Ερωτικά Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, διάβασε την ετήσια ερωτική πρόβλεψη σου για το 2019 από τον Γιάννη Ριζόπουλο!

Ερωτικά Ταύρος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ταύρε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα ερωτικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα συνεχίσεις να είσαι κάτω από την προστατευτική «ομπρέλα» του Δία, που παρότι δεν σου εγγυάται κάποια ποιότητα σχέσεων, σε ανταμείβει πλουσιοπάροχα με τα… καλούδια του!

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, το πράγμα… σοβαρεύει (με την καλή έννοια του όρου), αφού ακόμη κι αν ανατραπεί μια «πάγια» ισορροπία στη ζωή σου, θα καταφέρεις να βρεις έναν άνθρωπο που σε εμπνέει και με τον οποίο -αν το θες πραγματικά- μπορείτε να ζήσετε και να ευτυχήσετε! Ίσως, μάλιστα, να «τσιμπιέσαι» για το καλό που σου έτυχε αλλά αυτό είναι το… άλλο πρόσωπο του Ουρανού, που έχει τα «χούγια» του και σου φέρνει κάτι, μόνο όταν δεν το περιμένεις πια.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Είτε είσαι μόνος/η είτε σε σχέση, μέχρι τα γενέθλιά σου μπορείς άφοβα να το… γλεντήσεις, ξέροντας πως έχεις «και το πεπόνι και το μαχαίρι», οι τελικές αποφάσεις, δηλαδή, είναι όλες δικές σου! Η εύνοιά σου, μάλιστα, είναι τόσο σκανδαλώδης, που ακόμη και μια απιστία θα λειτουργήσει υπέρ σου!

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, τα πράγματα δε διαφαίνονται και τόσο καλά, αφού αν είσαι σε σχέση, αυτή θα περάσει από κρίση, ενώ αν είσαι μόνος/η, έχεις μια μόνιμη ροπή προς… οτιδήποτε προβληματικό, είτε σε σχέση με το τι «κουβαλάει» ο καθένας είτε ως προς το ότι δε θα είσαι ο/η αποκλειστικός/η μέτοχος στην σχέση!

Κι εδώ το πρόβλημα είναι να μην «κολλήσεις» σε «τοξικές» καταστάσεις, οπότε στην ανάγκη «κάτσε στα αβγά σου», μέχρι νεωτέρας!

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, προηγείται μάλλον η… κοσμική ζωή, χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάτι περισσότερο. Αν, λοιπόν, είσαι ήδη σε μια σχέση, απλά, βολέψου με το υπάρχον καθεστώς, ενώ αν είσαι μόνος/η, «κράτα» τις επαφές σου, αφού κάποια από αυτές θα σου… χρειαστεί μελλοντικά!

Μετά τα γενέθλιά σου όμως, αναμένονται περίπλοκες όσο και πρωτόγνωρες καταστάσεις, που, αν είσαι μόνος/η, θα πρέπει να τις δεις ως κάτι μεταβατικό και να μην «κολλήσεις» σε αυτές. Η εμπειρία είναι που «μετράει» και σε αυτήν να μείνεις. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα περάσεις μάλλον δύσκολα, είτε λόγω εσωτερικών προβλημάτων είτε επειδή θα αναγκαστείς να στερηθείς τον άνθρωπό σου για «λόγους ανωτέρα βίας».

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Ερωτικές Προβλέψεις 2019 για όλα τα ζώδια από την Μπέλλα Κυδωνάκη

Μπορούμε να προβλέψουμε πώς θα πάει η σχέση σου το 2019 και το 2020

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved