Οικονομικά Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Η ετήσια οικονομική πρόβλεψη του Υδροχόου ανά δεκαήμερο για το 2019!

Οικονομικά Υδροχόος 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Υδροχόε, μάθε πώς θα εξελιχθούν τα οικονομικά σου, σύμφωνα με το δεκαήμερο στο οποίο ανήκεις:

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, θα πάρεις ό,τι έχει απομείνει για σένα στον συμπαντικό κουμπαρά από πέρυσι και το μόνο που πρέπει να σε ανησυχεί είναι το να μην πέσεις θύμα κάποιου πάθους που θα σε ξεπενταριάσει. Μετά τα γενέθλιά σου, φαίνεται πως… λεφτά υπάρχουν και μάλιστα περισσότερα, αλλά ένα σημαντικό μέρος τους ξοδεύεται σε διασκεδάσεις, άσχετα ψώνια και ερωτοδουλειές. Θα μου πεις κακό είναι αυτό;

Όχι, όταν τα δίνεις οικειοθελώς και με μέτρο, ναι, όταν σου τα υφαρπάζουν κάποιοι/ες με οποιοδήποτε πρόσχημα, της γοητείας συμπεριλαμβανομένης. Πάντα, όμως υπάρχουν και τα χειρότερα… Για το 2019, ισχύει το κάλλιο καταναλωτής, παρά επενδυτής, αφού ονειροβατείς και είσαι εντελώς εκμεταλλεύσιμος/η από εκείνους/ες που ζουν για κάτι περιπτώσεις σαν τις δικές σου κι εδώ δε μιλάμε για πενταροδεκάρες.

Επιπλέον, μπορεί να ξοδευτείς για την αποκατάσταση μιας σημαντικής ζημιάς, που ενδεχομένως να είναι και τρακάρισμα.

Σε βασανίζουν ερωτήματα για τη Νέα Χρονιά; Βρες ΕΔΩ τις απαντήσεις που ψάχνεις!

2ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, καλά το πας και καλά σε πάει. Μόνο κάτι σπατάλες έχει το μενού, αλλά αν είναι να περάσεις όμορφα, χαλάλι σου! Η συνέχεια, βέβαια, δεν είναι το ίδιο τυχερή, φαίνεται μάλιστα πως το 2019 σε κυνηγά μια «κατάρα» να μην «σταυρώνεις» μηχανολογικό ή ψηφιακό εξοπλισμό, χωρίς προβλήματα. Παράλληλα όμως θα επικεντρωθείς και στο σπίτι ή την οικογένειά σου, κάνοντας τα λεφτά σου, χαλάκια, παπλώματα και κουζινικά.

3ο δεκαήμερο

Μέχρι τα γενέθλιά σου, έχεις «άστρο» και τίποτε δεν σε πτοεί. Το κακό είναι ότι έχεις δεν έχεις δύο μήνες καιρό, γιατί μετά θα αρχίσουν τα ζόρια. «Εκπλήρωση υποχρεώσεων» γράφει το μενού κι αν έχεις πολλές και ακάλυπτες θα στενάξεις… ελαφρώς! Από την άλλη πλευρά βέβαια, όλο και κάτι πρωτότυπο θα σκεφτείς για να παίρνεις τα λεφτά του κόσμου, πρόσεξε, ωστόσο, γιατί η αφηρημάδα σου θα πιάσει ταβάνι και μπορεί να χάσεις ή να ξεχάσεις κάτι πολύτιμο.

Διαβάστε επίσης:

Ζώδια 2019: Ετήσιες Προβλέψεις από τον Γιάννη Ριζόπουλο

Τα άστρα μίλησαν: Αυτά τα ζώδια θα λάμψουν το 2019!

Ποια 5 ζώδια θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στο 2019;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved