Οικονομικά Ζυγός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ζυγού ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Ζυγός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Σε έχουν πιάσει τα συντηρητικά σου και καλά κάνουν, αφού μέχρι τον Σεπτέμβριο, η πίτα είναι μικρή και σε βλέπω σε αναγκαστική δίαιτα. Άντε, μπας και μικρύνει το σωσίβιο γύρω από τη μέση σου… Το βασικό σου ζήτημα όμως για το 2020 είναι ο Άρης στον Κριό, αφού δεν θα αφήσει συνεργασία για συνεργασία, που να μην την πυρπολήσει και σε βλέπω μοναχό κι απελπισμένο, να ψάχνεις στα σκουπίδια μπας και βρεις καμιά ξεχασμένη από το παρελθόν. Μετά τα γενέθλιά σου μάλιστα, ο Αρούκος θα σου σπάσει εντελώς τα νεύρα, σε βαθμό που να απηυδήσεις και να την κάνεις για εξωτικά μέρη, μήπως και ξορκίσεις το κακό. Το τι έχει να γίνει βέβαια κατά την διάρκεια της απουσίας σου δεν λέγεται. Κρανίου τόπο θα βρεις επιστρέφοντας αλλά αυτά συμβαίνουν, όταν η διπλωματία απεργεί.

2ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο αφεντικό στην ζωή σου θα πήξεις στα νούμερα, τις αγγαρείες και τα καψόνια. Κάθε μέρα, 2-4, με την μάταιη ελπίδα πως κάποια στιγμή ο διοικητής θα σε λυπηθεί, μα είναι και ο λοχίας που σε έχει βάλει στο μάτι. Τζάμπα πάνε τα πτυχία σου κι αν δεν ξεκουμπιστεί αυτός από πάνω σου, ακόμη και το ψήσιμο του καφέ θα είναι πρόβλημα. Λες, βέβαια, πως θα βρεις στήριγμα στην οικογένειά σου, αλλά από σένα τα περιμένουν κι αυτοί. Γύρνα πίσω, σου λένε, γιατί εδώ γίνεται της κακομοίρας. Πλάκωσαν τα σόγια και θυμήθηκαν τότε που ο προπάππους του ενός είχε φάει τρία μέτρα από το κτήμα του άλλου. Τι να κάνεις κι εσύ ο δόλιος όμως; Υπομονή μέχρι τον Οκτώβριο, που θα πάρεις σκούπα και φαράσι για να τα σαρώσεις όλα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Οκτώβριο, σε περιμένουν εντατικά κοψομεσιάσματα και σίγουρα θα χρειαστεί να συμβιβαστείς με πρόσωπα και καταστάσεις, προκειμένου να την βγάλεις καθαρή. Καλά τώρα, αυτό είναι παιχνιδάκι για σένα, μην σου πως μάλιστα πως η καλοζυγισμένη στάση σου θα σε κάνει θεό στα μάτια των άλλων κι οι πάντες θα έχουν να λένε για τον Ζυγό και τον αριστοτεχνικό τρόπο που χρησιμοποιεί, ώστε να νομίζουν όλοι πως βγήκαν κερδισμένοι, ενώ τον ήπιαν κανονικά (τον πικρό καφέ). Ναι παιδιά, να πέσει όμως και κανένα φραγκάκι, μην την βγάλεις μόνο με επαίνους. Μετά τα γενέθλιά σου πάντως τα παίρνεις επιτέλους στο κρανίο και χιμάς καταπάνω στον εχθρό, διότι με τις διπλωματίες άκρη δεν θα βγάλεις.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved