AstroΤσαούσα 22/05-28/05: Πάρε τώρα που γυρνάει.

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 22/05-28/05: Πάρε τώρα που γυρνάει.

Με το τρίγωνο του Ήλιου από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ξεκινάει η εβδομάδα και μαζί με το τρίγωνο της Αφροδίτης επίσης με τον Πλούτωνα, η οποία αριβάρει κι αυτή στους Διδύμους στις 23/05, υπόσχεται στα 1α δεκαήμερα των ζωδίων μοιραίες, αλλά με θετικό τρόπο αλλαγές. Στις 23 πραγματοποιείται και η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων/Τοξότη που θα επηρεάσει τα 1α δεκαήμερα κι αυτή, φέρνοντας τυχερές εξελίξεις. Άλλωστε την ίδια μέρα κλείνει η θεϊκή σύνοδος Αφροδίτη/Δία στην τελευταία μοίρα του Ταύρου που πριμοδοτεί τα 3α δεκαήμερα, ενώ και το εξάγωνο της με τον Ποσειδώνα την ίδια ημέρα δίνει ρομαντισμό και πίστη στα όνειρα μας. Στις 26 του μήνα ο Δίας αλλάζει ζώδιο και μπαίνει στους Διδύμους κι έρχεται η σειρά των Μεταβλητών να χαρούν τα δώρα του και την εύνοιά του. Για τα 2α δεκαήμερα υπάρχει ένα εξαγωνάκι του Ερμή από τον Ταύρο με τον Κρόνο στους Ιχθύς, που μπορεί να φέρει σταθερότητα και λογικές αποφάσεις, όπως και μελετημένες κινήσεις.

ΚΡΙΟΣ ♈

Ετοιμάσου για μεγάλες επιτυχίες οικονομικές ή ερωτικές ή και από τις δυο κατηγορίες, Κριέ του 1ο δεκαημέρου. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει μέσω φίλων σου που θα σου γνωρίσουν τον επόμενο συνεργάτη σου ή τον/την επόμενη άντρα/γυναίκα της ζωής σου. Πρόκειται για μοιραία γνωριμία που θα αλλάξει τη ζωή και το είναι σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο στρώνουν τα οικονομικά σου και τα ψυχολογικά σου αρκετά. Μιλάς απευθείας με την τύχη σου σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου και όλα σου έρχονται όπως τα θέλεις και με το παραπάνω, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου. Μπορεί να πάρεις αύξηση, μεγαλύτερη από ότι περίμενες, ή να κλείσεις μία καινούρια οικονομική συμφωνία καλύτερη από ότι προσδοκούσες, ενώ και οι επενδύσεις σου θα σου φέρουν πολλαπλάσια κέρδη. Καινούρια δεδομένα θα υπάρξουν και στις προσωπικές σου σχέσεις, με κάποιες να λήγουν τώρα και άλλες να ξεκινούν από το πουθενά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου η στιγμή να κολυμπήσεις στο χρήμα καταφθάνει αυτή την εβδομάδα, αφού κάποια εξέλιξη ή γεγονός στη δουλειά σου αλλάζει την κατάσταση των τραπεζικών σου λογαριασμών. Μπορεί βέβαια και να σου δώσει το σύμπαν την εξασφάλιση που ήθελες από τη σχέση σου με έναν γάμο . Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, μπορείς να πάρεις συμβουλές από τους φίλους σου για ό,τι πρόβλημα έχεις και να είσαι σίγουρος/η ότι θα είναι και σωστές. Με σοβαρά παιδιά κάνεις παρέα και μπράβο σου. Ο/η καλύτερος/η του χωριού είσαι αυτή την εβδομάδα Ταύρε του 3ου δεκαημέρου. Λάμπεις από ομορφιά, έχεις ρέντα σε ερωτικά θέματα και επειδή οι ωραίοι/ες έχουν χρέη, το σύμπαν σου στέλνει και λεφτάκια για να κάνεις τη ζωή σου χωρίς άγχη και μιζέρια. Παράλληλα στρώνουν τα ψυχολογικά σου, αφού λύνονται και πολλά πρακτικά προβλήματα της καθημερινότητας, που όσο να πεις σου χαλούσαν τη ζαχαρένια σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Εάν είσαι ελεύθερος/η Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου ετοιμάσου να κάνεις μία καινούρια γνωριμία, μοιραία και καρμική, με κάποιον/α που θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή, τις αντιλήψεις, την κοσμοθεωρία και το μυαλό σου. Πάθος ασίγαστο, πόθος ακαταμάχητος, αισθήματα βαθιά. Αν είσαι αγκαζέ ή αλλάζει η σχέση σου για να επιβιώσει ή αλλάζεις εντελώςσχέση. Διότι κάπου κάπου χρειάζεται και μία ανανέωση, αν με εννοείς. Σε κάθε περίπτωση, εσύ δεν σκας, καλοπερνάς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, μία κρυφή συμφωνία στην δουλειά σε ανεβάζει, ενώ μπορεί ένα σχέδιο που ακόμη κλωθογυρνάς στο μυαλό σου να αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά, αλλά σιγά σιγά. να Χαρούμενες σκέψεις, ευτυχισμένες στιγμές, έρωτες, χρήματα, όλα καλά πηγαίνουν στη ζωή σου Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου, αλλά προς Θεού μην και σε δει το φως του ηλίου. Όλα τα παραπάνω γίνονται πίσω από κλειστές πόρτες και μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Γιατί όποιος/α είναι στα πάνω του δεν χρειάζεται να το φωνάζει. Μία ευχάριστη έκπληξη πάντως μπορείς να περιμένεις και από τη μεριά των φίλων σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου η βδομάδα αυτή έρχεται να αλλάξει τα οικονομικά σου ή την ερωτική σου ζωή, σε σημείο που δεν θα την αναγνωρίζεις. Πιθανότατα να κλείσεις μία αστεράτη συμφωνία με κάποιον/α φίλη σου ή να επενδύσετε μαζί σε κάτι καινούριο που θα σας δώσει πίσω πολλαπλάσια κέρδη. Στο κρεβάτι σου θα γίνει το σώσε από το πάθος που θα σε ενώνει με μία καινούρια γνωριμία ή γιατί το ταίρι σου θα αρχίσει να φέρεται διαφορετικά και θα σε ξεσηκώσει. Πάντως ότι σου συμβαίνει, καλύτερα να μείνει κρυφό… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, θα κάνεις καινούριες γνωριμίες με σοβαρά και μετρημένα άτομα που θα σε βοηθήσουν στα επαγγελματικά σου σχέδια. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα τη γλεντήσεις τη ζωούλα σου αυτές τις μέρες και ειδικά με τους φίλους σου σε περιμένουν αξέχαστες στιγμές. Μέσα από την παρέα σου μπορεί να βρεις και το επόμενο αμόρε σου ή να κλείσεις μία αστεράτη συνεργασία. Μέσα σε όλα μπορεί να δεις κι ένα μεγάλο σου όνειρο να γίνεται πραγματικότητα.

ΛΕΩΝ ♌

Αλλάζει άρδην το τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου αυτή την εβδομάδα, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου. Δεν χρειάζεται να πανικοβάλλεσαι, αντιθέτως ό,τι έρθει θα σου καλαρέσει. Κλείνεις συμφωνίες που πρόκειται να σου αφήσουν καλό κέρδος ή κάνεις γνωριμίες που θα σε οδηγήσουν σε καινούριες, εξίσου καλές. Στην ερωτική σου ζωή θα δεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να γίνεται αυτό που πραγματικά επιθυμείς και να σου δείχνει με κάθε τρόπο πως θέλει να γίνετε ένα. Ζήστο τώρα που γουστάρεις κι εσύ, αργότερα όμως μην μας πεις ότι πνίγεσαι. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα κλείσεις μία καλή συμφωνία στην δουλειά, που μπορεί να μην σε φορτώσει χρήμα, αλλά αργά και σταθερά θα σου αφήνει το κατιτίς σου. Την τύχη με το μέρος σου και μάλιστα πολλαπλάσια έχεις σε θέματα δουλειάς, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου. Και τις συμφωνίες σου θα κλείσεις, και τα μπόνους σου θα πάρεις, και θα ανέβεις και θα επεκταθείς γενικότερα. Μάλιστα μπορεί μέσα από τις επαγγελματικές σου σχέσεις να προκύψει και ένας έρωτας (τακτοποιήθηκες και με το παραπάνω). Τώρα σου μένει απλά να πάρεις τις τελικές αποφάσεις και να βάλεις μπροστά για τα επόμενα σχέδια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να συντονιστείς με τους συναδέλφους σου αυτό τον καιρό, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, και να καταφέρετε να βρείτε μία χρυσή τομή μεταξύ σας και να βάλετε τις διαφορές σας στον τρόπο που σκέφτεστε και λειτουργείτε στη δουλειά στην άκρη. Στο οικονομικό πάντως, δεν θα μείνεις δυσαρεστημένος/η. Περισσότερες υπάρχουν όμως, είτε να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα στα μάτια κάποιου/ας που φαίνεται να μην κολλάτε πουθενά και με τίποτα, είτε να κάνεις ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητα σου μπας και βγεις και εσύ από ρουτίνα σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο κλείνεις μία καλή συμφωνία, ίσως και με το εξωτερικό ή κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου μήπως και λίγο έρθετε πιο κοντά. Μια αισιόδοξη και χαρούμενη εβδομάδα σου υπόσχεται το σύμπαν, γεμάτη από καινούριες εμπειρίες, ευχάριστες συζητήσεις, πιθανώς κάποιο ταξιδάκι και αρκετή εύνοια στην κατάστρωση σχεδίων για το επαγγελματικό σου μέλλον, αλλά και για την επιμόρφωση σου, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αν είσαι σόλο μπορεί στα μέρη που θα τριγυρίζεις να πέσεις μούρη με μούρη με το άλλο σου μισό. Σημαντικές εξελίξεις μπορείς να περιμένεις και για τα οικονομικά σου.

ΖΥΓΟΣ ♎

Τον απόλυτο έρωτα σου φέρνει η εβδομάδα που έρχεται Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου και όπως και εάν είναι αυτή τη στιγμή η ερωτική σου ζωή, σύντομα θα αλλάξει προς το καλύτερο. Εάν είσαι ήδη ζευγαρωμένος/η, αλλά έχετε τα θεματάκια σας με το έτερον ήμισυ, θα κοιτάξετε να κάνετε μαζί πράγματα καινούρια, έξω από τα καθημερινά, που θα σας ξεβαλτώσουν. Επιπλέον μπορεί να δεις τον/την σύντροφο σου με αλλαγμένα μυαλά και επιτέλους να λύσετε τις όποιες διαφορές σας. Αν είσαι μόνος/η, αριβάρει ο έρωτας που θα σου αλλάξει τη ζωή. Μπορεί να γνωριστείτε και σε κάποια εκδρομή ή ταξίδι. Η έλξη μεταξύ σας θα είναι αμοιβαία και δεν θα κρύβεται. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο η δουλειά δουλειά, όμως όλο και κάτι λεφτουδάκια θα σου έρθουν για τον κόπο σου. Σε δύο πολύ βασικούς τομείς της ζωής σου τα πράγματα θα πάνε πρίμα, αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο. Ο έρωτας και το πάθος που θα ζήσεις με το άτομο που θέλεις (όχι με όποιον/α να ναι, σημαντικό!) θα συνοδευτούν από το κλείσιμο μίας καλής οικονομικής συμφωνίας ή και μίας κληρονομιάς. Οι σοβαρές σου σχέσεις πάντως έρχονται στο προσκήνιο και θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα αρκετά, ειδικά εάν πάρουν μία νέα μορφή.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Κανένα ερωτικό σου απωθημένο δεν θα μείνει ανεκπλήρωτο Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου. Θες το ταίρι σου να μεταμορφωθεί στον/στην ιδανικό/ή σύντροφο; Θα το κάνει !Θες τον/την πρώην σου να γυρνάει γονατιστός/η για συγχώρεση; Κι αυτό θα γίνει! Μήπως θέλεις να γνωρίσεις ένα εντελώς καινούριο άτομο μπας και δεις κι εσύ χαΐρι και προκοπή; Αμέεε! Το βέβαιο είναι πως θα νιώσεις πληρότητα και ικανοποίηση, αλλά και τον έρωτα όπως ακριβώς τον είχες στο μυαλό σου. Α και από λεφτά, μην τυχόν και αγχωθείς, έχει και από αυτά! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μπορεί να κλείσεις μία συμφωνία επαγγελματική και να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να πραγματοποιούνται. Με το ταίρι σου θα έχετε λίγε, καλές και ειλικρινείς κουβέντες, αν και δεν θα είναι τόσο ρομαντικές. Μοναδικές κι ανεπανάληπτες είναι οι στιγμές που περνάς με το ταίρι σου, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το άλλο σου μισό, μην πτοείσαι και μην σε παίρνει από κάτω, η εβδομάδα που έρχεται στο φέρνει μπρος στα πόδια σου. Αλλαγές να περιμένεις και στην καθημερινότητα σου, με κάποιες κουραστικές καταστάσεις και υποχρεώσεις να φτάνουν στο τέλος τους και άρα να παίρνεις τα πάνω σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Στο επικοινωνιακό δεν σε πιάνει κανείς αυτή την εβδομάδα τοξότη του 1ου δεκαημέρου, επομένως μπορείς να το εκμεταλλευτείς ανοίγοντας συζητήσεις με το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου, για να τους τυλίξεις σε μια κόλλα χαρτί και να περάσεις τα δικά σου. Θα ποντάρεις πολλά και στους συναισθηματικούς χειρισμούς, αφού για να τους πείσεις θα τους καλοπιάσεις αρχικά εκφράζοντας τα συναίσθηματα που τρέφεις για το πρόσωπο τους Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η θα υπάρξει μία μοιραία γνωριμία, που θα περάσει γρήγορα στην πίστα της σχέσης! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, θα μπείτε σε πρόγραμμα οικογενειακώς και θα βγαίνουν οι υποχρεώσεις αέρα, με αποτέλεσμα να γλιτώσεις και εσύ κόπο και άγχη. Ευτυχισμένες μέρες έχεις μπροστά σου να ζήσεις, αν είσαι του 3ου δεκαημέρου. Η καθημερινότητα σου ομορφαίνει, εσύ ασχολείσαι με τον καλλωπισμό σου και λάμπεις, ενώ φλερτάρεις και δέχεσαι κομπλιμέντα όπου βρεθείς και όπου σταθείς. Από το χώρο της δουλειάς, μέχρι και στον πάγκο των τυριών στο σούπερμαρκετ. Επίσης όλο και κάτι θα σου έρθει στα οικονομικά, όπως μία αύξηση ή ένα μπόνους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Δύο σενάρια παίζουν δυνατά για σένα του 1ου δεκαημέρου και θα σου αρέσουν εξίσου. Στη δουλειά αρχίζουν και γίνονται καλύτερες οι συνθήκες, ενώ βλέπεις προβλήματα που σου την έσπαγαν να λύνονται με περισσότερη άνεση. Το καλύτερο ωστόσο από όλα, είναι ότι με κάποιο τρόπο εσύ θα βγάλεις λεφτά και για αυτό γελούν και τα μουστάκια σου. Πιο εύκολη και πιο ερωτική θα είναι και η καθημερινότητα με το ταίρι σου, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η θα σου έρθει κάτι καλό που θα σου ξυπνήσει και έντονα συναισθήματα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, περνάς καλά με δοκιμασμένους ανθρώπους και γνωστά χόμπι. Σε κάτι καινούριο είσαι επιφυλακτικός/η…Την απόλυτη εύνοια της τύχης θα έχεις Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου σε ότι αφορά την καλοπέραση και τη διασκέδαση σου, αλλά και ζητήματα καρδιάς. Αν είσαι ήδη σε σχέση, θα δεις πυροτεχνήματα στην αγκαλιά του άλλου σου μισό, ενώ αν είσαι σόλο θα γνωρίσεις έναν καινούριο μεγάλο έρωτα. Μπορείς επίσης να περιμένεις δώρα, ευχάριστες εκπλήξεις, κέρδη από τυχερά παιχνίδια, ενώ και τα δημιουργικά σου σχέδια πάνε ρολόι και σου φέρνουν και λεφτά. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν και σε θέματα οικογενειακά ή που έχουν σχέση με τη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Στα ερωτικά σου, έρχεσαι πιο κοντά με το ταίρι σου, γίνεστε ένα και ζείτε τον ανεπανάληπτο έρωτα σας πιο έντονα από ποτέ Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου. Θεωρείς ότι έχεις βρει το άλλο σου μισό και δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο πια από αυτή την ζωή. Εάν ήσουν μέχρι τώρα μοναχούλης/α έρχεται καινούριο άτομο στη ζωή σου και ξεκινάτε σχέση- ζωής. Από αυτές που συμβαίνουν μία μόνο φορά και δεν τις ξεπερνάς ποτέ και με τίποτα. Βρίσκεις τον/την έναν/μία και μοναδικό/ή. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, τα οικονομικά σου είναι μεν στριμωγμένα, θα πέσει όμως βοήθεια από τους δικούς σου, αν και θα σε στριμώξουν να μπεις σε πρόγραμμα. Όλου του κόσμου τα καλά θα έχεις στο σπιτικό σου , αν είσαι του 3ου δεκαημέρου. Ευχάριστες εξελίξεις θα υπάρξουν στα θέματα που απασχολούν εσένα και την οικογένεια σου και ειδικά εάν έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σας. Εάν υπάρχει στην κατοχή σου κανένα σπιτάκι, οικοπεδάκι ή χωραφάκι μπορείς να το αξιοποιήσεις και να βγάλεις καλά λεφτά. Επίσης θα τρακάρεις με μία καλή ευκαιρία και εάν θέλεις να αγοράσεις κάτι ανάλογο.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

«Σπίτι μου, σπιτάκι μου» αναφωνείς αυτές τις μέρες Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, αλλά όχι γιατί έχεις θέματα, καβγάδες ή προβλήματα. Αντιθέτως φτιάχνουν οι σχέσεις και μάλιστα με τους δικούς σου θα κάνετε και συζητήσεις που θα βγουν στη φόρα πολλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα. Πάντως έχε κατά νου πως μπορεί να έχεις και επιστροφές από το ερωτικό σου παρελθόν… Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα είσαι επιλεκτικός/.η σε καινούριες γνωριμίες, ενώ αν κλείσεις τώρα κάποια συμφωνία θα έχει διάρκεια. Μπόλικες ειδήσεις και ευχάριστα νέα έρχονται στα αυτιά σου αυτές τις μέρες, αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ενώ θα σε χαροποιούν επίσης και οι συναντήσεις που θα έχεις με φίλους, γνωστούς ή συγγενείς, αλλά και οι καινούριες γνωριμίες που θα κάνεις και τα μαζεμένα φλερτ. Πολύ καλή στιγμή είναι και για αλλαγή ή αγορά καινούριου οχήματος ή τεχνολογικού εξοπλισμού.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved