AstroΤσαούσα 03/04-09/04: Κάνει δουλίτσα το σύμπαν…

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Λίνα Χαμπιλίδου
AstroΤσαούσα 03/04-09/04: Κάνει δουλίτσα το σύμπαν…

Με την σύνοδο Αφροδίτης/ Ποσειδώνα στους Ιχθύς ξεκινάει η εβδομάδα, η οποία δεν είναι τόσο αθώα όσο μπορεί να φαίνεται. Οπωσδήποτε ξεχειλίζει από ρομαντισμό και αισιοδοξία, όμως και το να τα βλέπεις όλα ροζ καλό δεν το λες, ειδικά σε οικονομικά, αλλά και συναισθηματικά ζητήματα. Τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων και ειδικά Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες καλό είναι να φυλάγονται για να μην έχουν απογοητεύσεις αργότερα. Στις 4 του μήνα η Αφροδίτη περνάει στον Κριό και στις 6 του μήνα εξαγωνίζει τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Λεφτάκια και μοιραίοι έρωτες περιμένουν τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων. Κορυφαία στιγμή της εβδομάδας η Ηλιακή έκλειψη στις 8 στο ζώδιο του Κριού που θα φέρει αλλαγές και γεγονότα σημαντικότατα για τα Παρορμητικά του 2ου δεκαημέρου, κυρίως για όσους/ες είναι γεννημένοι/ες προς τα τέλη του. Ο ανάδρομος εξακολουθεί να κάνει τα δικά του επηρεάζοντας ακόμη τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου καταφθάνει η Αφροδίτη στο ζώδιο σου και μάλλον σου για σένα τώρα θα είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη, αφού στην ερωτική σου ζωή τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα και θα κάνεις πάταγο! Πιθανότατα να σου σκάσει καινούριος παθιασμένος έρωτας με κάποιον/α που θα γνωρίσεις από τους φίλους σου ή με έναν/μία από αυτούς. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ειδικά αν είσαι προς το τέλος τέλος, ετοιμάσου να υποδεχτείς τον καινούριο εαυτό σου, αφού με την ηλιακή έκλειψη στο δικό σου ζώδιο θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Κι όχι μόνο αυτό, θα επηρεαστούν σφόδρα και όλοι οι σημαντικοί τομείς της ζωής σου, όπως δουλειά, οικογένεια σχέσεις και συνεργασίες. Μην βιαστείς να πάθεις μίνι εγκεφαλικό, ό,τι αξίζει παραμένει, ό,τι έχει φθαρεί παίρνει δρόμο κι αυτό για χάρη της δικής σου εξέλιξης. Αν εσένα δεν σου κόβει, το σύμπαν προνοεί. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, παίζεις στην κατηγορία «ευτυχισμένος/η όποιος/α είναι στον κόσμο του/της». Κάνεις αποκλειστικά και μόνο αισιόδοξες σκέψεις και βλέπεις τα πάντα ρομαντικά και με καλή διάθεση ή συμπόνια. Ίσως κι ένας έρωτας που κρατάς κρυφό να βοηθά σε όλο αυτό. Γίνε πιο ρεαλιστής/ρια για το καλό σου. Ο ανάδρομος ακόμη παίζει μπάλα στο γήπεδο σου και συχνά σου φέρνει πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν για να στα τρίψει στην μούρη.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 1ου δεκαημέρου, ρίχνεις κάματο στο χώρο της δουλειάς κυρίως για να χτίσεις ένα δίκτυο ατόμων που θα έρχονται και θα στα ξερνούν όλα ή που θα κάνετε μαζί δουλειές κάτω από το τραπέζι και θα βγάλετε λεφτάκια. Αρχίζεις να μοιάζεις λοιπόν στον απέναντί σου τον Σκορπιό! Εκτός από αυτό, δεν αποκλείεται καθόλου θα αλληλοκαψουρευτείτε με έναν/μία συνάδελφο και να συνδυάσετε χαρά και εργασία. Αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, επιτέλους θα ξεπεράσεις τα κολλήματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή και των γύρω σου ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις πως φεύγει από σου τουλάχιστον εκατό κιλά βάρος. Η ηλιακή έκλειψη έρχεται για να ρίξει φως στα σκοτάδια της ψυχής σου και να σε αναγκάσει να κάνεις ειρήνη με το παρελθόν και όλα τα άγχη και τα κόμπλεξ σου, αλλά και να κοιτάξεις μπροστά με αισιοδοξία! Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη! Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου ένας παραμυθένιος έρωτας σε περιμένει με κάποιον/α που θα γνωρίσεις σε κοινή παρέα, όμως καλό θα ήταν να δώσεις λίγο χρόνο πριν αρχίσεις να κάνεις όνειρα και σχέδια, γιατί μπορεί ο πρίγκιπας/ισσα να σου βγει βατράχι κι αυτό δεν το θέλουμε… Επίσης, απόφυγε οικονομικά πάρε δώσε με φίλους, γιατί όλο και κάτι θα στραβώσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δίδυμε του 1ου δεκαημέρου, τα σχέδια που κάνεις για το μέλλον των σπουδών ή των επαγγελματικών σου σχεδίων, αρχίζουν να τρώνε γερό σπρώξιμο από κάποιον/α φίλο/η σου και πάνε εύκολα προς τα εκεί που θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος/η θα κάνεις μία γνωριμία που θα σε ξεσηκώσει και θα σου ξυπνήσει έντονα πάθη, μάλλον μέσω της παρέας σου. Με το ταίρι σου, θα βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε την σχέση σας και να φουντώσουν τα συναισθήματά σας. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ίσως να αποφασίσεις πως πλέον δεν σε καλύπτουν οι φίλοι σου και δεν σε γεμίζει η παρέα μαζί τους έτσι όπως θα ήθελες. Μάλλον με κάποιους από αυτούς θα ξεκόψεις, όμως θα έρθουν καινούριες γνωριμίες, σημαντικότατες, με πρόσωπα που θα αποδειχθούν θησαυροί ολόκληροι και θα χρυσώσουν και εσένα κατά κάποιο τρόπο, ενώ γρήγορα θα τους θεωρήσεις αδερφές ψυχές σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου πολύ πιθανό από το χώρο της δουλειάς να κάνεις μία γνωριμία που θα σε κάνει να καρδιοχτυπάς, μην νομίζεις όμως πως όλα θα πάνε όπως βλέπεις στις ταινίες. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά! Αν πάλι είναι να κλείσεις μία καινούρια συνεργασία, τα οικονομικά και τα μάτια σου. Ίσως να πάρεις πιο λίγα από όσα σου τάζουν. Πιάσε πρώτα λεφτά στα χέρια σου και μετά ξεκίνα να χαίρεσαι. Συναντήσεις και επικοινωνίες με φίλους από τα παλιά θα έχεις συχνά πυκνά, για κάποιους θα χαρείς, για άλλους όχι και τόσο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Από όλα τα καλά σου φέρνεις η Αφροδίτη στον Κριό, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, αφού θα σε γεμίσει χρήμα και θα σου χαρίσει έναν φλογερό και παθιασμένο έρωτα, ίσως και με κάποιο άτομο που συνεργάζεστε. Αν ήδη έχεις την σχέση σου, επίσης δεν σου λείπουν οι έντονες στιγμές, όμως η ζήλια κι όσα έχετε φορτώσει εσύ και το ταίρι σου από το παρελθόν μπορεί να δώσουν και καβγαδάκια ή ακόμη χειρότερα να σας κάνουν να φέρεστε χειριστικά ο ένας προς τον άλλον. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, εκεί προς το τέλος ειδικά, αναμένονται πολλά και μοιραία γεγονότα στον τομέα της δουλειάς και της καριέρας σου. Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό έρχεται για να σε βγάλει από το τέλμα που έχεις πέσει. Μπορεί να αλλάξεις δουλειά, ακόμη και αντικείμενο απασχόλησης, κυνηγώντας έτσι τα όνειρα σου και σταματώντας να κάνεις υποχωρήσεις λόγω ανασφάλειας. Από την άλλη μπορεί να έχει φτάσει και η μεγάλη στιγμή της δόξας σου και να αναγνωρίσουν όλοι την αξία σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, το έχεις τερματίσει με σχέδια και όνειρα για τη δουλειά ή τις σπουδές σου και σχεδόν πεισματικά αρνείσαι να δεις δυσκολίες και εμπόδια που υπάρχουν. Ο έρωτας μπορεί να σου έρθει από μακριά, όμως καθόλου δεν θα σε πειράξει η απόσταση, αφού έχεις πειστεί ως ρομαντική ψυχή που είσαι, πως η αγάπη όλα τα νικά. Αν κάνεις ένα ταξίδι με το ταίρι σου, θα σου μείνει αξέχαστο. Ο ανάδρομος πάντως θα σου ανοίξει και δουλειές από τα παλιά…

ΛΕΩΝ ♌

Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου μία συνεργασία που θα σου κάτσει και ίσως να έχει να κάνει με το εξωτερικό, μάλλον θα φέρει χρήμα στις τσέπες σου, ενώ σε κάποια υπάρχουσα θα έρθουν μεγάλες και θετικές αλλαγές. Με το ταίρι σου πιθανότατα να ζήσετε μεγάλες στιγμές έρωτα και πάθους και να πάρετε ακόμη μεγαλύτερες αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Αν είσαι ελεύθερος/η έρχεται ένας έρωτας που θα σου αλλάξει την ζωή. Αν έχεις γεννηθεί προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου βάλε κάτω με μολύβι και χαρτί τα σχέδια που κάνεις για τη δουλειά ή τις σπουδές σου και μην καθυστερείς να πάρεις αποφάσεις. Η έκλειψη Ηλίου στον Κριό σε σπρώχνει να τολμήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου, αφού φέρνει στα πόδια σου ευκαιρίες και προκλήσεις, αλλά και γεγονότα που όπως και να το κάνεις σε ξεκουνάνε. Ίσως όμως και να σε κάνει να εγκαταλείψεις κάποιες από τις φιλοδοξίες σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου πιθανώς να σου έρθουν κάποια χρήματα, αλλά θα τα χρησιμοποιήσεις εντελώς λάθος και μάλλον τα χρέη και οι υποχρεώσεις σου δεν θα καλυφθούν, ενώ μπορεί να γίνουν και περισσότερα. Πρόσεχε ό,τι έχει να κάνει με επενδύσεις ή κληρονομικά μπερδέματα. Στην ερωτική σου ζωή τυφλώνεσαι από έρωτα και δεν βλέπεις καθόλου ξεκάθαρα ό,τι έχει να κάνει με αυτόν/ην που γουστάρεις. Κολλάς σε ένα πράγμα και το πας σκοινί κορδόνι… Ο ανάδρομος σου βάζει φρένο σε διάφορα σχέδια που έχεις, ενώ αν ήθελες να κάνεις κάποιο ταξίδι ή να ξεκινήσεις ένα σεμινάριο σου λέει απλά να κάτσεις στα αυγά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Αλλαγές έρχονται στην καθημερινότητά σου, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου και αρκετές από αυτές θα έχουν να κάνουν με τα εργασιακά σου. Αυτό δεν χρειάζεται απαραίτητα να σε αγχώνει, γιατί μάλλον σε ωφελεί από οικονομικής πλευράς. Με το ταίρι σου περνάτε ζάχαρη και δεν πάει να καίγεται ο κόσμος γύρω σας, εσείς έχετε τον έρωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον θα αρχίσει μία παθιασμένη ιστορία αγάπης με έναν/ μία συνάδελφο. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, η οικονομική σου κατάσταση αλλάζει και μπορεί τώρα να είσαι ίσως πνιγμένος/η στα χρέη και τις υποχρεώσεις, σύντομα όμως θα σου έρθουν λεφτά που θα φτάνουν και θα περισσεύουν για να ορθοποδήσεις. Μπορεί να είναι από μία κληρονομιά ή αποζημίωση, αλλά και από μία επένδυση. Αν σου συμβεί το ανάποδο, δηλαδή έχεις τώρα και βρεθείς ρέστος/η, μάλλον θα πρέπει να αρχίσεις να χειρίζεσαι αλλιώς το χρήμα. Στον ερωτικό τομέα επίσης θα έχεις χαρές και πανηγύρια, αφού το πάθος και τα έντονα συναισθήματα θα σε δέσουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ θα έχεις την ευκαιρία να διαγράψεις όλα τα παλιά και δυσάρεστα. Aν είσαι του 3ου δεκαημέρου, ψιλοχοντροκοιμάσαι όρθιος/α στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και εύκολα σε πιάνουν οι άλλοι κορόιδο. Δυο γλυκές κουβέντες να σου πουν και είσαι πέσε πίτα να σε φάω. Πρόσεχε το ταίρι σου, γιατί μπορεί να κάνει λαδιές, ενώ σε μία καινούρια γνωριμία μάλλον θα υπερενθουσιαστείς χωρίς λόγο. Στις συνεργασίες σου πρόσεχε τα οικονομικά νταλαβέρια, γιατί θα σε ρίξουν. Ο ανάδρομος βέβαια, θα σου φέρει πίσω παλιά χρωστούμενα.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου η εβδομάδα που θα έρθει θα είναι φωτιά για τα ερωτικά σου, αφού τα έντονα συναισθήματα και τα μοιραία πάθη θα γίνουν καθημερινότητά σου. Με το άλλο σου μισό, γίνεστε κυριολεκτικά ένα, σώμα και ψυχή, αν και κάποιες φορές αυτό δεν είναι και τόσο καλό, αφού καταλήγει να γίνεται εμμονή. Αν γνωρίσεις τώρα κάποιον/α, μόνο απλή γνωριμία δεν θα είναι! Λεφτά μπορεί να βγάλεις από ένα δημιουργικό σου σχέδιο που θα είναι αφορμή για να ξεκινήσεις μία καινούρια συνεργασία ή να βάλεις τους όρους σου σε αυτήν που ήδη έχεις. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, εξελίξεις και γεγονότα μοιραία και καρμικά σε περιμένουν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου και τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την έκλειψη Ηλίου στο απέναντι από εσένα ζώδιο, τον Κριό. Πολύ πιθανό να έρθει το τέλος του δεσμού σου, ειδικά εάν με το ταίρι σου δεν έχετε να δώσετε τίποτα ο ένας στον άλλον και απλά τραβάτε μία κατάσταση από τα μαλλιά. Από την άλλη μπορεί τώρα να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Στις συνεργασίες σου θα ισχύσει το ίδιο μοτίβο και ακόμη κι αν κάποια επιβιώσει θα αλλάξει μορφή. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, επιμένεις να βλέπεις την καθημερινότητά σου όμορφη και πολλές φορές κάνεις τα στραβά μάτια σε όλα τα δύσκολα. Ακόμη και με το ταίρι σου, θα βρεις τον τρόπο να αλλάξεις το κλίμα, ίσως κουκουλώνοντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η, μάλλον ένας ρομαντικός έρωτας ή κάποιο φλερτ στην δουλειά, θα σε γλυκάνει. Στα οικονομικά όμως μην αφήνεις τα πάντα στην τύχη, γιατί θα σε δαγκώσουν… Ο ανάδρομος θα σου φέρει ίσως και κάποιο πρώην ταίρι πίσω!

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Σκορπιέ του 1ου δεκαημέρου, βάζεις σε τάξη και όπως σε συμφέρουν διάφορα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σου και αυτό θα κάνει πιο χαλαρή και προβλέψιμη για σένα την καθημερινότητά σου. Με κάποιον τρόπο οι αλλαγές που θα γίνουν, θα σε συμφέρουν και οικονομικά. Κερασάκι στην τούρτα θα είναι ένας έρωτας στον χώρο της δουλειάς, που θα σε κάνει να ξανανιώσεις, ενώ αν είσαι ήδη ρεζερβέ θα του δώσετε καθημερινώς να καταλάβει με το ταίρι σου. Αν είσαι γεννημένος/η προς τα τέλη του 2ου δεκαημέρου, μία ολοκαίνουρια καθημερινότητα σου υπόσχεται η Ηλιακή έκλειψη στον Κριό κι ακόμη κι αν έχεις καταβολευτεί σε αυτήν που ήδη ζεις, δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα για να σταματήσεις τις αλλαγές. Οι καταστάσεις και οι συνθήκες στο χώρο της δουλειάς σου μεταβάλλονται, ενώ μπορεί ακόμη και να αλλάξεις θέση. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις σε θέματα υγείας, για να προλάβεις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου ζεις ή πουλάς το παραμύθι σου στην ερωτική σου ζωή και όλα φαίνονται να είναι ονειρικά πλασμένα. Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός πως από θύτης, εύκολα μπορεί να γίνεις θύμα εσύ ο/η «παλιός/α» και να ποδοπατήσει το ταίρι ή το φλερτ σου την καρδούλα σου. Ζήσε την στιγμή και μην επενδύεις για το μέλλον. Από εμπνεύσεις πάντως σκίζεις, ενώ δεν θα σου λείψει με τίποτα η διασκέδαση και η καλοπέραση. Στην δουλειά μην αφήνεις τίποτα για τελευταία στιγμή, γιατί θα έχεις αναποδιές και θα γίνουν χοντρά λάθη.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, ερωτικότατη θα είναι για εσένα η εβδομάδα που έρχεται και με το ταίρι σου θα γίνει χαμούλης στο κρεβάτι σας, ενώ και τα λόγια που θα ανταλλάξετε θα είναι γεμάτα πόθο, πάθος και συναίσθημα. Αν τώρα κάνεις μία καινούρια γνωριμία, αυτόματα θα νιώσεις πως βρήκες το άλλο σου μισό και δεν θα ξεκολλάς με τίποτα. Παραπονεμένος/η από την ερωτική σου ζωή δεν είσαι ούτε εσύ του 2ου δεκαημέρου, αφού θα νιώσεις ερωτευμένος/η και δημιουργικός/ή μέχρι τα μπούνια θα νιώθεις και ειδικά μετά την έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Η σχέση μπαίνει σε μία νέα εποχή, εκτός κι αν δεν είχε γερά θεμέλια, οπότε και θα λήξει, όμως δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα σου στοιχίσει. Ο έρωτας της ζωής σου σε περιμένει στην επόμενη στροφή για να σε αλλάξει μία για πάντα. Επιπλέον μπορεί να δεις ένα από τα αγαπημένα σου δημιουργικά σχέδια, που το πίστευες πολύ, να γίνεται πραγματικότητα. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, στο σπίτι σου επικρατεί φαινομενικά ένα κλίμα αρμονίας, όμως δεν είναι βέβαιο πως από πίσω δεν παίζονται άλλα παιχνίδια ή εάν σταματήσετε εσύ και οι δικοί σου να κουκουλώνετε τα πάντα δεν θα γίνει και πάλι το σύστριγγλο. Πρόσεχε πολύ ό,τι έχει να κάνει με συμφωνίες ακινήτων, γιατί θα σε ρίξουν στο οικονομικό. Στα ερωτικά σου το παρελθόν επιστρέφει και ζητά ευκαιρίες….

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αιγόκερε του 1ου δεκαημέρου, θα κινηθείς με τρόπο τέτοιο που δεν θα αφήσεις περιθώρια στους δικούς σου για να κάνουν μαγκιές σε οικογενειακά θέματα που σου έχουν γίνει πονοκέφαλος τώρα τελευταία κι έτσι θα γίνουν όλα όπως τα θέλεις εσύ. Από την ακίνητη περιούσια σου πολύ πιθανώς να αρχίσεις να έχεις καλό κέρδος. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και ειδικά προς το τέλος του, σε πιάνει η έκλειψη Ηλίου και καλό θα είναι να είσαι προετοιμασμένος/η για μεγάλα πράγματα. Η αλλαγή θα ξεκινήσει από το σπίτι , αφού η έκλειψη έρχεται για να αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου και σε όποιον αρέσει. Πιθανώς να πάψεις ποια να ζεις υπό την προστασία τους και να ανοίξεις τα φτερά σου. Ίσως και να μετακομίσεις σε άλλη γη και άλλα μέρη. Το πιο σημαντικό είναι πως θα βάλεις στοπ σε τοξικές καταστάσεις και συμπεριφορές. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, το ταίρι σου θα νομίζει ότι τρελάθηκες, αφού θα το λούσεις με ερωτόλογα και γλύκες που ούτε ποτέ φανταζόταν ότι θα ακούσει από εσένα. Από ένα σημείο και μετά το κάνεις λύσσα το θέμα και θα νομίζει ότι το δουλεύεις. Αν κάνεις μία καινούρια γνωριμία, μην βιαστείς να πάθεις την πλάκα σου, ίσως το άλλο άτομο να μην είναι αυτό που φαίνεται ή που εσύ θέλεις να δεις. Στο σπίτι και στα οικογενειακά σου θα φέρει ο ανάδρομος μπελάδες και θέματα από τα παλιά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Υδροχόε του 1ου δεκαημέρου, ξεκίνα τώρα να κλείνεις ραντεβού με όποιον/α θεωρείς δύσκολο/η συνομιλητή/ρια, γιατί την δεδομένη στιγμή με τον τρόπο σου μπορείς να τον/την τυλίξεις σε μία κόλλα χαρτί και να σου πει ευχαριστώ. Με το ταίρι σου θα πείτε τα εσώψυχά σας, αλλά αυτό μόνο κακό δεν είναι, ίσα ίσα που θα σας φέρει και πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορεί μία καινούρια γνωριμία, να είναι ο επόμενος μεγάλος και μοιραίος έρωτας της ζωής σου. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο, ο τρόπος που επικοινωνείς τις απόψεις και τις ιδέες σου δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος, μάλλον ούτε και αυτές. Αλλάζεις το πώς εκφράζεσαι, όπως επίσης και τον τρόπο σκέψης σου , ίσως και εξαιτίας ενός πολύ σημαντικού γεγονότος που θα φέρει η Ηλιακή έκλειψη ση ζωή σου. Από την άλλη αυτή την περίοδο θα κάνεις σημαντικότατες καινούριες γνωριμίες που μελλοντικά θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου. Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου, πρόσεχε πολύ τα οικονομικά σου, γιατί μάλλον τα βλέπεις όλα πολύ αισιόδοξα και χαλάς μέχρι και λεφτά που δεν έχεις. Αν ετοιμάζεσαι να κλείσεις κάποια καινούρια συμφωνία ή να κάνεις μία επένδυση, καλύτερα να το αφήσεις για αργότερα, γιατί στο εδώ και τώρα δεν ξέρεις που σου πάνε τα τέσσερα και θα είσαι ο/η μεγάλος/η χαμένος/η της υπόθεσης.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 1ου δεκαημέρου σου έρχονται λεφτά με ουρά από μία μυστική συμφωνία που θα κάνεις σε μια δουλειά ή με έναν τρόπο όχι και τόσο ξεκάθαρο. Παρασκήνιο παίζει μπόλικο, αλλά και εσύ σε κάτι τέτοια είσαι δυνατός/η παίκτης/ρια. Πέπλο μυστηρίου καλύπτει και την ερωτική σου ζωή, αφού μπορεί να ξεκινήσεις μία παράνομη σχέση τώρα, που λόγω των έντονων συναισθημάτων και του πάθους δεν θα μπορείς εύκολα να διακόψεις. Τα λεφτάκια σου πρέπει να προσέξεις αν είσαι του 2ου δεκαημέρου. Αλλαγές ραγδαίες έρχονται για τα οικονομικά σου και μπορεί να έχεις πιθανότητες να γίνεις μεγιστάνας, οι ίδιες όμως υπάρχουν και να καταντήσεις μπατιράκι, επομένως παίξε συντηρητικά και μην προκαλείς την τύχη σου. Λόγω έκλειψης τα πάνω μπορούν ανά πάσα στιγμή να έρθουν κάτω και τούμπαλιν. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, είσαι ερωτευμένος/η με τον ίδιο τον έρωτα και πείθεις το ταίρι σου πως κανένα σύννεφο δεν υπάρχει στην σχέση σας. Λες αυτά που θέλει να ακούσει και κάνεις αυτά που θέλει να δει. Να δούμε μόνο πόσο θα κρατήσει το θέατρο… Την ίδια τέλεια εικόνα μπορεί να πουλήσεις και σε μία καινούρια γνωριμία, προκειμένου να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, ενώ δεν θα διστάσεις να το κάνεις και σε κάποιον συνεργάτη σου. Ο ανάδρομος μπορεί να σου φέρει πίσω παλιά χρωστούμενα και έτσι να βγάλεις ένα καλό εξτραδάκι.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved