Ερωτικά Αιγόκερως 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Αιγόκερως 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Αιγόκερε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Κανείς δεν φαντάζεται τι μπορείς να κάνεις πίσω από τις κλειστές πόρτες, αφού όλοι μασάνε με το κύρος και την σοβαρότητά σου. Μα αυτά αγαπητοί είναι για τις δουλειές. Τα ξεσαλώματα που έχεις κάνει και θα συνεχίσεις να κάνεις φτάνουν και περισσεύουν για τρεις γενιές, αλλά που να ξέρουν οι άσχετοι. Ντοκτορά στις διαστροφές έχεις και το αξίζεις, όχι σαν κάτι άλλους που είναι όλο λάδι κι από τηγανίτα τίποτα. Είναι όμως κι αυτή η Ηλιακή έκλειψη με τον Δία για κερασάκι, που σε βάζει σε ανησυχία. Τι δηλαδή, θα χάσεις την πρωτοκαθεδρία στους μαζοχισμούς; Ή μήπως θα σου τύχουν τίποτα παρτσακλά που γοητεύτηκαν από τα «λεπτά» αισθήματά σου; Α ρε αθάνατα και ατίθασα γηρατειά, περνάει ακόμη η μπογιά σας!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα για παρέα, πού καιρός για έρωτες; Πάλι καλά που το διπολάκι Γραμματείς και Φαρισαίοι (υποκριτές) δούλευε μια χαρά, όσον αφορά ειδικά τις γραμματείς. Τώρα για το ποιος είναι ο Φαρισαίος να το συζητήσουμε. Γιατί ναι, κυρίες και κύριοι, έχουν και οι δουλειές τα τυχερά τους και δεν υπάρχει τίποτε πιο αφροδισιακό από την λέξη «αφεντικό», όχι όμως να διαλύσεις το σπίτι σου και τα χρηστά ήθη. Για ένα όνομα ζεις κι αν τύχει να σε παρασύρουν οι Σεληνιακές εκλείψεις σε τίποτα ανωμαλίες, ας μην ξέρει η δεξιά τι ποιεί η αριστερά και πολύ περισσότερο αυτή η γειτόνισσα που το ‘χει συνήθειο να κρυφακούει και να παραμονεύει πίσω από τις γρίλιες μπας και σε τσακώσει σε ανάρμοστη στάση. Όλα μυστικά, όλα υπό έλεγχο και να λείπουν οι σέλφι κι αυτές οι χαζομάρες.

3ο δεκαήμερο

Πω πω κατακαημένε Περικλή τι σου ‘μελλε να πάθεις. Από την μια οι Κρονοπλουτωναίοι σου θυμίζουν ότι η γιαγιά σου ήταν περήφανη όχι τόσο για τους βαθμούς που έπαιρνες στο σχολείο αλλά για αυτήν την ρημάδα την διαγωγή. Έτσι και το χαρτί έγραφε «κοσμία» αντί για «κοσμιοτάτη» μαύρο φίδι που θα σ’ έτρωγε. Κι εσύ ήσουν πάντα το καλό παιδί, η προσωποποίηση του νόμου και της τάξης, εκτός από εκείνη την φορά που σου μπήκαν κακές ιδέες για την/τον φιλόλογο. Αχ αυτά τα αρχαία, τι ηδονή! Τα έχεις όμως τα απωθημένα σου και –φευ- ήρθε η ώρα να τα βγάλεις κι όποιον πάρει ο χάρος. Πάνε κι οι δουλειές, πάει και το πρεστίζ σου, που έχτιζες με κόπο τόσα χρόνια. Ρεντίκολο θα γίνεις με τους έρωτές σου, αλλά πού ξέρεις μπορεί και να σου αρέσει.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved