Ερωτικά Σκορπιός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Σκορπιός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Με τον Ουρανό απέναντί σου, προλαβαίνεις ακόμη να στείλεις στον αγύριστο όποιον δεν σου κάνει και καλό είναι να προλάβεις εσύ, πριν σου έρθει κατακέφαλα η.. πανταχούσα από την άλλη πλευρά. Ωστόσο, οι αλλαγές δεν είναι μόνο αρνητικές, μην σου πω κιόλας πως θα πρέπει να τον ευγνωμονείς αυτόν τον τύπο που σε απάλλαξε από τους άχρηστους. Κι αν έχεις σιτέψει και ανησυχείς για το μέλλον σου, έχε πίστη, αφού τα ακαταμάχητα προσόντα σου ανασταίνουν και πεθαμένους. Όχι δεν θα αρχίσεις να γυρνάς στα νεκροταφεία, μεταφορικά στο γράφω. Να αποκτήσεις πάντως σύνδρομο στέρησης και να τρέχεις στους ψυχολόγους δεν παίζει, κάνε όμως και καμιά προπόνηση, δώσε και κανένα φιλικό ματσάκι.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Είσαι σε καλό φεγγάρι, αγαπησιάρικο και σούπερ σέξι, το σερί σου όμως μπορεί να σπάσει από τον Νοέμβρη κι ύστερα, που θα έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα όμοια και θα αρχίσει να αναζητάς την περιπέτεια. Ή να σε αναζητά αυτή τέλος πάντων, το θέμα είναι πως ξαναμπαίνεις στα γνωστά λημέρια με τα πάθη, τις ζήλιες και τις εμμονές. Παλιά σου τέχνη κόσκινο, δηλαδή, αλλά αυτά έχει ο απόλυτος έρωτας ή όλα ή τίποτα και σε όποιον δεν αρέσει να περάσει από το λογιστήριο. Όποιος αντέξει όμως όλα τα βασανιστήρια που θα του κάνεις, είτε θα ανακηρυχθεί άγιος από την Εκκλησία είτε θα γίνει ο αχώριστος σύντροφός σου για μια ζωή.

3ο δεκαήμερο

Έχεις μπροστά σου δέκα ολόκληρους μήνες και κάτι ψιλά για να αξιοποιήσεις την τύχη σου, που η αλήθεια είναι πως μπορεί να σε επισκεφτεί με παράξενο τρόπο, αλλά να της έχεις εμπιστοσύνη. Γιατί αυτή ξέρει καλύτερα ποιος σου ταιριάζει και ποιος όχι κι αν στείλει αδιάβαστο κάποιον που ζαχαρώνεις, θα το κάνει γιατί στην επόμενη γωνία σε περιμένει με λαχτάρα ο Ρήγας ο κουπάτος. Θες σπαθάτο; Καλά ντε μην κάνεις έτσι, ότι πεις. Από τον Νοέμβριο και ύστερα όμως μην περιμένεις να συνεχιστεί η ρέντα σου, γι’ αυτό αποφάσισε κάποια στιγμή με ποιο κορμί θα πορευτείς.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved