Οικονομικά Παρθένος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Παρθένου ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Παρθένος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Ξέρω ότι έπεσες με τα μούτρα στο γραπτό, αφού μετά την υγεία, είναι η βασική σου προτεραιότητα. Μετράς και ξαναμετράς τα μπικικίνια, λες και θα αβγατίσουν με το μέτρημα. Όμως αλίμονο, καλέ μου Παρθένε, με το πάθος να σε κυριεύει και τα μυαλά στα κάγκελα, στα μπουζούκια θα τα φας και στις γαρδένιες και μην αρχίσεις να βάζεις οικονομικά πλάνα, αφού δεν πρόκειται να τα τηρήσεις. Μόνο τα δώρα των αγαπητικών μετράνε γιατί ναι, ανάθεμα την ώρα, κατάρα την στιγμή, έφτασε ο κόμπος στο χτένι και η φούντωση που σε έχει κυριεύσει δεν κρατιέται. Σε φάμπρικες, στρατόπεδα και ταξιαρχίες, ένα είναι το σύνθημα: Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια! Τι να προφτάσει κι ο Κρόνος στον Υδροχόο, λίγες τύψεις θα σου δημιουργήσει μόνο κι ύστερα θα ξαναπέσεις στα... σκληρά.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Πω πω πω, δουλειές με φούντες, μην σου πω για το άρμεγμα των λαγών και τον τετραγωνισμό του κύκλου. Ναι όλα γίνονται αγαπητέ Παρθένε αρκεί να το πιστέψεις! Έλα όμως που εσύ κολλάς με τα αντικειμενικά δεδομένα και τις επιστήμες. Αυτές θα σε φάνε, που κάθεσαι και ψειρίζεις το κάθε τι. Σβελτάδα θέλει φέτος γιατί ο Άρης σε πάει τρελά μέχρι τον Σεπτέμβριο κι όπως θα κατσικωθεί και στον Κριό, τις μπάζες σου θα τις κάνεις. Θα έχεις βέβαια και πολλά έξοδα παραστάσεως, αφού ο έρωτας χρήμα δεν κοιτά κι όταν θα αρχίσεις να ξεσαλώνεις, δεν θα μείνει πέτρα πάνω σε πέτρα. Το γνήσιο απαγορευτικό πάντως μπαίνει στις συνεργασίες σου, εκτός πια κι αν σου αρέσει να δουλεύεις για να κάνεις μάγκες τους άλλους.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Σεπτέμβριο, τα καλά νέα είναι ότι έχεις να λαμβάνεις μίξερ, καφετιέρες, αρκουδάκια, γατάκια κι ό,τι άλλο συμπεριλαμβάνεται στην προίκα σου ή την λίστα γάμου. Δεν χρειάζεται όμως να παντρευτείς κιόλας, την κρίσιμη στιγμή θα υποκριθείς πως έχεις πονοκέφαλο και θα σου μείνουν τα δώρα. Αν όμως ανοίξεις τίποτε δουλειές, τότε πρόσεξε κακομοίρη μου, μην μου αρχίσεις τις συνεργασίες γατί θα τον δεις τον Βρούτο αναστημένο κι ολοζώντανο μπροστά σου. Μόνος σου όμως κάνε ό,τι γουστάρεις, αφού κι από την μύγα ξίγκι θα βγάλεις. Αλλά, μετά τα γενέθλιά σου, να ξέρεις ότι θα σου την πέσουν οι οχτροί για να σου πάρουν τα θερμόμετρα και τα πιεσόμετρα, έχε λοιπόν τον νου σου γενικώς.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved