Ερωτικά Τοξότης 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Τοξότης 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Το χρήμα -λέει- δεν φέρνει την ευτυχία… Ποιος βλάκας το είπε αυτό; Τι πλούτη, τι παλάτια, τι ταξίδια, όλα για πάρτη σου μωρό μου κι άσε τους Κρονοπλουτωναίους να κουρεύονται. Σιγά κιόλας μην μπλέξεις με τα γίδια που μεγαλοπιάστηκαν και παριστάνουν τους καμπόσους. Πφ! Εσένα σου πρέπουν αληθινοί μεγιστάνες και μαχαραγιάδες, με τα χαρέμια τους και τα πετρέλαιά τους. Ευχή και κατάρα σου άφησε ο Δίας και να που τα χρυσά κουφέτα αρχίζουν να πέφτουν βροχή. Με πολιτικό και θρησκευτικό μαζί για να σκάσουν από την ζήλια τους οι οχτροί κι εσύ να αφηνιάσεις στα Παρίσια και τα Πουκέ. Ένα δύο, τρία πολλά ταξίδια του μέλιτος κι έχει ο Δίας και για του χρόνου. Και το «κατάρα» έτσι στο έγραψα για να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα και να βαστήξεις και κάποια πισινή.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Σκούρα τα πράγματα! Είναι κι αυτός ο Ποσειδώνας που σε παραμυθιάζει, όμως μην μασάς. Είκοσι χρόνια περίμενε η πιστή -λέμε τώρα- Πηνελόπη τον Οδυσσέα, εσύ στον έναν θα κολλήσεις; Και ξέροντας όλο το διδακτικό στόρι, ότι δηλαδή ο πολυταξιδεμένος, φτάνοντας στην Ιθάκη, μεταμορφώθηκε σε ψωραλέο γέροντα για ξεκάρφωμα, δεν θα αφήσεις ΚΑΠΗ για ΚΑΠΗ. Κάπου εκεί κρύβεται ο μπαγάσας και προπονείται στην σταυροβελονιά, βάζοντας χέρι στις στρουμπουλές γιαγιάδες –διότι η γριά κότα έχει το ζουμί, όπως λέει κι ο σοφός λαός. Πού θα πάει όμως; Δε θα τον τσακώσεις να του αλλάξεις τον αδόξαστο; Τοξότης θα λέει και θα παρακαλάει με τα στέφανα στο χέρι. Κι αν τύχει να λαθέψεις κι αρχίσεις να νταχτιρντίζεις το ραμολί που έχει περάσει από σαράντα ΚΤΕΟ αλλά δεν το σώζει με τίποτα, δεν πειράζει, θα σου μείνει τουλάχιστον η σύνταξη και τα αναμνηστικά κουτιά από βιάγκρα.

3ο δεκαήμερο

Εσένα οι Κρονοπλουτωναίοι σε αγαπάνε –κούφια η ώρα- σαν τον Σπύρο Καλογήρου που λιμπιζόταν την Βουγιουκλάκη στην Νεράιδα και το παλικάρι. Όμως, πάνω που τα έχεις βάψει μαύρα κι ετοιμάζεσαι να μονάσεις στο λούνα παρκ, να ‘σου η ανατροπή που σου φτιάχνει τη διάθεση. Εκεί στο καρουζέλ, πάνω στο ξύλινο αλογάκι γυρνοβολάει ο ξανθός πρίγκιψ που έρχεται από τα ξένα για να σκανδαλίσει όλο το χωριό με τις πομπές του. Διότι άλλο πράγμα ο τουρίστας που αφήνει τα ωραία του λεφτά κι άλλο ο εξυπνάκιας που ήρθε για να μας φάει το κορίτσι. Εσένα βέβαια σκασίλα σου, αφού πάντα σου άρεσαν αυτά τα φιλελεύθερα, είναι και μανούλι ο άτιμος. Να ξέρεις όμως ότι το στυγνό κατεστημένο δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια και θα σου τον βγάλει άχρηστο. Μεγάλο μπέρδεμα σου λέω, αλλά το μοναστήρι να είναι καλά κι από καλόγερους βρίσκεις.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved