AstroΤσαούσα 17/04-23/04: Της τύχης τα καμώματα

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 17/04-23/04: Της τύχης τα καμώματα

Στις 19 του μήνα ο Ήλιος αριβάρει στον Ταύρο, ενώ την ίδια μέρα πραγματοποιούνται ακόμη δύο όψεις. Πρώτη και καλύτερη η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με την Αφροδίτη στον Κριό. Χαρές και πανηγύρια για τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων και ειδικά για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους αφού θα δουν στην αγκαλιά τους κάποια παλιά τους αγάπη ή λεφτά που τους χρωστούν. Και τα δύο καλοδεχούμενα! Έπειτα, ο Άρης από τους Ιχθύς θα κλείσει το εξάγωνο του με τον Δία στον Ταύρο και την επόμενη μέρα, στις 20/04 δηλαδή, θα εξαγωνίσει τον Ουρανό. Ξαφνική κι αναπάντεχη τύχη θα έχουν τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, που θα δουν τις αποφάσεις και τις πρωτοβουλίες που θα πάρουν να πηγαίνουν ονειρεμένα καλά. Ακόμη καλύτερες και τυχερότερες εξελίξεις μπορούν να περιμένουν σε βάθος χρόνου και με την σύνοδο Δία/ Ουρανού στις 21/4 που θα φέρει μεγάλες αλλαγές, τις οποίες ούτε και φαντάζονται προς το παρόν. Αδικημένα μάλλον είναι τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων που τρώνε κατακέφαλα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα από τον Υδροχόο, ειδικά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, αφού θα δεχτούν τρομερές πιέσεις και θα βαρεθούν να παίζουν παιχνίδια εξουσίας και χειριστικότητας.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριέ του 1ου δεκαημέρου, μάλλον θα σε πιάσουν όλων των ειδών οι ανασφάλειες αυτή την περίοδο, αφού τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο νιώθεις φτερό στον άνεμο. Χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα, όταν καταλάβεις ότι δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τους φίλους σου, αφού κι αυτοί κατά κάποιον τρόπο φαίνεται να σε εκμεταλλεύονται ή να σε χειρίζονται. Πρόσεχε επίσης μην έχεις και κάποια απώλεια χρημάτων εξαιτίας της καλής σου της καρδιάς. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου έχεις να σκεφτείς ξανά και ξανά και να επαναξιολογήσεις τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Πρέπει να μιλήσεις σοβαρά αυτή την φορά με τον εαυτό σου και να αποφασίσεις επιτέλους ποιος/α και τι σε ικανοποιούν, σε κάνουν ευτυχισμένο/η και σε καλύπτουν συναισθηματικά. Πάντως το μυαλουδάκι σου, τουλάχιστον στα ερωτικά, θα πάει σε μία παλιότερη κατάσταση που θεωρείς αξεπέραστη, ενώ μπορεί και να κάνεις μία κρούση σε πρώην ταίρι ή να το δεις να γυρνά στην αγκαλιά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο σε περιμένει μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά σου ή κάποια τυχερή ευκαιρία που αν την βουτήξεις από τα μαλλιά, μάλλον θα σου αλλάξει την ζωή. Φρόντισε μόνο να μην σε πάρουν στον λαιμό τους οι φοβίες σου.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Αρχίζει και χοντραίνει το παιχνίδι στα επαγγελματικά σου, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, και δεν θα αφήσεις σε χλωρό κλαρί οποιονδήποτε πάει να μπει σφήνα στην άνοδο και την εξέλιξη της καριέρας σου. Αναλαμβάνεις δράση και έχεις τον τρόπο σου να πάρεις όλο τον έλεγχο στα χέρια σου και να τον στείλεις σπίτι του. Φρόντισε μόνο να κινηθείς όσο γίνεται πιο διακριτικά για να μην κάνεις ακόμη περισσότερους εχθρούς ή τσιτώσεις τους ανταγωνιστές σου. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου αυτές τις μέρες ζεις μέσα στο παρελθόν. Οπωσδήποτε θα κάνεις μία ανασκόπηση της ερωτικής σου ζωής, ενώ δεν αποκλείεται με πλάγιο τρόπο να μάθεις τι κάνει και που βρίσκεται μία παλιά σου αγάπη, ενώ μπορεί να βρεις μία αφορμή για κάποια δήθεν τυχαία συνάντηση. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο της ζωής σου ανοίγει ένας κύκλος αλλαγών που μόνο θετικές μπορείς να τις πεις. Πιθανότατα να παίξει τον ρόλο της κάποια τυχερή και αναπάντεχη γνωριμία με ένα πρόσωπο κλειδί που θα σου ανοίξει όλες τις πόρτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου καθόλου καλά δεν είσαι ψυχολογικά και μάλλον οι φοβίες και τα άγχη σου έχουν στήσει χορό μέσα στο κεφάλι σου. Περισσότερο αγχώνεσαι για το μέλλον σου, όμως όσο περισσότερο κυνηγάς με εμμονή κάποια σχέδια που μπορεί να μην είναι γραφτό τους να γίνουν πραγματικότητα, τόσο πιο πολύ θα βουλιάζεις στην κατάθλιψη. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα ξαναβρεθείς με παλιούς, αγαπημένους σου φίλους, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και διάφορες ειδήσεις ή κουτσομπολιά, που καιρό τώρα αγνοούσες. Εκτός από κάποια κανονισμένα reunions και κοινωνικές υποχρεώσεις, οπωσδήποτε θα υπάρξουν και τυχαία συναπαντήματα. Αν για κάποιον/α έτρεφες ερωτικά συναισθήματα, ίσως τώρα να έχεις την ευκαιρία να τα εκφράσεις και να πάει καλά η δουλειά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, αλλάζεις εντελώς ψυχολογία και εν μία νυκτί λες bye bye σε φοβίες και άγχη που είχαν πια καταντήσει να είναι σαν μία πέτρα δεμένη στον λαιμό σου. Σε θέματα δουλειάς παίρνεις αποφάσεις και πρωτοβουλίες που με τους κατάλληλους συμμάχους σε πάνε στην κορυφή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται να δείξεις αυτές τις μέρες στα οικονομικά σου, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου και ειδικά αν με κάποιο τρόπο εμπλέκονται μέσα σε αυτά και οι φίλοι σου. Πιθανώς να θέλει κάποιος να σε παρασύρει σε μία λάθος ή ριψοκίνδυνη επένδυση και δεν θα αργήσεις να έρθει η σύγκρουση μεταξύ σας, αφού μάλλον θα πάρεις γραμμή πως πάει να σε εκμεταλλευτεί. Από την άλλη μπορεί και εσύ να μην είσαι εντελώς ξεκάθαρος/η μαζί του. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο επανέρχονται διάφορα ζητήματα στη δουλειά που είχαν μείνει στη μέση στο παρελθόν, ενώ μπορεί τώρα να κλείσεις μία καλή συνεργασία με κάποιον/α που και στο παρελθόν προσπαθήσατε να δουλέψετε μαζί, αλλά ατυχήσατε. Αν πάλι σου τυχαίνουν διάφορες αναποδιές και καθυστερήσεις, πριν βιαστείς να σιχτιριάσεις, να έχεις στο νου σου πως μάλλον το σύμπαν σου γλιτώνει ή μπορεί και να σου φέρνει με αυτόν τον τρόπο λεφτά. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου καταπιάνεσαι με τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον και δείχνεις πρωτοφανή τόλμη στα ρίσκα. Η τύχη σου χαμογελά και θα δεις αναπάντεχα ένα μεγάλο σου όνειρο ή στόχο να πραγματοποιείται. Επίσης μία καινούρια γνωριμία μπορεί να είναι η αρχή για κάτι μεγάλο στην ζωή σου.

ΛΕΩΝ ♌

Η πίεση στο χώρο της δουλειάς θα είναι μεγαλύτερη από ποτέ Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου και θα νιώσεις πολύ έντονα πως οι συνεργάτες ή κάποιος ανώτερος σου πάει με το έτσι θέλω να σου επιβάλει την γνώμη του ή μπορεί και να το παρακάνει, αν έχει στα χέρια του κάποια εξουσία ή δύναμη. Τα ίδια, αν όχι και χειρότερα, θα σου κάνει και ο/η σύντροφος σου που θα κοιτάξει πως θα περάσει το δικό του/της και θα σε έχει του χεριού του/της, αδιαφορώντας για το πόσο σε σκάει. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα σε πιάσει λύσσα με ένα παλιότερο σχέδιο σου που τώρα βλέπεις ότι μπορεί να αποδώσει ή να πάρεις χρήματα από μία νομική υπόθεση που σε απασχολούσε καιρό τώρα. Επίσης ίσως μία παλιά σου αγάπη να έρθει από μακριά και να ξανασμίξετε, ενώ μπορεί να πέσεις πάνω στην πρώην σου μεγάλη αγάπη σε κάποιο ταξίδι που θα κάνεις…. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ετοιμάσου να γίνει ένα μεγάλο μπαμ (με την καλή την έννοια) στην καριέρα σου. Η αξία σου θα αναγνωριστεί και εκτός από άνοδο, θα έχεις και την ευκαιρία να κάνεις όλα όσα είχες ονειρευτεί, αφού θα σου δώσουν οι συνεργάτες σου τα απαραίτητα μέσα και την στήριξη. Μία επένδυση που μάλλον καθόλου δεν θα φοβηθείς να κάνεις, μπορεί να σου φέρει χρήμα με ουρά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μεγάλα όνειρα και πλάνα έχεις για το μέλλον σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, όμως η δουλειά και η καθημερινότητα σου σε κρατάνε πίσω κι αυτό φαίνεται πως πια δεν μπορείς να το αντέξεις. Είναι πολύ πιθανό να έρθεις σε κόντρα με κάποιον/α συνάδελφο που ύπουλα πάει να σου δημιουργήσει προβλήματα και να σου βάλει φρένο. Μάλλον θα σε αναγκάσει να πάρεις δραστικά μέτρα εναντίον του/της και θα ανοίξει μεταξύ σας πόλεμος. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο φουντώνει η εμμονή σου και γίνεται πιο δυνατό από ποτέ το κόλλημα σου για κάποιον/α πρώην ή για ένα άτομο που μάλλον σε έχει απορρίψει. Βέβαια την δεδομένη στιγμή δεν αποκλείεται να έχεις μία επανασύνδεση ή μία καλή εξέλιξη. Επίσης μπορεί να ξεφυτρώσουν χρέη από τα παλιά ή να υπάρξουν εξελίξεις σε ένα κληρονομικό ζήτημα που τραβάει καιρό, όμως και πάλι μπορεί να βγεις κερδισμένος/η με κάποιον τρόπο. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου επιτέλους θα σου έρθουν οι ευκαιρίες που χρειαζόσουν, για να βάλεις μπροστά τα σχέδια που κάνεις για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου και μάλλον η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Με τον/την σύντροφο σου θα πάρετε τώρα μία μεγάλη απόφαση για το κοινό σας μέλλον που μάλλον θα σας αλλάξει την ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η μπαίνει στην ζωή σου ένας ξεχωριστός άνθρωπος.

ΖΥΓΟΣ ♎

Συναισθηματικά νιώθεις πολύ ευάλωτος/η, Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, αφού με το ταίρι σου, όσο κι αν σας ενώνουν το πάθος και τα έντονα συναισθήματα, η κατάσταση έχει παραγίνει τοξική και πολύ συχνά οδηγείστε σε ακραίες και τοξικότατες συμπεριφορές. Ίσως να έχει φτάσει το τέλος της σχέσης σας και απλά να το παρακολουθείτε… Στα οικονομικά επίσης τραβάς τα ζόρια σου και μάλλον για αυτό δεν βρίσκεις σε τίποτα χαρά κι όλα τα βλέπεις μαύρα. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου το παρελθόν ζωντανεύει στα μάτια σου μπροστά σε σχέσεις και συνεργασίες. Εξελίξεις, γεγονότα, επανενώσεις και επανασυνδέσεις με πρόσωπα που κάποτε άνηκαν στους σημαντικούς άλλους της ζωής σου, γίνονται καθημερινότητα. Το αν θα υπάρξει διάρκεια αυτή την φορά, ακόμη είναι δύσκολο να απαντηθεί, όμως αν νιώθεις πως αξίζει μία προσπάθεια, τόλμησέ την. Ξαφνική τύχη βουνό θα έχεις, Ζυγέ του 3ου δεκαημέρου σε θέματα που έχουν να κάνουν με τα οικονομικά σου, τα κληρονομικά σου, κάποια αποζημίωση που περιμένεις κλπ κλπ. Δεν σε χαλάει καθόλου τόσο χρήμα μαζεμένο και σε συνδυασμό με την φόρα που έχεις πάρει στην δουλειά θα το αυγατίσεις κιόλας.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξουν οι ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σου και ειδικά με τα άτομα της οικογένειάς σου. Έχεις φτάσει πια στα όρια σου και δεν παίζει να κάνεις για άλλη μια φορά πίσω στα θέλω και τα τερτίπια των άλλων. Θυμάσαι κιόλας όσα έχουν γίνει στο παρελθόν και σε πλήγωσαν και φουντώνεις ένα παραπάνω. Τώρα θα κάνεις εσύ παιχνίδι, πάει και τελείωσε. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου θα έχεις να ασχοληθείς με διάφορες υποθέσεις της καθημερινότητάς σου που είχες παρατημένες εδώ και καιρό και τώρα σε κυνηγούν και αφού τις βάλεις σε τάξη παίζει να σου έρθουν και λεφτάκια. Επίσης αν σου όφειλαν ή σου είχαν τάξη από την δουλειά σου λεφτά, θα στα δώσουν με ευκολία τώρα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου η ζωή σου θα αλλάξει ριζικά και προς το καλύτερο, αφού θα έχεις να περιμένεις πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις από τους σημαντικούς άλλους της ζωής σου. Αν είσαι σε σχέση μάλλον θα κάνετε με τον/την σύντροφο σου το επόμενο μεγάλο βήμα, ενώ αν είσαι ελεύθερος/η ένας έρωτας έρχεται που δεν θα μοιάζει σε τίποτα με όσους έχεις ζήσει. Στις συνεργασίες σου τα πράγματα πάνε τρένο και μάλλον θα πιάσεις την καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου θα πρέπει να είσαι διπλά και τρίδιπλα προσεκτικός/η στον τρόπο που εκφράζεις όσα έχεις στο μυαλό σου και ειδικά σε συζητήσεις που θα κάνεις με συναδέλφους σου στον χώρο της δουλειάς, γιατί μπορεί η άλλη πλευρά να πιαστεί από μία σου λέξη και να σου στήσει κοτζάμ πλεκτάνη. Βέβαια για να λέμε και του στραβού το δίκιο μια χαρά μπορείς εσύ να κουμαντάρεις και να φέρεις στα μέτρα σου όποιον/α βάλεις στο στόχαστρο. Επίσης παίζει να μάθεις τώρα σημαντικά μυστικά ή διάφορες λεπτομέρειες για κάποιο παρασκήνιο που σε αφορά. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου ανταμώνεις με αγαπημένα σου πρόσωπα από τα παλιά και ξεφαντώνεις, ενώ δεν θα παραλείψεις να ασχοληθείς και πάλι με κάποιο χόμπι σου. Στην ερωτική σου ζωή, ίσως να δεις το παλιό σου ταίρι να επιστρέφει μετανιωμένο, ενώ εάν είσαι ελεύθερος/η μπορεί να κάνει δυνατό ντου ένα παλιό φλερτ που είχε παγώσει. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου η καθημερινότητα σου θα γίνει αγνώριστη και θα δεις να εξαφανίζεται σιγά σιγά από αυτήν ό,τι και όποιος σου την χαλάει και στην μαυρίζει. Μπορεί να έχεις επίσης μία καλή ευκαιρία για μία άλλη δουλειά. Έχε τα αυτιά σου ανοιχτά για πληροφορίες που μόνο αδιάφορες δεν θα είναι. Θετικές εξελίξεις πιθανώς να έχεις και σε ένα θέμα υγείας που σε ταλαιπωρεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, μάλλον ο/η σύντροφός σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα «πληρώνουν» τις δικές σου ανασφάλειες, αφού τους παίζεις πολλά ψυχολογικά και χειριστικά παιχνίδια προκειμένου να είναι υπό τον απόλυτο έλεγχό σου. Αν μάλιστα εξαρτώνται από εσένα και σε οικονομικό επίπεδο μάλλον την έβαψαν. Μην τραβάς όμως και πολύ το σκοινί, γιατί δεν αργεί να κοπεί και να σου μείνει στα χέρια… Για εσένα του 2ου δεκαημέρου η εβδομάδα φέρνει στην επιφάνεια οικογενειακές υποθέσεις από το παρελθόν που μάλλον έχουν να κάνουν με οικονομικά- κληρονομικά ζητήματα. Θέματα που αφορούν αγοραπωλησίες ακινήτων, ενοικιάσεις, μετοικήσεις κλπ κλπ που είχαν παγώσει, σαν να παίρνουν μπρος σιγά σιγά. Ποιος την χάρη σου, Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου!!! Όσο κι αν φοβάσαι να πιστέψεις στην τύχη, αυτή την φορά δεν θα έχεις κανέναν λόγο να αμφιβάλλεις για αυτήν. Στα ερωτικά σου τα πράγματα πάνε πρίμα, ενώ αν ακόμη δεν έχεις βρει το ταίρι σου, σύντομα θα το έχεις στην αγκαλιά σου. Με τα παιδιά σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα όλα πάνε από το καλό στο καλύτερο, ενώ οι εμπνεύσεις και η δημιουργικότητα σου δίνουν ρέστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου ο Ήλιος μπαίνει στο δικό σου ζώδιο κι αρχίζουν να ρολάρουν πολλά στην ζωή σου, ενώ περισσότερο θα ασχοληθείς με την πάρτη και τα θέλω σου. Ωστόσο θα σε ζορίσουν πολύ κάποια οικογενειακά θέματα και άνετα μπορεί να πέσεις θύμα της χειριστικότητας των δικών σου. Εκτός και αν πάρεις ανάποδες και τους χορέψεις εσύ στο ταψί, βάζοντας τα όρια σου και κόβοντας τα πολλά πολλά. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο θα συναντήσεις ένα κάρο κόσμο που μπορεί να είχες να δεις, ούτε κι εσύ θυμάσαι από πότε, εννοείται βέβαια πως θα έχεις επανεμφανίσεις ατόμων που είχατε παιχτεί ερωτικά παλιότερα και δεν σας βγήκε. Δεν αποκλείεται πάντως τώρα να προχωρήσει καλύτερα το θέμα μεταξύ σας. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, ετοιμάσου να λυθεί ως δια μαγείας ό,τι πρόβλημα υπήρχε στο σπιτικό σου. Ειδικά αν πρόκειται για οικονομικά στριμώγματα, μην σε σκιάζει φοβέρα καμιά, είναι ζήτημα χρόνου. Επίσης μπορεί τώρα να αγοράσεις το δικό σου σπίτι ή να έρθει στα χέρια σου κάποια κληρονομιά και από την εκμετάλλευση της να αρχίσεις να εισπράττεις. Κατ’ευχήν θα πάνε όλα και εάν ήθελες να αλλάξεις τόπο κατοικίας και δίσταζες.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου, μάλλον σε ταλαιπωρούν διάφορες φοβίες και άγχη και έχεις χάσει την αισιοδοξία και την ελπίδα σου. Κι επειδή εσύ δεν νιώθεις καλά, θα κάνεις και τους γύρω σου χάλια, κυρίως με όσα θα λες δεξιά και αριστερά και θα μαυρίζεις την διάθεση τους. Για τα προσωπικά σου θέματα ασφαλώς και δεν ανοίγεσαι, ενώ μπορεί να μάθεις και κάποιο μυστικό που μάλλον θα σε χαλάσει χειρότερα… Εάν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορείς να περιμένεις χρήματα που σου έχουν καθυστερήσει από τη δουλειά, μία αύξηση που όλο άκουγες και όλο δεν έβλεπες ή το κλείσιμο μίας συμφωνίας που θεωρούσες απίθανο μέχρι τώρα, αφού όλο και κάπου σκόνταφτε. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου θα κλείσεις μάλλον μία πολύ καλή επαγγελματική συμφωνία εκεί που δεν το περίμενες και θα δεις σταδιακά να αλλάζουν πολλά πράγματα στην ζωή σου. Σημαντικότατη για την πορεία σου ίσως να είναι και μία καινούρια γνωριμία που θα κάνεις. Τυχερές εξελίξεις και ευχάριστες αλλαγές μπορείς να περιμένεις και σε θέματα που έχουν σχέση με τα αδέρφια σου.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved