Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Ποιο μήνα του 2020 θα έχεις την τύχη στο πλευρό σου;

Ποιος είναι ο πιο τυχερός μήνας του ζωδίου σου για το 2020;

Για κάποιους όλο το 2020 θα είναι όμορφο, όμως υπάρχει ένας συγκεκριμένος μήνας όπου το κάθε ζώδιο θα έχει επιτυχία σε έναν σημαντικό τομέα της ζωής του. Μάθε ποιος είναι και πού ευνοείσαι πιο πολύ!

Θέλεις να μάθεις με περισσότερες λεπτομέρεις πότε η τύχη σε ευνοεί; Παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης θα είναι στο ζώδιο του Τοξότη τον Ιανουάριο, πράγμα που σημαίνει ότι τα καλά πράγματα έρχονται πολύ σύντομα για σένα. Μπορεί να έχεις επιτυχία στην εργασία σου, να δημιουργηθεί ένα καυτό ειδύλλιο, αλλά και να προσθέσεις αρκετό πάθος στη σχέση σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και ο Δεκέμβριος φαίνεται πολύ μακριά, εμπιστέψου μας, αξίζει να περιμένεις! Αρκετή επιτυχία θα έχεις στο τέλος του 2020 τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου. Η Αφροδίτη θα σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις αρκετά από τα όνειρά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Ερμής, θα φέρει μαζί του καλοτυχία και ευμάρεια τον Ιούλιο. Αυτός ο καλοκαιρινός μήνας θα εξασφαλίσει τη βελτίωση των οικονομικών σου, καθώς και της ερωτικής σου ζωής. Τι περισσότερο μπορεί να ζητήσει κανείς;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να περιμένεις μέχρι τον Σεπτέμβριο, αφού αυτός είναι ο μήνας που θα φέρει μαζί του όλες τις λύσεις στα προβλήματά σου. Μπορείς να αποχαιρετήσεις τις ανησυχίες σου και να απολαύσεις την αίσθηση της ικανοποίησης.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Τοξότη θα ευνοήσει και εσένα ως ζώδιο της Φωτιάς, οπότε από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου ετοιμάσου να επιτύχεις σπουδαία πράγματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυτοπεποίθησή σου θα μπουσταριστεί τον Αύγουστο και θα βρεις το θάρρος που χρειάζεται για να υπερασπίσεις τα δικαιώματά σου ή να διεκδικήσεις ό,τι λαχταράς. Οι πλανήτες βρίσκονται στο πλευρό σου, αλλά εξαρτάται από εσένα το αν θα αξιοποιήσεις στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

ΖΥΓΟΣ

Ο Απρίλιος είναι ο τυχερός σου μήνας. Με δεδομένο ότι ο Άρης θα βρίσκεται στον Υδροχόο και η Αφροδίτη στους Διδύμους, οπότε θα τριγωνίσουν τον Ήλιο σου, να αναμένεις μεγάλη επιτυχία στα ερωτικά σου, αφού όπου κι αν πας θα καις καρδιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο έρωτας θα σου πάρει τα μυαλά τον Οκτώβριο και θα σε στείλει στον έβδομο ουρανό. Όλα θα πάνε εκπληκτικά καλά για κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, που θα έχεις και πολλές ευκαιρίες για να καταφέρεις μια επιτυχία στα οικονομικά σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν ο Ιανουάριος έρθει, θα νιώσεις πιο δυνατός και πιο αποφασισμένος από ποτέ να αποκτήσεις ό,τι θέλεις, καθώς ο Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, τροφοδοτώντας σε με ενέργεια, ερωτισμό και δημιουργικότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο πιο τυχερός μήνας θα είναι για σένα ο Μάρτιος, καθώς θα έχεις εκτός του Άρη στο ζώδιό σου, Δία, Κρόνο και Πλούτωνα κάτι που σημαίνει ότι θα σαρώσεις κάθε εμπόδιο στο διάβα σου και θα πετύχεις όποιο στόχο έχεις βάλει. Από την άλλη, θα είναι και η Αφροδίτη στον Ταύρο, απογειώνοντας και την ερωτική σου ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα περισσότερα από τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα τον Οκτώβριο και όταν θα δεις όλα αυτά τα όμορφα πράγματα να συμβαίνουν, θα ξεχάσεις το πόσο πολύ περίμενες. Ίσως ξεκινήσεις κάτι καινούργιο που θα στεφθεί με επιτυχία, ενώ θα βελτιωθεί αρκετά η οικονομική και η ερωτική σου ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο τυχερός σου μήνας θα είναι ο Σεπτέμβριος, όπου πολλά καλά θα έρθουν στην ερωτική σου ζωή. Αν είσαι σε σχέση, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα σε συνεπάρει. Κάποια επενδυτικά σου σχέδια, επίσης, θα έχουν θετική κατάληξη.

Διάβασε επίσης: Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2020!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη είναι η τυχερή σου χρονιά το 2020;

Ετήσιες προβλέψεις Ταρώ 2020 για τα 12 ζώδια: Η αλλαγή είναι αναπόφευκτη

Αυτά τα 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει τελείως το 2020!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved