Οικονομικά Ταύρος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Ταύρου ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Ταύρος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Κι εκεί που νόμιζες πως ο Ουρανός φταίει για όλα τα στραβά που σου συμβαίνουν, αρχίζεις να αντιλαμβάνεσαι ότι τελικά αυτός ο free and freek τύπος δεν είναι και τόσο κακούλης, όσο σου φάνηκε στην αρχή της γνωριμίας σας, που έπεσε να σε φάει και να στα φάει. Τώρα που ντερλικώνετε παρέα τις γκουρμεδιές, λύθηκε η παρεξήγηση. Ε, σε είδε κι εσένα κοιμήση κι είπε να σε τρολάρει μπας και ξυπνήσει μέσα σου ο James Brown. You feel good, yea! Εξ άλλου μέχρι τον Απρίλιο άλλος είναι το πρόβλημα, αυτό το ποντικάκι ο Ποσειδώνας, που κάθε βράδυ έρχεται και σου κλέβει το τυρί. Μετά όμως καταφθάνει ο Κρόνος, επιβάλλει πολιτική εξυγίανσης και τέρμα τα τυριά και τα δίφραγκα γενικώς. Αχ, Ουρανέ θα λες και θα κλαις!

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Μάιο χρυσάφι πιάνεις, πέτρα γίνεται και δεν μπορείς να καταλάβεις τι στην ευχή φταίει κι ενώ τα κάνεις όλα τέλεια, το... σουφλέ δεν φουσκώνει με καμία κυβέρνηση. Και δεν φτάνει που χρωστάς της Μιχαλούς, είναι κι οι φίλοι που σε μαδάνε κανονικά κι έχεις απομείνει με μια αλλαξιά και δύο πιτόγυρα στην καβάτζα. Ευτυχώς όμως έχει ο καιρός γυρίσματα και θα ήθελα να ξέρω τι θα έκανες αν δεν υπήρχε ο Ουρανός που -αχάριστε- τον βρίζεις μέρα νύχτα. Γιατί αυτός είναι που θα σε σώσει, πριν σε μπουζουριάσουν και θα αναφωνήσεις σαν τον Σταυρίδη «Ευτυχώς τρελάθηκα». Το χρήμα θα αρχίσει να ρέει ξανά και είναι σαν να βλέπω τα πρωτοσέλιδα, με την φωτό σου στη μόστρα: Κροίσος επενδυτής αγοράζει την Δόξα Κάτω Καμήλας!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Μάιο σε τρώνε και σου τα τρώνε οι έρωτες. Δεν μπορείς, βλέπεις, χωρίς σέξι εσώρουχα κι αυτά στοιχίζουν ένα σκασμό λεφτά. Τσιμπάς βέβαια και τα δωράκια σου αλλά αυτός ο συναγωνισμός ποιος αγαπάει ποιoν περισσότερο, σε έχει ξετινάξει εντελώς. Μπριγιάν εκείνος, κερασμένο καφεδάκι εσύ. Σπιταρώνα εκείνη, φιλί εσύ. Μετά όμως το πράγμα καταλαγιάζει και θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για να ασχοληθείς με τις επενδύσεις σου και μιλάμε για χοντρή μπάζα, από γουρουνοπούλα και πάνω. Ωστόσο, οι φίλοι που σου τα έτρωγαν μέχρι χθες, ζητάνε και τα ρέστα και φυσικά τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη. Κι οι δικηγόροι άνθρωποι είναι και πρέπει να ζήσουν, μην είσαι μοναχοφαγάς.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved