Οικονομικά Ιχθύες 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ιχθύ ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Ιχθύες 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Φεβρουάριο μπορείς να ελπίζεις στα καλύτερα αλλά δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ξεροσταλιάσεις στο «περίμενε», μην σου πω κιόλας ότι εκεί που σου χρωστάνε, θα σου πάρουν και βόδι. Όμως μην ψαρώνεις, αφού έχει ο καιρός γυρίσματα και όλοι εκείνοι που σε περιφρόνησαν, θα αρχίσουν να σε παρακαλάνε, μπας και τους δώσεις λίγο από το καβουροπάτι σου. Η ψαραγορά θα γνωρίσει μεγάλες πιένες, μέχρι και εξαγωγές σούσι σε βλέπω να κάνεις, μόνον για περιουσιακά και ΑΟΖ μη μου μιλάς γιατί αργά ή γρήγορα θα εμφανιστούν εκείνοι οι περίεργοι που θέλουν συνδιαχείριση, ενώ είναι γνωστό πως το Αιγαίο ανήκει στα… ψάρια του.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Μάρτιο ο φύλακας άγγελός σου κάνει υπερωρίες κι όλοι εκείνοι που θέλουν να κλέψουν το βιός σου, τρώνε τα μούτρα τους. Αντίθετα, εσύ μπορείς να λαδώσεις το αντεράκι σου, αλλά και όποιον άλλον θες για να κάνει τα στραβά μάτια, ώστε να μασουλάς απερίσπαστος ό,τι πήρες. Εντάξει, αλλά θα κάνεις και καμιά αγαθοεργία... Ύστερα όμως πιάνουν δουλειά οι Κρονοπλουτωναίοι, που στέλνουν τον άγγελό σου για τσάι και τέρμα οι ανέσεις. Θα ξαναγίνεις δηλαδή το μικρό φτωχό μπαρακούντα, που αναζητά την λεία του, μα δεν την βρίσκει πουθενά, αφού πήρε των ομματιών της και την κοπάνησε για άλλα θαλάσσια λιβάδια. Καταραμένη κλιματική αλλαγή!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Μάρτιο, θα έχεις εντελώς ξελεπιαστεί, αφού η μεγάλη ζωή δεν σε αφήνει να νοικοκυρευτείς. Οι κακές γλώσσες μάλιστα, διαδίδουν πως σε έφαγαν οι έρωτες. Κι αλήθεια να ‘ναι όμως, το φχαριστήθηκες κι έχεις ακόμη δύο μηνάκια για να ζεις με τα πολλά, αλλά και με τα λίγα, εξ άλλου έχει ο Θεός, που λένε κι οι στεριανοί. Στα γενέθλιά σου, μάλιστα, θα έχεις την τύχη να δεις τον Άρη στον ίδιο κιούρτο με Δία και Πλούτωνα. Βρε καλώς τα, τα παιδιά! Είναι σαν να πετυχαίνεις μαζί αστακό, μπελούγκα και συναγρίδα, που σημαίνει ότι η χρονιά σου μπορεί να είναι σούπερ. Να τους χωρέσει μόνο γιατί ο «χοντρός» είναι και ανοικονόμητος κι αν τσιγκουνεύτηκες και πήρες τον κούτσικο κιούρτο, κινδυνεύεις να σου σκάσει και να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια, κυριολεκτικά.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved