Ερωτικά Δίδυμοι 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Δίδυμοι 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, γνωρίζεις πολύ κόσμο, τόσο πολύ που δεν ξέρεις τι να τον κάνεις. Μήπως να δάνειζες μερικούς στον Ζυγό για να του φύγει ο καημός; Μέσα στον σωρό βέβαια μπορεί να σου προκύψει και κανένα εξωτικό κελεπούρι, από εκεί που δεν το περιμένεις. Ναι, υπάρχουν και τουρίστες από το Τζιμπουτί κι όχι μόνον ο Γουίλι ο μαύρος θερμαστής. Από τον Μάιο και μετά, τον λόγο έχουν οι απιστίες και τα διαζύγια. Συνηθισμένα πράγματα, δηλαδή, που ξέρεις να χειρίζεσαι με μαεστρία έχοντας πίσω σου χρόνια εξάσκησης και εμπειρίας. Και με την Αφρούλα ανάδρομη στο ζώδιό σου, θα έχεις σίγουρα κι επιστροφές. Βρε, βρε... Καλώς τον Τζον Τζον! Τι έγινε καλέ τον ξαπόστειλαν όλες και ήρθε τώρα να σου τριφτεί;

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Ιούνιο, σε πάει μια μέσα μια έξω, αφού ο Δίας απέναντί σου έκανε ως συνήθως μισές δουλειές και ταλαιπωριέσαι σαν τον Τάνταλο. Μόλις πας να αρπάξεις το κελεπούρι, αυτό εξαφανίζεται κι εσύ μένεις με τη γλύκα, πού να δεις όμως τι έχει να γίνει από τα γενέθλιά σου και μετά. Στην μπανιέρα δυο-δυο για να τους προλαβαίνεις, ενώ παίζουν δυνατά και οι ανταλλαγές όπως τότε με τα χαρτάκια, θυμάσαι; Έχω μια Βουγιουκλάκη, μου δίνεις έναν Μπάρκουλη; Αν, τώρα, έχει την ατυχία κάποια ψυχή να σε περιμένει, ξεροσταλιάζοντας για να γυρίσεις σπίτι, κακό του κεφαλιού της, εκτός βέβαια κι αν στην έχει στημένη με τον πλάστη ανά χείρας. Από το να σου κάνει βουντού πάντως, είναι προτιμότερα τα καρούμπαλα.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι προτάσεις πέφτουν βροχή, μην την ψωνίσεις όμως κι αρχίσεις να κάνεις τον δύσκολο, γιατί θα την πατήσεις τελικά, μένοντας... με την ομπρέλα στο χέρι. Μερικά πράγματα δεν θέλουν και πολύ σκέψη, σιγά μην τον/την παντρευτείς κιόλας… Όρμα λοιπόν και μη σε μέλλει. Από τον Ιούνιο κι ύστερα βέβαια, το πράγμα γίνεται ακόμη πιο hot και ο έρωτας σε περνάει σε μια άλλη διάσταση, διπολική βεβαίως, βεβαίως… Εκ δεξιών τα αγγελάκια με την χορωδία Τρικάλων ψάλλουν το Ωσαννά για πάρτη σου κι εξ αριστερών σε αγροικούν εκείνα τα μαυριδερά ζουλάπια με τις τσουγκράνες. Από τον παράδεισο στην κόλαση θα πηγαίνεις, δηλαδή, αλλά ξέρεις στον παράδεισο δεν έχει σεξ, παρά μόνο φίλους.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved