Ερωτικά Κριός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2020 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Κριός 2020: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Κριέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Λένε και ξαναλένε πως δεν είσαι παιδί για σπίτι, αλλά η κακία θα τους μείνει. Εσύ φταις όμως που όταν ξενερώνεις, τους το πετάς κατάμουτρα και τους τσιτώνεις. Εξ’ άλλου δεν φταις αν αυτοί γίνονται βαρετοί. Κι αν ήξεραν πόσο φιλότιμο έχεις θα σε έβλεπαν με άλλο μάτι. Λίγο είναι να έχεις δίπλα σου ένα ταίρι που το αρχίζεις στα «εσύ μόνον μπορείς» και γίνεται χαλί να το πατήσεις; Τες πα, από πέρυσι τα πράγματα έχουν αλλάξει και πας ντουγρού για τα σκαλιά της εκκλησίας. Για πόσο, λίγο σε νοιάζει. Να κάνεις το κομμάτι σου μετά βαΐων και κλάδων και μόλις το πράγμα αρχίσει να γίνεται μονότονο, μην τον είδατε τον Παναή!

Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Παράγγειλε Τώρα την Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης και μάθε!

2ο δεκαήμερο

Έκανες την ντόλτσε βίτα σου αλλά αν ξαναγύρισες στο μαντρί φρικτά μετανιωμένος, να το κοιτάξεις. Θα μου πεις τι να κάνεις που σε έχουν περιλάβει οι Κρονοπλουτωναίοι και σε χτυπάνε κάτω σαν χταπόδι. Μια ψυχούλα έχεις κι εσύ να μην ξεδώσεις λίγο και να μην μαζευτείς μετά για να τηρήσεις και το έθιμο; Από τον Απρίλιο πάντως το σκηνικό αλλάζει και θα είσαι πιο καλό παιδί μεσοβδόμαδα. Για τα Σ/Κ προβλέπεται ειδικό καθεστώς, αφού θα τα έχεις τα τυχερά σου και το αίμα νερό δεν γίνεται. Μια ξεπέτα έστω, επιβάλλεται κι αν είναι να βρεθεί κάποιος καβάλα στο άλογο και φευγάτος, καλύτερα να είσαι εσύ. Κι αν –λέμε αν- θες να παντρευτείς και να νοικοκυρευτείς, σου δίνω 3-4 χρονάκια περιθώριο, οπότε μη σκας.

3ο δεκαήμερο

Γεύθηκες τον μεγάλο έρωτα και είδες τα χαΐρια του. Ρομαντισμός και πράσινα άλογα. Βρε άντε πάενε απ’ εδώ… Όμως τα πράγματα αλλάζουν και οι εξελίξεις την φετινή χρονιά θα είναι περισσότερο του γούστου σου, όπως τον παλιό καλό καιρό, ήτοι, ρόδα τσάντα και κοπάνα. Βέβαια οι καιροί άλλαξαν και πλέον πας για free clubbing, free camping και no parking, διότι όταν παρκάρεις, σε μαρκάρουν και μόνο εσύ έχεις δικαίωμα να το κάνεις αυτό κι ύστερα να τσακώνεσαι με τους εισβολείς. Γαβ γαβ! Μακάρι βέβαια να μην είσαι καπαρωμένος γιατί τότε θα ξαναβρεθείς σε φάση να στείλεις το ταίρι σου για τσάι, ύστερα να το μετανιώσεις και φτου κι απ’ την αρχή.

Διαβάστε επίσης: Ζώδια 2020: Ετήσιες Προβλέψεις

Ζώδια 2020: Ετήσιες Οικονομικές Προβλέψεις ανά δεκαήμερο από τον Γιάννη Ριζόπουλο

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved