Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 28/04 έως 04/05

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 28/04 έως 04/05

Μπαίνουμε στην εβδομάδα του Πάσχα, με τον Άρη και τον Ποσειδώνα να κάνουν σύνοδο στις τελευταίες μοίρες των Ιχθύων, στις 29, η οποία θα μπορούσε να φανεί είτε ιδιαίτερα αβανταδόρικη είτε... άκρως απογοητευτική, για Μεταβλητούς και Σταθερούς, καθώς από τη μια έχουμε αποκαλύψεις παρασκηνιακών ή παράνομων πράξεων, εκπλήρωση ερωτικών φαντασιώσεων ή καταπολέμηση μιας ασθένειας, από την άλλη όμως ο κόπος κάποιων θα πάει στράφι ή θα διαπιστώσουν ότι δεν είχαν ξεκάθαρη εικόνα των καταστάσεων και έπεσαν σε... ύφαλλο. Επιπλέον, έχουμε δύο καινούργιες αφίξεις πλανητών σε ζώδια, της Αφροδίτης, στις 29, στον Ταύρο και του Άρη, στις 30, στον Κριό, που θα διαμορφώσουν τελείως το κλίμα, αφού η μεν πρώτη, με εξαίρεση την 1η του Μαΐου που θα κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δεν έχει σκοπό να κακοκαρδίσει Σταθερούς και Μεταβλητούς, ενώ ο δεύτερος, αν εξαιρέσουμε τον Κριό, τον Λέοντα και τον Τοξότη, σε όλους τους άλλους θα βγάλει προβλήματα. Στις 3, έχει και το εξάγωνό του με τον Πλούτωνα, που ναι μεν θα φέρει σούπερ ερωτικές εμπειρίες και μια σεξουαλική αναγέννηση, αποκαλύψεις, ξεσκεπάσματα και τρόπους τελικής επικράτησης, αλλά σίγουρα δεν θα ευχαριστήσει όσους/ες κρύβουν πράγματα ή έχουν παίξει "βρόμικα" κατά το παρελθόν. Ανάλογα, λοιπόν, από ποια πλευρά βρίσκονται Παρορμητικοί και Σταθεροί, θα έχουν και τα κέρδη ή τις απώλειές τους.

Καλή Ανάσταση, με υγεία και χαρές!

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Η τύχη σου "ανοίγει", αν είσαι Ταύρος ή Κριός του α' δεκαημέρου κι αν εξαιρέσεις, όπως προείπαμε την 1η του μήνα που θα έχεις μια χασούρα ή αναγκαστείς να βάλεις μια τελεία και να ξαναπιάσεις από την αρχή το νήμα της προσωπικής, ερωτικής ή οικονομικής σου ζωής, θα αρχίσει να διαφαίνεται μια σταθερή άνοδος σε αυτούς τους τομείς και πολύ σύντομα θα πάρεις τα πάνω σου και θα δεις άνθηση. Από την άλλη, ο Κριός θα βρει την "υγειά" του με τον Άρη, αφού θα βγάλει όλη την καταπιεσμένη του ενέργεια, θα περάσει στη δράση και θα βάλει νέους στόχους προς διεκδίκηση στις 3 του μήνα είναι πιθανό να πετύχει κάποιον ή να του έρθουν τα κατάλληλα μέσα για να τα καταφέρει. Αν υπάρχουν αντιπαλότητες, ανταγωνισμοί ή έχθρες, μιλάμε για την τελική επικράτησή σου. Επιπλέον, θα έχεις και έντονη σεξουαλική διάθεση και κανείς/καμία δε θα μπορεί να σου αντισταθεί. Οπότε τι άλλο θέλεις; Λεφτά, σεξ, έρωτες, πάθη, όλα για την πάρτη σου!

ΑΤΥΧΑ

Αν είσαι Παρθένος, Τοξότης ή Δίδυμος των τελευταίων ημερών, καλό θα ήταν να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα, γύρω στις 29 του μήνα, γιατί οι (αυτ)απάτες θα είναι αρκετές, ό,τι βλέπεις μπορεί να μην ισχύει, να σου ρίχνουν στάχτη στα μάτια, να σε παραπλανούν ή να σε καθησυχάζουν, για να μην πάρεις χαμπάρι τι γίνεται στη σχέση, το σπίτι ή τα επαγγελματικά σου. Από την άλλη, Σκορπιοί και Λέοντες των πρώτων ημερών ενδεχομένως να βιώσετε μια στενοχώρια ή να έχετε μια απώλεια, την 1η ή στις 3/5, που θα σας ανοίξει όμως τα μάτια και θα σας αναγκάσει να μπείτε σε σοβαρή διαδικασία αντιμετώπισης των προβλημάτων σας, χωρίς καμία αναβολή. Δεν αποκλείεται και μια οριστική ρήξη με συνεργάτες ή συντρόφους, όπως επίσης και την "ένωση" σε ένα κοινό μέτωπο για αντιμετώπιση εχθρών ή αντιπάλων.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved