Ερωτικά Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Τοξότης 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τοξότη, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε κάποια πράγματα που μέχρι χθες δε σε ενοχλούσαν, θα αρχίσουν να σου «χτυπάνε στο μάτι» κι επειδή οι ευκαιρίες για κάτι άλλο –και μάλιστα πολύ καλό από κοινωνική και οικονομική άποψη- δε θα σου λείψουν, είναι πιθανό να το σκάσεις, προκειμένου να ζήσεις στο έπακρο την ελευθερία σου. Υπάρχει ωστόσο και η ακριβώς αντίστροφη εκδοχή, να απαιτήσεις δηλαδή να σου δοθούν όλα αυτά που θεωρείς πως δικαιούσαι, με αντάλλαγμα έναν γάμο που θα… αφήσει εποχή, αλλά και που η συνοχή του θα εξαρτάται μονίμως από τις ανέσεις που σου παρέχει και όχι τόσο από συναισθήματα.

Αν πάλι είσαι μόνος/η, τότε θα έχεις την ευκαιρία να βρεις κάτι «σούπερ», όσο και μοναδικό, το ερώτημα εδώ όμως είναι το αν η σχέση θα καταφέρει να διατηρηθεί πέραν του ενός χρόνου. Αφού μόλις αποχωρήσει ο Δίας από το ζώδιό σου θα μειωθούν και οι χαρούμενες στιγμές της.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Το «μοντέλο» που καλείσαι να υπηρετήσεις είναι μάλλον… χαοτικό, κάτι που σημαίνει ότι πρώτον δεν πρέπει να «ντοπάρεσαι» με έρωτες και δεύτερον να μην εμπιστεύεσαι κανέναν κι ιδιαίτερα όσους/ες δείχνουν πολύ καλοί/ες για να είναι αληθινοί/ες! Βέβαια, στα πλαίσια μιας «αισθαντικής περιπέτειας» μπορεί να αποκομίσεις πρωτόγνωρες εμπειρίες, αλλά δεν υπάρχει τίποτε που να διασφαλίζει μια ανάλογη συνέχεια και ιδιαίτερα τη ψυχική ισορροπία σου. Κι είναι κρίμα να «το χάσεις», έχοντας μπλέξει σε μια ιστορία που δεν έχει ούτε αρχή, ούτε τέλος, αλλά διαθέτει… άφθονο παρασκήνιο!

3ο δεκαήμερο

Η διευρυμένη κοινωνική ζωή σου θα σου επιτρέψει να γνωρίσεις πολύ κόσμο κι όχι… τυχαίο, αφού έχεις μια έφεση προς τα «αναγνωρίσιμα» πρόσωπα κι αυτά έχουν έφεση προς εσένα. Προφανώς βέβαια «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός» και θα συναντήσεις και πολύ γοητευτικά άτομα που ειδικεύονται στο… αρχαιότερο των επαγγελμάτων ή κινούνται –άγνωστο πως- στον κόσμο της νύχτας, αλλά κανείς και τίποτε δε θα σε πιέσει να αποφασίσεις κάτι που δε θες.

Αν πάντως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, κράτα απλά τις επαφές σου, αφού μπορεί να σου φανούν χρήσιμες σε πολλά και δε χρειάζεται να ρισκάρεις τη σχέση σου για κάτι εφήμερο, πολύ περισσότερο, αν… πληρώσεις κιόλας για αυτό.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved