Ερωτικά Ταύρος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ταύρος 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Απρίλιο, πρέπει να έχεις ξεμπερδέψει με χωρισμούς διαζύγια κλπ, για να πάρει σειρά ο επόμενος έρωτάς σου και τι επόμενος! Μάσες ξάπλες και άραγμα είναι μια καλή αποζημίωση για όλα όσα έχεις περάσει από τότε που μπήκε ο ακατονόμαστος στο ζώδιό σου. Όμως, παρά τις διαρκείς προειδοποιήσεις του Ουρανού, κινδυνεύεις να ξαναγίνεις βαρετός και να που Πασχαλιάτικα, το αμόρε σου στο σκάει το παραμύθι. Διψάει, λέει, για περιπέτεια κι άντε να ξεκουνήσεις. Προτείνεις γκρινιάρη και φιδάκι μα δεν πιάνει. Δηλωτή; Τίποτα... Τι να κάνεις κι εσύ λοιπόν ντύνεσαι στα κόκκινα και στέκεσαι μπροστά στον καθρέφτη. Εφτά χρόνια γρουσουζιάς είπαμε;

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τον Απρίλιο, κάνεις το στρατιωτικό σου, παρέχοντας υπηρεσίες στους άχρηστους και εξηγήσεις στην αδιάκριτη γειτόνισσα, που ρωτάει συνέχεια τίνος είναι το παιδί. Αν, δηλαδή, της πεις του γείτονα θα της αρέσει; Α, είναι κι η θεία Μαριγούλα που σε προξενεύει με ένα χαρτόμουτρο -είναι όμως λέει καλό παιδί- για να βγάλει την υποχρέωση στον μπατζανάκη της, που διόρισε την κόρη της στο Υπουργείο και του χρωστάει τριάντα ευρώ, μπας και της τα χαρίσει. Κι εσύ τι φταις καλέ; Πλησιάζει όμως η ώρα που θα δεις το φως το αληθινό. Μετά τα γενέθλιά σου κι όπως είσαι φουρκισμένος θα ανοίξεις τον τουριστικό οδηγό κι όπου πέσεις. Παταγωνία; Παταγωνία… Για να μάθουν κι οι Λατίνοι πώς το τρίβουν το πιπέρι!

3ο δεκαήμερο

Καλέ συ πας ανάποδα… Την ώρα που τελειώνεις, οι άλλοι μόλις αρχίζουν και μην πάει το μυαλό σου στο πονηρό γιατί όπως και να το κάνουμε Κριός δεν είσαι. Για τους άλλους Ταύρους σου γράφω, που περιμένουν πώς και πώς τα γενέθλιά τους για να βγάλουν τα σπασμένα μιας δεκαετίας. Πω πω πω τι έχει να γίνει, εσύ όμως ως βετεράνος στα σκληρά, μέχρι Μάιο και πολύ σου πέφτει, μετά πάπαλα, αφού αρχίζουν οι ασκήσεις φαντασίας και τα παραμυθάκια. Μια φορά κι έναν καιρό, νάνι νάνι το παιδί να κάνει. Ωραίος και πλούσιος. Ό,τι πεις. Θεά και ανατολίτισσα; Την θες σε πακέτο ή θα την φας επί τόπου; Κι έτσι έζησες καλά κι αυτοί καλύτερα.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved