Ερωτικά Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Δίδυμοι 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Δίδυμε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, το κλίμα δεν είναι και τόσο γόνιμο κι αν είσαι μόνος/η, καλό είναι να το σκεφτείς… δυο φορές, πριν μπεις σε μια σχέση! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, αναμένονται στενοχώριες ή τουλάχιστον ένα διάστημα που θα ψυχρανθείς με το ταίρι σου.

Μετά τα γενέθλιά σου, κυριαρχούν οι εκπλήξεις, οι ανατροπές και οι «εξωτικές» εμπειρίες, κάτι που σίγουρα σε συμφέρει αν είσαι μόνος/η, αλλά ως δεσμευμένος/η, καλείσαι να διαχειριστείς μια κρίση και το καλύτερο από πλευρά σου θα ήταν να «φρεσκάρεις» τη σχέση σου, σπάζοντας τη ρουτίνα της, πριν καταλήξει στα… αζήτητα!

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, είναι πιθανό να μπεις μεν σε μια «δυνατή» σχέση, αλλά η υπερβολική εξιδανίκευση προσώπων και καταστάσεων, προοιωνίζει μια επερχόμενη διάψευση, παρότι αρχικά θα περάσεις «σούπερ»! Αν, πάλι, είσαι ήδη δεσμευμένος/η, τότε τα… ψέματα «πέφτουν βροχή», αλλά τελικά δε θα αποτρέψουν το «μοιραίο», δηλαδή, έναν χωρισμό που μπορεί να είναι και σχετικά επώδυνος.

Μετά τα γενέθλιά σου, οι «δυνατές» στιγμές παραμένουν, στην πορεία όμως… κάποιος/α θα κάνει την «κουτσουκέλα» κι αν δεν είσαι εσύ αυτός/η, μπορεί να πάρεις πολύ βαριά το θέμα και να σε «ρίξει» ψυχολογικά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, επικρατούν οι ανατροπές και τα ξαφνικά, είτε πρόκειται για τη σύναψη μιας νέας σχέσης είτε για το τελείωμα μιας υπάρχουσας. Και τα καλά νέα είναι πως θα έχεις πρωτοφανείς και συναρπαστικές εμπειρίες, αλλά περί σταθερότητας ουδείς λόγος να γίνεται, αφού η… ανεξαρτησία είναι εκείνη που θα νικήσει στο τέλος!

Μετά τα γενέθλιά σου, δε, θα κερδίσει εκείνος/η που μπορεί να «πλασάρει» τον εαυτό του/της καλύτερα, έστω και αν «παραμυθιάσει» την άλλη πλευρά. Σε κάθε περίπτωση όμως, αναμένεται μια διακριτή διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου, άρα και των διαθέσιμων… υποψηφιοτήτων, ίσως, μάλιστα, «ψαρέψεις» σε ένα ιδιαίτερα κοσμικό περιβάλλον!

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved