Οικονομικά Δίδυμοι 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Διδύμου ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Δίδυμοι 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά πέσαν’ επάνω στην εργατιά και μέχρι τον Μάιο το δαιμόνιο μυαλό σου σκαρφίζεται τρόπους για να την σκαπουλάρεις. Μια λύση βέβαια είναι να χωριστείς σε good Δίδυμο και bad Δίδυμο, με τον δεύτερο να φορτώνεται όλα τα χρέη κι εσύ να κάνεις πως δεν τον ξέρεις. Είναι όμως κι εκείνο το εξ αδιαιρέτου οικοπεδάκι στα Δερβανάκια που κινδυνεύει να γίνει μια χαψιά από κάποιον Δράμαλη. Ε ψιτ… Θοδωρή για ανάλαβε να καθαρίσεις σε παρακαλώ… Μετά τα γενέθλιά σου πάντως οι μάχες μεταφέρονται στα δικαστήρια με το διαζύγιο πλέον μεταξύ Κάιν και Άβελ να είναι επίσημο κι οριστικό και να σου έρχεται μια η άλλη αφού ο κερδισμένος εαυτός σου γλεντοκοπάει τραγανίζοντας την διατροφή που επιδικάστηκε στον άλλον, τον χαμένο.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μα τι είναι αυτό το πράγμα; Πάνω που είπες να γίνεις καλό και τίμιο παλικάρι, όλοι αρχίζουν να σε κλέβουνε, από τον περιπτερά μέχρι τον μανάβη, Γιατί αγαπητέ, δεν μπορεί να γίνονται λάθη και να είναι όλα εις βάρος σου. Απάτη παιδί μου απάτη καραμπινάτη και αχαριστία μαζί αφού εσύ τους δίδαξες αυτά τα κόλπα. Εκατό χρονών η αλεπού, εκατόν δέκα το αλεπουδάκι; Θα δείξεις όμως σε αυτά τα θρασίμια που είναι και ψιλικατζήδες, πώς γίνονται οι σωστές δουλειές. Με ένα άμπρα κατάμπρα οι τσίχλες αλλάζουν θέση με τα μπρόκολα κι ο μανάβης τσακώνεται με τον περιπτερά για το ποιος είναι ο αρχικλέφταρος. Μέχρι τον Ιούνιο πάντως, μπορεί να βρεις και τίποτα κρυμμένα 50ευρα κάτω από το χαλί στο σπίτι της γιαγιάς σου.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Ιούνιο, μπαινάκης-βγαινάκης στις τσέπες σου, αφού όσα κερδίζεις με τον τίμιο ιδρώτα σου, σου τα τρώνε τα συμφέροντα. Σιγά μην πτοηθείς όμως. Η φτώχια θέλει καλοπέραση και πας κόντρα στο σύστημα. Λογαριασμούς αυτοί, σπατάλες εσύ για να τους χτυπήσεις με τα ίδια τους τα όπλα. Μετά τα γενέθλιά σου, βέβαια, αφού είδες κι απόειδες από τις μάχες στα ταμεία, αλλάζεις τακτική, εφαρμόζοντας άχαστα κόλπα. Στο σούπερ μάρκετ τσακίζεις τις σοκοφρέτες περιμένοντας στην ουρά, πληρώνοντας τελικά ένα πακέτο χαρτομάντιλα. Μην βγεις έξω και ασκούπιστος. Στο μετρό παραμονεύεις να περάσεις μαζί με τον μπροστινό σου. Ε μη ζμπρώχνεις κύριος! Να προσέχεις όμως τους συνωστισμούς γιατί κυκλοφορούν και άλλοι Δίδυμοι, ελαφροχέρηδες. Μα ο αδελφός τον αδελφό; Πάει χάλασε ο κόσμος…

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved