Οικονομικά Καρκίνος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Καρκίνου ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Καρκίνος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αρχίζεις να ζεις πριγκιπικά, με την προίκα αφάγωτη και κοντεύεις να τα κάνεις επάνω σου από την χαρά σου. Επιτέλους φως! Οι μίζερες ημέρες με τα τσιγγούνικα γεύματα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και μπορείς να έχεις ό,τι σου γουστάρει, βγάλε λοιπόν τα καβούρια από την τσέπη σου κι άρχισε τις παραγγελιές. Ναι, να δώσεις και γενναίο πουρμπουάρ, δεν χάλασε ο κόσμος για μια πεντάρα. Να όμως που η κλάψα σου έπιασε τόπο και οσονούπω καταφθάνουν και οι ενισχύσεις, τα σούπερ ταπεράκια της μαμάς. Και τώρα, ποιος θα τα φάει όλα αυτά; Αναγκαστικά αρχίζεις τις μοιρασιές, ένα για την Μαιρούλα, δύο για τον Καρκινάκο. Ωχ μαζεύτηκαν όμως και τα όρνια, οι ξένοι που ήρθαν για να σου πάρουν την μπουκιά απ’ το στόμα. Γρήγορα στο καταφύγιο!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, παίζεις τρελή άμυνα -και οι έντεκα πίσω- γιατί το γήπεδο γέρνει και κινδυνεύεις με διασυρμό. Όμως θα πουλήσεις ακριβά το τομάρι σου κι οποιανού του βαστάει ας τολμήσει, ή η μπάλα θα περάσει ή ο παίκτης, ποτέ και οι δύο. Τι; Κόκκινη κάρτα; Δεν περνάει ο φασισμός, μάνα με σφάζουν κι όλο το χωριό στο πόδι κόντρα στην αδικία. Ούτε που τον χάιδεψες, μόνος του έπεσε. Από τον Ιούλιο και μετά πάντως, θα αρχίσεις να γιατρεύεις τις πληγές σου, δες όμως κι αν μπορείς να φας 2-3 μέτρα από το χωραφάκι του διπλανού, Διότι κύριε όλα αυτά κάποτε ήταν του παππού σου του τσιφλικά, μέχρι που ήρθαν οι ξεβράκωτοι και τους τα μοίρασαν. Ξεχνάς όμως εσύ; Δεν ξεχνάς

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα πεις κι εσύ το ψωμί, ψωμάκι. Σε έχουν βάλει στη μέση από την μια οι Κρονοπλουτωναίοι με τα άρματα μάχης κι από την άλλη ο Ουρανός με τους πυραύλους αέρος-αέρος, από πού να πρωτοφυλαχτείς ο έρμος; Έχουν λέει και πυρηνικά, άρα τι, να σηκώσεις τα χέρια ψηλά και να παραδοθείς; Ποτέ των ποτών! Δεν αγωνίστηκαν γενιές Καρκίνων για να χαθούν όλα και να τους τα δώσεις και με τα κλειδιά στο χέρι… Πάμε Κολοκοτρωναίοι, βίρα τις άγκυρες Μιαούληδες! Και ω του θαύματος! Η άμυνά σου αποδίδει και μετά τον Ιούλιο έχεις πολλά διαπραγματευτικά ατού στα χέρια σου για να μπορείς να κάνεις παιχνίδι. Κι όπως είσαι καπάτσος σε αυτά, ανταλλάσσεις την Τατοΐου με την Πλατεία Κάνιγγος, κτίζεις και την ξενοδοχειάρα σου κι άντε τώρα να σε κουνήσουν.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved