Ερωτικά Παρθένος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Παρθένος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αχ μικρό και ταπεινό χαμομηλάκι, τι σου έμελλε να πάθεις! Με την καλή έννοια σου το λέω αφού όλη την χρονιά θα μαζεύεις κεραυνοβολημένα «πτώματα» στο πέρασμά σου. Το λέει και το τραγούδι: Φέτος κάνεις μπαμ, σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τραμ! Χρειάζεται βέβαια από την πλευρά σου και η κατάλληλη διαχείριση. Άσε δηλαδή τις ταπεινοφροσύνες και ζήσε τον έρωτα μέχρι τελικής πτώσης, Θα μου πεις τι γίνεται με τον άλλον τον χαμένο που σε παραμυθιάζει από απέναντι; Πάει έφυγε αυτός, μετά από 160 χρόνια θα τον ξαναδείς πάλι στο ίδιο πόστο και μην αρχίσεις να μετράς τις μέρες και τις ώρες, άσε να το κάνουν τα δισέγγονά σου, Γιατί ναι και γάμο και παιδιά έχει το μενού αν το θες, έτσι για να έχεις κάποιον να υπηρετείς.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Απιστία και Αναρχία, όλα από «Α» αρχίζουν. Εσένα ο Πόσ(ειδώνας) σε αγαπάει ακόμη και δεν σε αποχωρίζεται ετοιμάσου λοιπόν για μεγάλα πράγματα. Μεγάλες προσδοκίες και μεγάλες φόλες. Όχι δεν αφορά τα σκυλάκια για σένα χτυπά η καμπάνα. Και μια που το έφερε η κουβέντα μην τυχόν ξεγελαστείς και πιστέψεις ότι θα ζήσεις έναν παραμυθένιο γάμο. Πιο πολύ προς το «Η νύφη το έσκασε» πάει το πράγμα, αλλά αν τύχει και συντονιστείς με τα στέφανα, ζήσε το όνειρό σου για να σου φύγει ο καημός κι ο αναστεναγμός. Το καθήκον σου στην κοινωνία το έκανες όσο για το μετά το ξέρεις βέβαια, φρούδες ελπίδες, φύκια για μεταξωτές κορδέλες και λαγοί με πετραχήλια, όλα στην απόλυτη διάθεσή σου.

3ο δεκαήμερο

Σου έρχεται και σένα ο Ποσειδώνας με τα ωραία του! Μη σου πω μάλιστα ότι οι του β' τον σπρώχνουν για να τσουλήσει μια ώρα αρχύτερα. Κάθε πράγμα στην ώρα του όμως κι εσύ προλαβαίνεις να κάνεις όλα εκείνα που οι προηγούμενοι ονειρεύονται, αλλά δεν τους κάθονται με τίποτα. Εμπρός, λοιπόν, καλό μου πατίνι, όπως λέει κι ο Σαΐνης, που σου μοιάζει. Και η εύνοιά σου δεν θα στερέψει ούτε μετά τον Σεπτέμβριο. Μόνο με το σεξ μπορεί να έχεις κάτι προβληματάκια, ξέρεις τώρα αφλογιστίες, ψυχολογικά και τέτοια. Δεν υπάρχει όμως πλέον τίποτε που να μην μπορεί να αντιμετωπίσει η επιστήμη, μόνον η μιρμιρίασή σου παραμένει αθεράπευτη!

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved