Ερωτικά Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Καρκίνος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Καρκίνε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Το πάθος και ο έρωτας θα σε ακολουθούν μέχρι τα γενέθλιά σου, είναι πιθανό, ωστόσο, να «φορτωθείς» με προβλήματα άλλων, γι’ αυτό μην παίρνεις όλες τις ευθύνες μιας σχέσης πάνω σου. Αν, βέβαια, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε ένα «τρίτο πρόσωπο» θα μπει ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου κι αν «ραγίσει το γυαλί» μετά δεν… ξανακολλά!

Μετά τα γενέθλιά σου πάντως, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις ένα «παραμύθι», που αν είσαι μόνος/η, δεν αποκλείεται να καταλήξει και στα σκαλιά της εκκλησίας!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Παρότι «κουβαλάς» την περσινή και τις φετινές εκλείψεις, μέχρι τα γενέθλιά σου θα πάρεις αρκετές… χαρές, που θα σε αποζημιώσουν στην περίπτωση που κάτι τελείωσε και σε στενοχώρησε.

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, αν είσαι ήδη σε μια σχέση ή μπεις σε μια καινούρια, το πιθανότερο είναι να εγκλωβιστείς συναισθηματικά σε μια κατάσταση, που δεν πάει ούτε μπρος, ούτε πίσω και από αυτήν την άποψη σε συμφέρει να επικεντρωθείς στις δουλειές σου, αφού τα προβλήματα που σε περιμένουν εκεί είναι πολύ πιο πρακτικά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα γνωρίσεις κόσμο και κοσμάκη κι επαφίεται σε σένα το… τι θα κάνεις με δαύτους/ες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, όμως, μπορείς απλά να τον εντάξεις στις γνωριμίες σου, χωρίς κάτι περισσότερο.

Μετά τα γενέθλιά σου, ωστόσο, το κλίμα αλλάζει και αναμένεται να πάρεις αρκετή δόση στενοχώριας από το ταίρι σου ή από την όλη κατάσταση. Όσο για μια νέα σχέση, ούτε λόγος να γίνεται, αφού στην καλύτερη περίπτωση θα πέσεις πάνω σε παντρεμένο/η!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved