Ερωτικά Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Σκορπιός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Σκορπιέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Κι εδώ σημαίνει η… ώρα της ανατροπής και το ζητούμενο από πλευράς σου είναι κατ’ αρχάς να αποδεχθείς πως υπάρχουν και «ελεύθερες σχέσεις», που έχουν όλα τα εχέγγυα να παραμείνουν σταθερές, αρκεί να μην πεις την… καταστροφική φράση «για πάντα μαζί»! Αν, πάντως, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε το «σοκ» που θα υποστείς από την ενδεχόμενη διακοπή της θα χρειαστεί αρκετό χρόνο για να ξεπεραστεί, όχι όμως πέραν του ερχόμενου φθινοπώρου, αφού τότε θα αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, η προσωπική σου ζωή θα είναι ζωηρή και ενδιαφέρουσα κι αν θέλεις μια νέα αρχή, το σύμπαν θα σου κάνει το χατίρι και με το παραπάνω! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, σίγουρα θα υπάρξουν εκατέρωθεν πειρασμοί, καλό είναι, ωστόσο, να μη μπεις στη… γνωστή διαδικασία της ζήλιας, αφού πραγματικά δε συντρέχει ουδείς λόγος για να μην έχεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου. Αυτό να αρχίσεις να το… ψάχνεις μετά το ερχόμενο φθινόπωρο!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, οι εξελίξεις δε θα είναι και τόσο του γούστου σου, ιδιαίτερα αν επιμείνεις στο μοντέλο μιας αποκλειστικής και «σφιχτής» σχέσης. Τέτοια δε θα σου βγει, ίσα-ίσα, που το ταίρι σου μπορεί να σε… τρελάνει με τα καμώματά του!

Πιο πιθανός δείχνει, λοιπόν, ένας χωρισμός, παρά η δημιουργία μιας σταθερής κατάστασης, εκτός πια κι αν αποφασίσεις να πειραματιστείς σε νέα πεδία, εγκαταλείποντας κάποιες από τις πάγιες αρχές σου.

Μετά τα γενέθλιά σου, μάλιστα, φαίνεται να μπαίνεις σε μια πιο… dolce vita φάση και το πόσο καλά θα είναι τα πράγματα από εκεί και ύστερα εξαρτάται και από τη δική σου «χαλαρότητα» απέναντι σε «επιπολαιότητες», αφού αν πράξεις διαφορετικά, θα περάσεις εύκολα από την κωμωδία στο δράμα.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved