Ερωτικά Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Λέων 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Λέοντα, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Τα «σκάγια» των αλλαγών μπορεί να πάρουν και την προσωπική σου ζωή, εκείνο όμως που δείχνει πολύ πιο… βέβαιο είναι το «χάσιμό» σου σε ένα ρομάντζο κι επειδή βλέπεις αυτό που θέλεις να δεις, το ίδιο βέβαιη είναι και η αίσθηση ευτυχίας που θα αποκομίσεις, ανεξάρτητα με το ότι το πράγμα μπορεί να μην πηγαίνει πουθενά! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, κάτι τέτοιο συνιστά πρόβλημα, όποιος/α κι αν είναι ο/η «φευγάτος/η».

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Παρά την υποστήριξη του Δία, μέχρι τα γενέθλιά σου, θα βρεθείς αρκετές φορές σε φάση συναισθηματικής αδυναμίας, ίσως, μάλιστα, «σοκαριστείς» από ένα ξαφνικό συμβάν, που θα ανατρέψει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή.

Μετά τα γενέθλιά σου, ωστόσο, όλα πάνε… πρίμα, τουλάχιστον ως προς την καλοπέρασή σου, αν όμως είσαι μόνος/η και αναζητάς κάτι «βαθύ» ή «ποιοτικό», είναι δύσκολο να το βρεις. Μείνε, λοιπόν, στα γλέντια και την… χλιδή!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, μια στενοχώρια… θα την πάρεις, ενώ δεν αποκλείεται να εγκλωβιστείς συναισθηματικά ανάμεσα στο «σήμερα» και το «χθες». Μετά τα γενέθλιά σου, όμως φαίνεται να «το τερματίζεις» σε έρωτες και πάθη, κάτι που σίγουρα θα σε κάνει να νοιώσεις πολύ πιο «ζωντανός/η» και αυτή η τάση, μάλιστα, θα σε ακολουθεί έως το καλοκαίρι του 2020! Ωραίο αλλά και βασανιστικό σε κάποιες πλευρές του…

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved