Ερωτικά Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ζυγός 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ζυγέ, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

«Όλα του γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη»! Κάπως έτσι μοιάζει η κατάσταση μέχρι τα γενέθλιά σου και σίγουρα θα χρειαστεί να πάρεις τις αποφάσεις σου για το τι θα πράξεις με μια σχέση που δεν «περπατάει» πια, αφού την ίδια στιγμή η καρδούλα σου πεταρίζει! Αν όμως όλο αυτό σου δείχνει δύσκολο ή στενόχωρο, δεν… φαντάζεσαι τι έχεις να πάθεις αν μπεις σε μια νέα σχέση, πιστεύοντας πως βρήκες την «αδελφή ψυχή» σου, αφού για την ώρα τέτοια δεν υπάρχει. Κοίτα, λοιπόν, να περάσεις καλά κι άσε τα μεγάλα σχέδια για αργότερα.

Μάλιστα, ανάλογο κλίμα υπάρχει και μετά τα γενέθλιά σου κι αν επιμείνεις σε ρόλο «σχεσάκια», μάλλον θα κάνεις «το στρατιωτικό» σου με ένα πρόσωπο που σου κάνει την ζωή δύσκολη. Μπορεί βέβαια και να περάσεις μια «χοντρή» αγωνία για ένα πρόβλημα που απασχολεί το ταίρι σου, σε κάθε περίπτωση όμως η ευτυχία σου μπαίνει στην αναμονή.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ο έρωτας θα κάνει… συχνά-πυκνά την εμφάνισή του χαρίζοντάς σου έντονες στιγμές, ευχάριστες αλλά και δυσάρεστες. Κι εδώ, βέβαια, θα «μετρήσει» το αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή όχι, αφού στην πρώτη περίπτωση τα διλήμματα θα είναι περισσότερα και ίσως πιο δραματικά. Αν όμως είσαι… ελεύθερο παιδί, τότε «κάνε το κομμάτι σου» κι όπου βγει!

Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, ό,τι άντεξε και δεν… τερμάτισε, θα κλείσει τον κύκλο του, με τη συνέχεια να είναι ιδιαίτερα συναρπαστική, αφού θα ζήσεις πράγματα για πρώτη φορά.

3ο δεκαήμερο

Αν είσαι μόνος/η, μέχρι τα γενέθλιά σου, η προσωπική σου ζωή θα διανθιστεί με ευχάριστες και… χαριτωμένες στιγμές ή γνωριμίες, χωρίς, ωστόσο, να προκύπτει «Η» σχέση. Από το ολότελα πάντως καλή κι η Παναγιώταινα!

Τα πολύ πιο ενδιαφέροντα έρχονται μετά τα γενέθλιά σου και μέχρι το φθινόπωρο του 2020 θα ζήσεις κάποιες μοναδικές στιγμές, μέσα σε μια ασυνήθιστη για τα δεδομένα σου κατάσταση, που ενδέχεται να οδηγήσει και σε γάμο. Αντίθετα όμως, αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, μια «κρίση ανεξαρτησίας» θα σε φέρει πολύ κοντά σε ένα… διαζύγιο!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved