Ερωτικά Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Παρθένος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Παρθένε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου θα μαζεύεις… κομπλιμέντα, από αυτό το σημείο όμως μέχρι το να μείνεις πραγματικά ευχαριστημένος/η από τις εξελίξεις, υπάρχει μεγάλη απόσταση. Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, οι σχέσεις σου θα είναι λειτουργικές και πρακτικά χρήσιμες, όσον αφορά όμως το συναισθηματικό κομμάτι τους, το πιθανότερο είναι να «βασανιστείς» από ένα πρόσωπο που από τη μια πλευρά σου προσφέρει τον παράδεισο κι από την άλλη σε ρίχνει στην… κόλαση!

Μάλιστα μετά τα γενέθλιά σου, αυτή η τελευταία διάσταση των πραγμάτων θα γίνει κυρίαρχη κι αν μεν είσαι μόνος/η δεν έχεις παρά να «το γλεντήσεις», στα πλαίσια ενός «κλασικού» ερωτικού παιχνιδιού με τα «πάνω» του και τα «κάτω» του. Αν όμως είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε καλείσαι να διαχειριστείς ένα θέμα απιστίας, είτε από την πλευρά σου είτε από το ταίρι σου.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μπορεί να ζήσεις «πρωτοφανείς» καταστάσεις, κάτι βέβαια που θα έχει τη θετική, αλλά και την αρνητική του πλευρά. Την πρώτη θα τη ζήσεις, αν δεν έχεις συγκεκριμένες δεσμεύσεις, αλλά ούτε και προσδοκίες, αφού προέχει η… περιπέτεια! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα δυσκολευτείς πολύ για να την κρατήσεις κι όσο πιο «κολλημένος/η» είσαι, τόσο μεγαλύτερο θα είναι το πρόβλημά σου. Γι’ αυτό, αν «ζοριστείς», δώσε της μια να πάει πέρα!

Μετά τα γενέθλιά σου, πάντως γίνεται «του Κουτρούλη ο γάμος», έστω και αν τελικά δεν… παντρευτεί κανείς! Η φράση έχει και μεταφορική σημασία και αναφέρεται σε όλες τις υπέροχες στιγμές που θα ζήσεις, αλλά και στα σκάνδαλα που θα προκύψουν μέχρι το φθινόπωρο του 2020.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, ο… καιρός θα παραμείνει άστατος και ενίοτε με «αστροπελέκια»! Επιπλέον, σε μια περίοδο όπου οι εκπλήξεις και οι εξαιρέσεις έχουν «το πάνω χέρι» θα ήταν άτοπο από την πλευρά σου να επιδιώξεις μια «συμβατική» κατάσταση ή –ακόμα χειρότερα- να ποντάρεις σε αυτήν. Αντίθετα, ως αδέσμευτη και ανεξάρτητη… ψυχή, θα έχεις πολύ καλύτερη τύχη και κάποια «εξτραδάκια» που θα σε εντυπωσιάσουν!

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, μπαίνεις σε μια φάση «αποκατάστασης», όπου πλέον τα «κλασικά» σχήματα έχουν και λόγο και προοπτικές.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved