Οικονομικά Λέων 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Λέοντα ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Λέων 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Οι αλλαγές σε έχουν πάρει στο κατόπι κι ο θρόνος σου κινδυνεύει από σφετεριστές αλλά εσύ φταις που τους έκανες όλα τα χατίρια και τους καλόμαθες. Εμ, δώσε θάρρος στον χωριάτη, να σου ανέβει στο κρεβάτι… Δεν ήξερες, δεν ρώταγες; Ωστόσο μέχρι τα γενέθλιά σου θα κάνεις μια κίνηση-ματ και θα τους αφήσεις όλους άφωνους μπροστά στο μεγαλείο σου. Και δόξα και λεφτά έχει, αρκεί βέβαια να ρίξεις τα μούτρα σου και να συμμαχήσεις με το αντίπαλον δέος σου τον Σκορπιό. Γιατί ποιος θα τολμήσει να τα βάλει με δύο εγωίσταρους; Από τον Αύγουστο και μετά πάντως κόψε ταχύτητα, κάνε και κανένα σέρβις, αφού το όχημα δεν τραβάει και μπορεί να σε αφήσει μονάχο στην έρημο να βρυχάσαι επί ματαίω.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μην ακούς για Ουρανούς και Κρόνους, γιατί μέχρι τα γενέθλιά σου ποιος σε πιάνει. Κι επειδή έχεις αρκετούς μήνες μπροστά σου για να θριαμβεύσεις, δεν θέλω χαζά και ψωροπερηφάνιες γιατί αυτά θα σε φάνε. Σου χαρίζουνε γάιδαρο κύριε; Άρπα τον και μην τον κοιτάς στα δόντια, εξ άλλου δεν πρόκειται να τα πλύνει ποτέ. Ούτε να αρχίσεις τις κόνξες του τύπου «αχ δεν είναι ράτσας» γιατί μετά θα δεις τον γαϊδαράκο να πετάει και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου. Μετά τον Αύγουστο όμως για να αποκτήσεις πλούτη και παλάτια, θα χρειαστεί σίγουρα να λερώσεις τα χέρια σου, με δουλειές, με αίμα, παίζεται… Σε περιμένουν σκληρές συνθήκες, αλλά δεν έχεις παρά να βγάλεις τον αληθινό λέοντα που κρύβεις μέσα σου για να κρυφτούν όλοι οι οχτροί στην ζούγκλα.

3ο δεκαήμερο

Μια χαρά το πας και μην αλλάξεις ρότα μέχρι τον Αύγουστο. Δεν σε βλέπω βέβαια να σκίζεσαι στην δουλειά, γιατί τον νου σου στην ντόλτσε βίτα θα τον έχεις αλλά ευτυχώς έχεις και το υπηρετικό προσωπικό, που σου τα φέρνει όλα στο πιάτο. Ζήσε λοιπόν με στιλ βασιλικό κι ας ποτιστούν μαζί σου και οι γλάστρες. Το πράγμα βέβαια αλλάζει μετά τον Αύγουστο και ξεκινάς δυναμικά με Παλαιά Διαθήκη και τα λόγια του Θεού προς τον Αδάμ, όταν έκανε την κουτσουκέλα του: Με κόπο και ιδρώτα θα βγάζεις το ψωμί σου. Μα Θεέ μου, δεν μπορεί να γίνει μια εξαιρεσούλα για τον άρχοντα, τον Λέοντα; Τίποτε αυτός, ανένδοτος… Κάνε θεούς να δεις καλό σου λένε μετά…

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved