Ερωτικά Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ιχθύες 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ιχθύ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Εδώ ο φύλακας άγγελός σου έχει βάρδια μέχρι τα γενέθλιά σου κι εσύ μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις χωρίς τύψεις κι ενοχές. Πίστη, απιστία, who cares? Μετά όμως κατεβαίνει σε απεργία και η μαύρη δυστυχία αρχίζει να σε πολιορκεί. Ωιμέ, τέρμα οι πρίγκιπες, τέρμα και οι βασιλοπούλες, μόνο κάτι προβληματικοί τύποι έμειναν για να εξασκήσεις την φιλευσπλαχνία σου. Και ο κατάλογος με τα προβλήματα προς επίλυση είναι μακρύς, ίσως όμως να μην είναι καν δικά σου.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Αν δεν το έχεις πάθει ακόμη, μέχρι τα γενέθλιά σου θα σου τύχει ένας σούπερ έρωτας που τα έχει όλα και καλά θα κάνεις να τον κρατήσεις, αφού δεν είναι κάθε μέρα τα Αγιαννιού. Έτσι κι αλλιώς, μπορείς να μην βλέπεις τα στραβά, ούτε ο/η άλλος/η να βλέπει τα δικά σου κι όλα να ‘ναι μέλι γάλα.

Μετά τα γενέθλιά σου, πάντως, φαίνεται να υποφέρεις από μια διακριτή διάσταση ανάμεσα στη λογική και το συναίσθημά σου. Βασικά, το μυαλό σου κολλάει στα ίδια και τα όμοια, την ίδια στιγμή που θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό κι όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη θέση ή να δημιουργήσει μια αντιφατική εικόνα σε σχέση με αυτό που επιθυμείς ή αυτό που δεν επιθυμείς. Την Κική ή την Κοκό, Τον Γιώργο ή τον Κώστα; Για όλα πάντως υπάρχει λύση κι αν έχεις μια σχετική ελευθερία κινήσεων, μπορείς να εκπληρώσεις και τις δύο τάσεις σου, με γνώμονα το «ου γνωρίζει η δεξιά, τι ποιεί η αριστερά» .

3ο δεκαήμερο

Ένας κύκλος συναισθηματικών πιέσεων και προβλημάτων κλείνει με τα γενέθλιά σου και σίγουρα το μέλλον σου προβλέπεται πολύ πιο ευοίωνο σε σχέση με τα όσα έζησες πρόσφατα. Βέβαια από το ένα άκρο με τα σύνδρομα στέρησης και τους μαζοχισμούς, θα περάσεις στο άλλο με τις φουλ πανσιόν ερωτικές περιπτύξεις, αλλά έτσι τα φέρνει η κακούργα η ζωή. Την μια ξηρασία και την άλλη πλημμύρες. Κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε, πέρα από τις δικές σου αταξίες που… δρομολογούνται, δεν αποκλείεται να πάρεις επιτέλους τις αποδείξεις που ζητάς για να του/της δώσεις πασαπόρτι!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved