AstroΤσαούσα 15/05-21/05: Στο τέλος θα πάνε όλα καλά .

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 15/05-21/05: Στο τέλος θα πάνε όλα καλά .

Στις 15 του μήνα ο Ερμής θα περάσει στον Ταύρο, αλλά δεν θα καλοπεράσει κιόλας, αφού αμέσως αμέσως τετραγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, ειδικά τα Σταθερά, ας ετοιμάζονται για πισώπλατα μαχαιρώματα, αποκαλύψεις, ίντριγκες και εκδικητικές σκέψεις και πράξεις. Στις 18 η Αφροδίτη κλείνει σύνοδο με τον Ουρανό στον Ταύρο και τα 3α δεκαήμερα θα έχουν ανατροπές, αλλαγές και εκπλήξεις σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα, ειδικά τα Σταθερά πάλι. Βέβαια και για καλή τους τύχη την ίδια ημέρα γίνεται και η σύνοδος Ήλιου/Δία επίσης στον Ταύρο, επομένως όσο κι αν ξενερώσουν αρχικά την βρίσκουν την άκρη τους και στο τέλος μένουν υπερευχαριστημένα. Στις 20 ο Ήλιος εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και χαλαρώνει το κλίμα κατά πολύ, ενώ η εβδομάδα κλείνει με το πέρασμα του Ήλιου στους Διδύμους την ίδια ημέρα, από όπου και θα ενεργοποιήσει περισσότερο τα Μεταβλητά ζώδια.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, φίλοι σου αποδεικνύονται φίδια , συγκεκριμένα οχιές διμούτσουνες. Και ήταν ανάξιοι τη εμπιστοσύνης σου και δεν σε στήριζαν, αντιθέτως δημιουργούσαν εμπόδια και σου βάζανε φιτιλιές θέλοντας να σου κάνουν ζημιά. Έρχεται όμως τώρα η στιγμή που θα πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του, αν και η πικρία θα σου μείνει. Τα λεφτά σου επίσης έχε το νου σου, γιατί μπορεί να σε μαδήσουν. Εσύ του 2ου δεκαημέρου από νεύρα και τσαμπουκάδες, άλλο τίποτα. Επίσης σου περισσεύουν κι ένα σωρό ψυχολογικά που σου κάνουν την καθημερινότητα κόλαση. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μην σπας το κεφάλι σου με τα οικονομικά σου, γιατί ό,τι προγραμματισμό και να κάνεις, θα σου έρθουν όλα τούμπα. Λεφτά παίρνεις μεν, αλλά χαλάς κιόλας, οπότε στα πάρε δώσε δεν ξέρω τι θα μείνει εντέλει στην τσέπη σου. Πάντως μία ευκαιρία για χοντρά κέρδη θα σου κάτσει!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Tαύρε του 1ου δεκαημέρου όλο σενάρια κάνεις μέσα στο μυαλό σου μαύρα και άραχνα και οι ιδέες που έχεις είναι για το πώς θα γίνει το δικό σου είναι ύπουλες και φιδίσιες. Πάντως έχε το νου σου μήπως σου την καρφώσει πισώπλατα κάποιος/α συνάδελφος και τρέχεις και δεν φτάνεις. Ειδικά αν έχεις λερωμένη την φωλίτσα σου και πόνταρες στην σιωπή τους. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, μην περιμένεις μάταια διασκεδάσεις και καλοπέραση, ούτε και σεξάκι. Τα αγαπημένα σου πρόσωπα σου ρίχνουν άκυρα και πάγο… Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο τα νεύρα σου είναι τσίτα μπόμπα και η διάθεσή σου ανεβοκατεβαίνει σαν γιο-γιο. Εννοείται πως θα έχεις εκρήξεις σου και ξεσπάσματα έτσι και ψυλλιαστείς πως κάτι σε πιέζει ή κάποιος/α πάει να σε βάλει σε καλούπια. Η καμπάνα μάλλον χτυπάει για το άλλο σου μισό που θα το ξαποστείλεις μπαμ μπαμ, αν και τα σκάγια μπορεί να πάρουν και συνεργάτη. Εύκολα πάντως μπορεί και να ερωτοχτυπηθείς εκεί που κάθεσαι αμέριμνος/η και να ζήσεις μεγάλες στιγμές.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Τα ψυχολογικά σου, τα κόμπλεξ και οι φοβίες σου βαράνε κόκκινο, Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου και δεν τολμάς να κάνεις την παραμικρή κίνηση ή να πάρεις την οποιαδήποτε πρωτοβουλία. Πιθανώς και να είσαι στα χάλια σου και γιατί στράβωσε ήδη κάποιο από τα σχέδια σου και το έχεις πάρει κατάκαρδα. Προς το παρόν θα μείνεις έτσι μόνος/η κι έρημος/η να τρώγεσαι με τα ρούχα σου. Για σένα του 2ου δεκαημέρου, θα είναι ψωμοτύρι οι καβγάδες με φίλους, αφού όλοι/ες στην παρέα αρπάζετε με το παραμικρό ή και ξύνετε τα νύχια σας για καβγά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πιθανώς να καψουρευτείς κάποιον/α και να μην μπορείς να του το πεις, άρα θα σε τρώει ή να κάνεις σκέψεις για να αφήσεις σύξυλο το ταίρι σου, αν είσαι σε σχέση. Παρά τα όσα τρέχουν στο μυαλό σου, η ψυχολογία σου μάλλον θα είναι καλύτερη από ποτέ. Άβυσσος…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, καλύτερα να αποφύγεις οικονομικά πάρε δώσε με φίλους και γνωστούς, γιατί μάλλον ο λόγος που γίνονται είναι για να σε έχουν του χεριού τους, ενώ αν εσύ είσαι ο large της υπόθεσης μάλλον θα κλαις τα λεφτά σου. Στα ερωτικά σου σε πιάνει ένα λαλά ζήλιας και παραλογισμού και γίνεται το σώσε με το ταίρι σου, ενώ μπορεί και μία νέα γνωριμία να σου γίνει εμμονή. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, το υφάκι που έχεις προς τους συνεργάτες σου είναι πολύ αφεντικίσιο και τους μιλάς λες και είναι για να σου καθαρίζουν τα παπούτσια. Κοίτα μαζέψου, γιατί δεν είναι γατάκια και θα σε βάλουν με άσχημο τρόπο στην θέση σου. Καλές οι πρωτοβουλίες και οι δυναμικές αποφάσεις, αλλά μην το τερμάτιζεις. Αν ανήκεις στο 3ο και ακόμη δεν έχει πέσει κάποιος/α στον έρωτα σου, πιθανώς μέσα από κοινή παρέα να σου σκάσει αναπάντεχα νέο αίσθημα πολλά υποσχόμενο. Πρόσεχε πάντως τα λεφτά που χαλάς με την παρέα σου, γιατί μπορεί και να σου φύγουν παραπάνω από όσα υπολογίζεις για να είσαι μέσα σε ό,τι κανονίζουν. Από την άλλη μπορεί να έχεις μία πολύ τυχερή νέα γνωριμία που δεν αποκλείεται να σε βοηθήσει και στα επαγγελματικά σου.

ΛΕΩΝ ♌

Πολλά λόγια ακούς από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου, αλλά ούτε αγνά είναι, ούτε με καλή πρόθεση γίνονται. Μην τρελαίνεσαι κιόλας δηλαδή, απλά το αμόρε ή ο συνεργάτης σου ξέρουν τα κουμπιά σου για να σε φέρουν στα μέτρα τους. Πάντως μία συζήτηση αρκεί, για να βγάλει πολλά στην φορά και να φτάσεις μία ανάσα από τον χωρισμό και την διάλυση γενικότερα. Λιοντάρι του 2ου δεκαημέρου, κυνηγάς σαν παλαβός/η να φτάσεις τους στόχους σου στα επαγγελματικά και δεν χάνεις με τίποτα εμπειρίες και γνώσεις που θα σε βοηθήσουν. Ωστόσο, μπορεί από βιασύνη να κάνεις και λάθη. Από λεφτά, κλασσικά θα βρεθείς πανί με πανί, άλλο που είσαι ψηλομύτης/α και το παίζεις άρχοντας/ισσα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, μπορεί να μην σου στρώνουν κόκκινο χαλί στην δουλειά ή να μην σου δίνουν το καλύτερο γραφείο, αλλά κάτι πολύ πολύ καλό σε περιμένει και η ζωή σου αλλάζει, πιθανώς και οι καταθέσεις σου προς τα πάνω. Αν στο εδώ και τώρα ίσως να έχεις μία χασούρα σε κάποια συνεργασία, που δεν την περίμενες. Αν έχεις σοβαρή σχέση, παίζει να τελειώσει, ενώ δεν αποκλείεται να κάνεις ή να δεχτείς μία ξαφνική πρόταση γάμου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Τραγική θα είναι η κατάσταση στην δουλειά σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, όχι μόνο γιατί θα φάνε κόφτη κάποια σχέδια και ιδέες που έχεις, αλλά και επειδή αυτές οι μετριότητες- συνάδελφοί σου θα κοιτάξουν με ψέματα και υπερβολές να σου σκάψουν τον λάκκο. Επειδή όμως δεν είσαι κι εσύ κανένας χθεσινός/η κοιτάς να ανταποδώσεις. Εσύ του 2ου δεκαημέρου βράζεις από τα νεύρα σου κι αυτό γιατί παρτάρουν οι ανασφάλειές σου. Θέλεις να βγάλεις λεφτά, όμως προς το παρόν μόνο δίνεις σε χρέη ή μπορεί να αποκτήσεις και καινούρια. Στο κρεβάτι σου ωστόσο καλοπερνάς, έχεις δεν έχεις μόνιμη σχέση. Και καλύτερα να μην έχεις, γιατί εκτός κρεβατιού θα σου πρήξει τα συκώτια το άλλο σου μισό. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, ανοίγουν διάπλατα όλοι οι δρόμοι για να κάνεις τα όνειρα και τα σχέδια σου πραγματικότητα. Και να τα ταξίδια, και να οι εμπειρίες, οι γνώσεις, οι επαγγελματικές ευκαιρίες. Φτου, σκόρδα! Μπορεί κιόλας να γνωρίσεις έναν μεγάλο έρωτα κάπου μακριά από την βάση σου, που παρά την απόσταση θα είναι τρελός!

ΖΥΓΟΣ ♎

Δεν είσαι και η χαρά της ζωής αυτές τις μέρες, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, κι αυτό γιατί οι ανασφάλειες σου και οι φοβίες σου σε έχουν πάρει αγκαζέ και δεν σε αφήνουν να ευχαριστηθείς τίποτα. Νιώθεις σαν τον/την φτωχούλη/α του Θεού (μπορεί βέβαια και να σου έσκασαν χρέη) και λίγος/η απέναντι στο άλλο σου μισό. Καβγάδες και λόγια εννοείται θα γίνουν και θα πονέσουν κιόλας. Αν είσαι χωρισμένος/η, η σκέψη σου παραμένει στον/ην πρώην που σου έφαγε την ζωή και δεν σε εκτίμησε. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου σου, όσο γλυκάκι και να είσαι και όσο κι αν θέλεις να αποφύγεις τους καβγάδες και τις εντάσεις με το ταίρι σου ή κάποιον συνεργάτη σου, το υφάκι και η συμπεριφορά του μόνο σε μεγάλο πατιρντί μπορούν να καταλήξουν. Γενικά η καθημερινότητά σου είναι αβάσταχτη και μπορεί εκτός από ψυχολογικά θεματάκια να έχεις και κάποια υγείας. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, είσαι ο/η καλύτερος/η του χωριού. Σου έρχονται λεφτά με ουρά, αλλά και έρωτες μοιραίοι και κεραυνοβόλοι. Μπορεί να πάρεις κάποια κληρονομιά ή ακόμη και το ταίρι σου να τα οικονομήσει και να φτιαχτείς κι εσύ. Από την άλλη βέβαια, παίζουν και κάποια ξαφνικά έξοδα μεγαλούτσικα. Με το άλλο σου μισό περνάτε ζάχαρη, εκτός κι αν αυτή την στιγμή ο χωρισμός είναι μονόδρομος που και σε αυτή την περίπτωση μάλλον ανακούφιση θα νιώσεις. Παίζει πάντως να έχεις και επανασύνδεση με κάποια αξεπέραστη αγάπη σου.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, αν έκανες όνειρα για ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές, καλό είναι να τα ξεχάσεις, γιατί και πολλά λόγια θα γίνουν με τους δικούς σου και άσχημα. Τα λέτε από την καλή και την ανάποδη και βγάζετε από μέσα σας παράπονα, απωθημένα, αλλά και μυστικά. Πολύ παρασκήνιο και μισόλογα θα παίξουν και με το ταίρι σου και με κάποιον συνεργάτη σου. Όπως και να έχει αλλάζουν οι ισορροπίες… Ετοιμοπόλεμος/η είσαι εσύ του 2ου δεκαημέρου στο χώρο της δουλειάς και αν δεν είσαι εσύ αυτός/η που θα επιτεθεί στους συναδέλφους γιατί στα έχουν παρακάνει τσουρέκια, τότε μάλλον θα σου κάνουν εκείνοι ντου, αλλά δεν μασάς. Από την άλλη φορτώνεσαι ένα κάρο δουλειές, γιατί είσαι και γνωστός/η superman/woman και δεν έχεις καμία όρεξη για διασκεδάσεις και λοιπές απολαύσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, η σχέση σου μπορεί τώρα να επισημοποιηθεί με δόξα και τιμή, ενώ αν είσαι μόνος/η έρχεται το δέκα το καλό και ερωτεύεσαι κεραυνοβόλα. Πάντως επειδή εύκολα μπορεί να παίξει και χωρισμός, μην απογοητευτείς ο/η αντικαταστάτης/ρια βρίσκεται εκεί που δεν το περιμένεις. Το ίδιο σκηνικούλι πάνω κάτω παίζεται και στις συνεργασίες σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Αν θέλεις να φτιάξεις μία κλίκα της προκοπής στην δουλειά ή να βάλεις λόγια σε κάποιον για να τον φιτιλιάσεις, κάντο τώρα Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, όμως έχε και τα μάτια σου ανοιχτά μήπως κάποιος/α πάει να κοροϊδέψει και εσένα. Δεν αποκλείεται να μάθεις πολλά που παίζονταν πίσω από την πλάτη σου από συναδέλφους και να θελήσεις να πάρεις κεφάλια. Άσε τους παρορμητισμούς και κινήσου βάσει σχεδίου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, πιέζεσαι πολύ στην δουλειά και στο σπίτι και είσαι ένα βήμα πριν να σκάσεις, έλα όμως που όπως φαίνεται για κάποιους λόγους είσαι με δεμένα χέρια και μένεις και υπομένεις. Τουλάχιστον είσαι στα φόρτε σου ερωτικά και φλερτάρεις αβέρτα, αν όμως έχεις μόνιμο δεσμό μπορεί να σας φάνε οι καβγάδες και οι εντάσεις. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, η καθημερινότητα σου φτιάχνει στο εκατό τοις εκατό και ό,τι μαύριζε την ψυχούλα σου πάει στην ευχή στο καλό. Μπορεί κιόλας να σου προκύψει και μία αναπάντεχη ερωτική γνωριμία, πχ στο γυμναστήριο ή στο σούπερμαρκετ και να είναι τόσο καλή που δεν θα το πιστεύεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Με το ταίρι σου, Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, έχει χαθεί εντελώς η μπάλα και προσπαθείτε ο ένας να κάνει καλά τον άλλον χρησιμοποιώντας όποια μέθοδο χειρισμού ξέρετε και δεν ξέρετε. Το πράγμα φτάνει στα άκρα και οι καβγάδες σας μπορεί και να σας φτάσουν σε διάλυση. Αν είσαι σόλο, μπορεί κάποιος/α που θα γνωρίσεις τώρα να σε παίξει πολύ άσχημα. Πρόσεχε μην φας τα λεφτά σου από τον καημό σου και μόνο να δεις ένα δημιουργικό σου σχέδιο να πραγματοποιείται. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, στόμα έχεις και μιλιά δεν έχεις, αλλά όταν το ανοίγεις πετάς τα καρφάκια σου κι αυτό μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις. Ειδικά στο χώρο του σπιτιού, τον καβγά τον έχεις στην τσέπη και μην νομίζεις ότι θα κοτέψουν και οι δικοί σου, πεδίο μάχης θα γίνει το σαλονάκι σας. Α παρεμπιπτόντως, στο σπίτι παίζει να έχεις και ζημιές. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, μπορεί να τελειώσει ξαφνικά και αναπάντεχα η σχέση σου και το ίδιο απρόσμενα να γνωρίσεις τον/την άνδρα γυναίκα των ονείρων σου και να είσαι τρισευτυχισμένος. Αν τα πηγαίνεις καλά με το αίσθημα, θα πάτε ακόμη καλύτερη. Γαϊδουροδένεις, που λέμε. Διασκεδάσεις, δώρα , εκπλήξεις και λοιπές απολαύσεις εννοούνται, απλά να ξέρεις ότι θα σου φύγει χρήμα. Βέβαια μπορεί και να σου έρθει πίσω από καμιά λοταρία ή διαγωνισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, θα τους βάλεις όλους τους δικούς σου κάτω και θα τους κάνεις εξήγηση. Τα πράγματα θα γίνονται όπως εσύ νομίζεις ό,τι πρέπει και κομμένα τα μυστικά και τα πολλά πίτσι πίτσι εκτός κι αν τα οργανώνεις εσύ. Όποιος/α δεν συμμορφώνεται στους νέους σου κανονισμούς, ακούει τα σχολιανά του και τον/την τρώει η μαρμάγκα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου προσέχεις πως μιλάς και μπως μετακινείσαι, γιατί ή που θα μπλέκεις σε καβγάδες με το παραμικρό ή που από την βιασύνη σου και την νευρολωλίαση που σε έχει πιάσει μπορεί να έχεις κάποιο μικροατυχηματάκι. Ανασούλες και μετράμε μέχρι το δέκα πριν πούμε ή κάνουμε το οτιδήποτε. Οικονομικά, θα σε πικράνω, αλλά για ακόμη μία φορά θα πιεστείς αφόρητα από τα χρέη σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, χαρές και πανηγύρια στο σπιτικό σου, αφού κάποιο πολύ καλό γεγονός θα σας γεμίσει με θετικά και αισιόδοξα συναισθήματα. Μπορεί κιόλας να σου κάτσει μία ευκαιριάρα για κάποια αγοραπωλησία. Κάποια ξαφνικά έξοδα ωστόσο, δεν τα αποφεύγεις, αλλά δεν βαριέσαι. Στα ερωτικά σου ξαφνικά και αναπάντεχα θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα από το παρελθόν και μπορεί με το ταίρι σου να βαρέσετε διάλυση.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Στα Τάρταρα είναι η ψυχολογία σου αυτό το διάστημα Ψάρι του 1ου δεκαημέρου κι αφού δεν είσαι εσύ καλά πρέπει και να κάνεις και τους γύρω σου το ίδιο χάλια. Θα πεις πολλά που δεν πρέπει, ίσως και επίτηδες, ενώ θα σου ξεφύγουν, ίσως και όχι τυχαία κάποια σοβαρά μυστικά. Με την γνωστή χειριστικότητα σου μπορεί να καταφέρεις να παραμείνεις στον αφρό, παρά τα όσα κάνεις. Άλλωστε δεν ανοίγεσαι και σε κανέναν για να φοβάσαι μήπως σε κάψει. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, δεν αντέχεσαι απλά κι ακόμη κι αν από ενδιαφέρον ασχολείσαι με το ταίρι σου ή τον συνεργάτη σου, έτσι όπως το κάνεις πιο πολύ με πίεση μοιάζει. Στα οικονομικά σου θέλεις να ρισκάρεις για να βγάλεις το κάτι παραπάνω, αλλά θα σου έλεγα να το κάνεις με κάποια ρέγουλα για να μην έχεις απώλειες και δράματα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μπόλικες και τυχερές γνωριμίες που μπορούν να σου ανοίξουν πόρτες και παράθυρα για να κάνεις όσα θέλεις, σου υπόσχεται αυτή η εβδομάδα. Επίσης τώρα μπορεί να πέσουν οι υπογραφές μιας πολύ καλής συνεργασίας ή συμφωνίας. Παραπονεμένος/η δεν θα μείνεις ούτε στα ερωτικά σου, αφού μπορεί να γνωρίσεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή αν ήδη έχεις ταίρι να ακούσεις φοβερά και τρομερά πράγματα από τα χείλη του.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved