Ερωτικά Ιχθύες 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ιχθύες 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, όλο σε σαβούρα και πλαστικά θα πέφτεις, όμως μην κλαις μικρό καρχαριάκι, αφού από εκεί και ύστερα θα ανοίξουνε τα αμπάρια της ευτυχίας και θα κάνεις ό,τι σου γουστάρει. Αν τώρα τύχει να μπλέξεις με τα ξαδερφάκια του Εσκομπάρ, μην σε πιάσουν τα ηθικά σου και χάσεις την χλιδή και τα μωρά. Εξ άλλου αν δεν τα καπαρώσεις εσύ, θα τα αρπάξει κανένας άλλος εξυπνάκιας κι άντε μετά να δεις προκοπή. Είναι κι αυτή η έξις δευτέρα φύσις, πάλι στα κρυφά σε βλέπω να καταλήγεις. Ορίστε; Είσαι λέει παντρεμένος; Ε, «το μετακομίζω γιατί χωρίζω» σου λέει κάτι; Όχι όμως και να πάρεις μόνον το όνομά σου και την καρδιά σου και να γυρίζεις σαν αλητόψαρο, όπως λέει το άσμα. Όλα θα τα μαζέψεις αγάπη μου, όλα για πάρτη σου!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Πάνω που βρήκες το τζίνι κι άρχισαν να πιάνουν τα μαγικά σου, κοντοζυγώνει η μέρα της κρίσης και τα χαρτομάντιλα έρχονται ξανά στην μόδα. Ό,τι προλάβεις μέχρι τον Μάρτιο γιατί μετά θα ξαναπέσεις στα σκληρά και δεν σε ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης. Ξέρεις, ο φίλος σου, που καλύπτει τις πομπές σου, αφού όλο μαζί του ξημεροβραδιάζεσαι. Λέμε τώρα… Η εξίσωση πάντως είναι απλή: Είσαι ζευγάρι, χωρίζεις, είσαι μονός/η, ονειρεύεσαι κουλούρα και παίρνεις κουλουράκια. Τα… μηδενικά, όχι αυτά τα Θεσσαλονικιώτικα με το σουσάμι. Κι όλο κλαίνε τα καβουράκια στου γιαλού τα βοτσαλάκια.

3ο δεκαήμερο

Την δόση σου την πήρες, δεν έχεις παράπονο κι αν θες να αλλάξεις καθεστώς και να γυρίσει το φύλλο, περίμενε τον Μάρτιο, αφού από εκεί και μετά θα αρχίσουν να συρρέουν τα εξωτικά μαλάκια με τον Καλαμάρη Πλοκάμια, πρώτο τραπέζι πίστα. Αν όμως αποζητάς φυσιολογικές καταστάσεις κι αραλίκια στα σίγουρα, ξέχασέ το, αφού ο Ουρανός έχει πολλά ράμματα για τα λέπια σου. Ψηλό γυμνασμένο με χαίτη θα ζητάς και θα σου πέφτει κοντός χοντρός και φαλακρός. Πλούσια θα ονειρεύεσαι, την παξιμαδοκλέφτρα θα πετύχεις, γι’ αυτό παρ’ το ανάποδα και μπορεί και να προκόψεις.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved