Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Για κάποιους ανθρώπους τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια!

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

Μια καινούργια χρονιά φέρνει ευχάριστα, αλλά και… δυσάρεστα γεγονότα και πολλές φορές, φτάνοντας στο τέλος της, για κάποιους ανθρώπους τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ ξανά τα ίδια.Το 2020αναμένεται να είναι ένα έτος πολύ σημαντικό για 5 ζώδια, καθώς θα βιώσουν τις μεγαλύτερες αλλαγές και ανατροπές στη ζωή τους. Ας τα δούμε!

ΤΑΥΡΟΣ: Το ζώδιο που θα βιώσει τις μεγαλύτερες αλλαγές

Πες «αντίο» στον βαρετό εαυτό σου, καθώς με τον Ουρανό να σε συνοδεύει πια, η ζωή σου δε θα είναι ξανά η ίδια. Ενδεχομένως να ανακαλύψεις μια νέα πλευρά σου, να αποκτήσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, αλλά και τόλμη, ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τα προσωπικά σου και τις επιδιώξεις σου. Αυτή η χρονιά θα είναι γεμάτη πάθος και ενέργεια, κατά την οποία οι κόποι σου θα αποδώσουν καρπούς, αρκεί να ρισκάρεις λίγο παραπάνω και να βγεις από τη ζώνη άνεσής σου. Κάποιες στιγμές θα γίνεις δυσάρεστος, κάποιες άλλες θα φανείς και αναίσθητος, ωστόσο, όσο βρίσκεσαι σε κίνηση και δράση, χόρτα δε θα πιάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναγκαστικές αλλαγές και αναπροσαρμογές

Το 2020 θα αναγκαστείς να αλλάξεις νοοτροπία και αντιλήψεις τόσο όσον αφορά σε σένα και τις αρχές σου, όσο και περισσότερο στο πώς βιώνεις και αντιλαμβάνεσαι τις σχέσεις σου. Το σημαντικό είναι να ξεπεράσεις τους φόβους σου περί προδοσίας, να γίνεις πιο πρόθυμος στο να κατανοήσεις και την άλλη πλευρά και να αποδεχτείς ότι το "διαφορετικό" δεν είναι απειλή, αλλά μια άλλη πρόταση. Αν αυτό δεν το νιώσεις στο πετσί σου, τότε ή που θα πέφτεις συνεχώς πάνω σε άτομα που θα σε φτάνουν στα άκρα, με την προκλητική ή προβοκατόρικη συμπεριφορά τους ή που θα μείνεις μόνος και έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο, αφού όσο χάνεται ο έλεγχος, οι πιέσεις σου και η απολυτότητά σου θα γίνονται αφόρητα. Έχε λοιπόν τα ανάλογα αντανακλαστικά και μην επιμένεις σε ένα μοτίβο που πλέον δεν εξυπηρετεί ούτε εσένα.

ΛΕΩΝ: Έρχονται σημαντικές εξελίξεις

Για σένα το 2020 θα είναι μια χρονιά, που θα σε βάλει στο τριπάκι να πραγματοποιήσεις κάποιους σημαντικούς επαγγελματικούς σου στόχους. Ο δρόμος σου όμως δε θα είναι εύκολος, αφού θα χρειαστεί να αποδείξεις την αξία σου με πράξεις κι όχι στα λόγια. Σε κάθε περίπτωση, οι αλλαγές που θα γίνουν στην καριέρα σου θα είναι μόνο για καλό, αλλά αυτό θα το διαπιστώσεις, αφ' ότου μπεις στο χωρό των εξελίξεων. Δεν αποκλείεται μια αποχώρηση (ή απόλυση) και η μετάβασή σου σε μια άλλη δουλειά ή στο να κάνεις κάτι δικό σου να φέρει την αναγνώριση που επιζητούσες ή περισσότερα κέρδη. Αν, μάλιστα, δοκιμαστείς σε κάτι καινούργιο, διαφορετικό ή πρωτοποριακό, οι πιθανότητες να επιτύχεις είναι πολλές. Θα χάσεις, μόνο αν γατζωθείς σε αυτό που έκανες μέχρι τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όλα στον αέρα

Έχεις ήδη καταλάβει ότι το 2020 θα είναι μια χρονιά γεμάτη αλλαγές για σένα. Είσαι έτοιμος/η να βάλεις στην άκρη κάθε διάθεση για συμβιβασμούς και παραχωρήσεις και δε θα επιτρέψεις πια σε κανέναν να ανακατεύεται στην ζωή σου. Ακόμα και αν ανήκει στην οικογένειά σου και ενδιαφέρεται για το καλό σου. Ίσως γίνεις λίγο πιο… κακός/α και απόλυτος/η όσον αφορά στις παρεμβάσεις των άλλων στη ζωή σου και να βγάλεις όλη την επαναστατικότητα και την προκλητικότητα του χαρακτήρα σου, με αποτέλεσμα να κοπεί κάθε δεσμός ανάμεσά σας. Πολλά νέα και ασυνήθιστα γεγονότα μπορεί να συμβούν, που θα αφορούν και στο σπίτι σου, από μια αναγκαστική μετακόμιση, ανακατασκευή, ζημιά ή να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις και να μετεγκατασταθείς σε μια άλλη πόλη ή και χώρα. Το σίγουρο είναι ότι αυτή η χρονιά σε θέλει ξεβολεμένο και πρόθυμο να πρωτοτυπήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Όλα παίζονται

Για μια ακόμη χρονιά, θα είσαι από εκείνους που θα βιώσουν στο πετσί τους το "ουδέν μονιμότερον του προσωρινού", αλλά στον ερωτικό σου τομέα. Δεδομένου ότι όλα γύρω σου αλλάζουν με γρήγορους ρυθμούς και δεν υπάρχουν φαβορί για ποντάρισμα, το να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν κι όπου πάνε είναι η πλέον ενδεδειγμένη λύση. Έτσι κι αλλιώς, κάποιες στιγμές θα σου φαίνεται άσκοπο το να προσπαθήσεις παραπάνω και το πιο πιθανό είναι κάπου να παραιτηθείς κιόλας και να μη σε νοιάζει καν το ερωτικό μέλλον σου, στρέφοντας την προσοχή σου αλλού. Μόλις το πάρεις απόφαση το ότι θα μείνεις μόνος, θα τσιγκλήσεις το σύμπαν και θα σπεύσει να σου αποδείξει ότι γελιέσαι, φέρνοντας ένα πρόσωπο στο δρόμο σου που θα αλλάξει τη ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι όλο τον χρόνο θα έχεις τον Δία πάνω σου.

Σε γενικές γραμμές, το 2020 επιφυλάσσει αρκετές θετικές εκπλήξεις και γεγονότα, οπότε αν δεν ανήκες στα παραπάνω ζώδια, μη σκας! Δε σημαίνει ότι κι η δική σου ζωή δε μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο. Αλλά κι αν είσαι ένα από αυτά και καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Βρες επίσης: Ανάλυση γενέθλιου ωροσκοπίου

Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης

Καρμική ερμηνεία ωροσκοπίου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved