Ερωτικά Λέων 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Λέων 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Έφτασε η ώρα και η στιγμή για να δείξεις την εύνοιά σου προς τον πτωχό λαό με έναν πολύ πιο συγκεκριμένο τρόπο, κάνε, λοιπόν, μια βόλτα για να βρεις την Σταχτοπούτα σου, καθώς θα πλένει σκάλες. Κι αν οι παρατρεχάμενοι αρχίσουν να σου λένε διάφορα ότι, δηλαδή, δεν είναι της κλάσης σου -λες κι αυτοί είναι- θύμισέ τους πως και ο Ιουστινιανός από τον ιππόδρομο ψώνισε και του βγήκε. Όλα αυτά βέβαια μέχρι τον Ιούλιο, αφού μετά θα ξαναγυρίσεις στο κλασικό στιλάκι «άμα θέλω σας μιλάω». Θα έχεις και τα ρομαντικά σου βέβαια, με την γοητευτική πριγκίπισσα του διπλανού βασιλείου, αλλά άμα δεν έχει σεξ, τι να το κάνεις; Χίλιες φορές με την υπηρέτρια που είναι και τσουπωτή.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι προτάσεις πέφτουν βροχή αλλά αν αρχίσει να σου ξινίζει η μια και να σου βρωμάει η άλλη, απλά θα μαζέψεις υλικό για τα γεράματά σου, όταν θα περιγράφεις αναστενάζοντας τις χαμένες ευκαιρίες σου. «Εμένα με έχουν ζητήσει καν και καν…» εξ άλλου μετά τον Αύγουστο η βρύση θα στερέψει, άσε που με τις δουλειές που θα ανοίξεις, δεν θα προλαβαίνεις ούτε σεξ να κάνεις. Στα πεταχτά μόνο κι ύστερα για νάνι γιατί θα είσαι και πτώμα. Να προσέξεις όμως, μήπως πάνω στη βιασύνη σου δεν πάρεις μέτρα ασφαλείας και σε τυλίξει καμιά παστρικιά, όπως έλεγαν οι παλιές, καθώς πρέπει σύζυγοι που πλένονταν μια φορά τον χρόνο και αν.

3ο δεκαήμερο

Κανονικά μόνο για αυτά θα έπρεπε να σου γράψω, αφού τι είναι η ζωή χωρίς έρωτες και υψηλές συγκινήσεις. Ακόμη και στα πατώματα να πέσεις θα βλέπεις την μούρη σου και θα λες «μα τι ωραίος που είμαι». Τίναγμα το μαλλί και συνεχίζεις μέχρις εσχάτων. Το καλό για σένα μάλιστα συνεχίζεται και μετά τον Αύγουστο όχι ίσως με την ίδια ένταση αλλά όσο να ‘ναι τα αριστοκρατικά σου θα τα βγάλεις και που ξέρεις; Εκεί σε κάποιο γκαλά μπορεί και να βρεις τον έρωτα της ζωής σου. Καταφτάνουν κι ο Κρόνος με τον Δία στον Υδροχόο. Ε, δεν θέλει και πολύ για να παντρευτείς, ούτε όμως και για να χωρίσεις. Άντε να δούμε σε ποια μεταξωτά βρακιά θα χωθείς πάλι…

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved