Ερωτικά Καρκίνος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Καρκίνος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, τα παραμύθια ζωντανεύουν στην ζωή σου κι εσύ κάνει πρόβα στο γοβάκι μπας και περάσει πρόωρα ο πρίγκιπας. Μην ξαναπεράσεις τα ίδια με τις κολοκύθες, άσε πια αυτό το άγχος με την ώρα. Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα; Α πα πα! Το έτερον ήμισυ πάλι τι θέλει και μιλάει; Δεν φτάνει που θυσιάστηκες για να σε τρέφει, μιλάει κι από πάνω, Άντε πάγαινε καλέ στην ευχή του θεού, υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια… Την διατροφή θα την συζητήσετε μετά τον Ιούλιο που είναι παχιές κι οι μύγες. Όσο για νέο ταίρι, μην βιάζεσαι, ξέμπλεξε πρώτα με τους πρώην –γιατί θα σου πάρει 6-7 χρονάκια και αν- κι ύστερα το καβατζώνεις στην αγκαλίτσα σου.

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ο μόνος έρωτας που μπορεί να επιβιώσει είναι στα χαρακώματα. Ξέρεις εσύ από αυτά… Η συγκλονιστική ιστορία της νοσοκόμας που δόθηκε στον πολυτραυματία αξιωματικό και τον έστειλε μια ώρα αρχύτερα. Για τους υπόλοιπους ούτε λόγος να γίνεται, αφού προηγούνται τα ξεκαθαρίσματα αλλιώς πως θα αποδοθείς καθαρός στην κοινωνία; Μετά τον Ιούλιο πάντως, ένα μικρό πράσινο χορταράκι φυτρώνει στο ερειπωμένο τοπίο –αχ τι συγκινητικό- μέχρι που ένα μικρό αδύνατο προβατάκι το κάνει μια χαψιά. Νταξ μην κάνεις έτσι, θα βρεις κάπου αλλού, γιατί η άνοιξη στην καρδιά σου είναι θέμα χρόνου. Του χρόνου, του παραχρόνου, έχει ο θεός!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έρχεται η μια κατραπακιά μετά την άλλη και το καλό που σου θέλω είναι να μην κάνεις καμιά κίνηση απελπισίας κι αλλάξεις τον έναν δυνάστη με τον άλλον. Από παντρεμένους δε, να φαν κι οι κότες αλλά τι να τους κάνεις, να σε έχουν στο περίμενε εκατό χρόνια, μέχρι λέει να χωρίσουν; Καλέ όλοι αυτοί αν δεν τους δώσουν τα παπούτσια στο χέρι, δεν το κουνάνε ρούπι κι ευτυχώς δηλαδή που δεν θα προχωρήσει το πράγμα. Να χωρίσεις μάλιστα, αυτή είναι ζωή και σου γράφω για όλα κείνα που θα αρχίσουν να συμβαίνουν στην ζωή σου μετά τον Ιούλιο. Διατροφή, τσεκ, προίκα τσεκ, έρωτας τσεκ κι έφυγες για τον παράδεισο σιγοτραγουδώντας «Η Ελένη η ζωντοχήρα»!

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved