Οικονομικά Κριός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Κριού ανά δεκαήμερο για το 2020!

Οικονομικά Κριός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Είσαι καταπληκτικός στα δύσκολα, ειδικά όταν κάποιος σε πρήζει με το «δε γίνεται αυτό». Αμ γίνεται και παραγίνεται, μόνον που δε σου μένει χρήμα για να του το τρίψεις στη μούρη. Γιατί όσα βγάζεις, τόσα ξοδεύεις -τρύπιες είναι οι τσέπες σου- μα αυτό το βιολί δεν θα συνεχιστεί για πολύ διότι θα τις ράψεις τις τσέπες και –άκουσον, άκουσον- θα κάνεις και αποταμίευση! Κίνητρο θα βρεις, ίσως μάλιστα να μπλεχτεί και η φαμίλια σου στην μέση. Τα σπίτια έχουν έξοδα καλέ μου αλλά μια χαρά σε βλέπω να πηγαίνεις φορτωμένος από πολυκατάστημα σε σούπερ μάρκετ. Το για πόσο είναι βέβαια το πρόβλημα, αφού για να αντέξεις θα πρέπει να σε παινεύουν συνέχεια. Καλώς τον κουβαλητή, την κολώνα του σπιτιού και άλλα τέτοια που σε κάνουν να χαζοκαμαρώνεις.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί το 2020!

2ο δεκαήμερο

Άντε λίγο ακόμη και θα ξεμπλέξεις με τους Κρονοπλουτωναίους που σε έχουν βάλει να τραβάς κουπί στην γαλέρα, με τον εκατόνταρχο Typolatrius να σε ζαλίζει. Αμάν πια αυτά τα πρέπει κι οι κανόνες, χάθηκε μια διευθυντική θεσούλα; Κι έλεγες, δεν θα έρθει ο Δίας να σας τακτοποιήσει παλιορεμπεσκέδες, ε να που ήρθε λοιπόν και τώρα ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα και αγορές που θα σε κάνουν να νιώθεις σαν τον special one όπως σου πρέπει. Έστω και με στέμμα μιας χρήσεως… Άσε δε, που σου έχει κι ο Ουρανός κρατημένα λεφτά. Τα φύλαγε για μια δύσκολη στιγμή, όπως είχατε συμφωνήσει αλλά είναι κούκου και θα σου τα φέρει φέτος που είσαι στα ντουζένια σου. Τρελάρας παιδί μου, τι περιμένεις από δαύτον…

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Απρίλιο πας- δεν πας, αφού ο Δίας ασχολείται με τους από κάτω σου Κριούς. Όμως η υπομονή σου θα ανταμειφθεί και η καλή σου τύχη θα σε ακολουθεί μέχρι την άνοιξη του 2021. Αν μάλιστα φιλοτιμηθεί κι ο Πλούτωνας να τσοντάρει το κάτι τις του, σε βλέπω κι εσένα να τρως με χρυσά κουτάλια. Όχι παίζουμε… Θα μου πεις είναι και ο Κρόνος και τι θα κάνεις με δαύτον. Η αλήθεια είναι πως σίγουρα θα σε τσακώσει και θα σου την σπάσει για τα καλά αν έχεις γεννηθεί στις εσχατιές του ζωδίου, δηλαδή 2-3 μέρες πριν την αλλαγή, οπότε κράτα και μια πισινή. Όπερ σημαίνει, πρώτα ξεφορτώνεσαι και ύστερα ξεκινάς, για να μην σκάσεις στον ανήφορο.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved