Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 31/03 έως 06/04

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 31/03 έως 06/04

Ο Μάρτιος μας αποχαιρετά χαλαρά και χωρίς να προκαλέσει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, για να δώσει τη σκυτάλη στον Απρίλιο, που τουλάχιστον τις πρώτες του μέρες φαίνεται αποφασισμένος να κρατήσει τους τόνους χαμηλούς και να αφήσει τα πράγματα να κυλήσουν ήρεμα. Ωστόσο, την Πρωταπριλιά, ο Ερμής θα σταματήσει φαινομενικά να κινείται και στις 3/4 θα γυρίσει ανάδρομος, δίνοντας τη δυνατότητα σε άλλους να κλείσουν εκκρεμότητες και υποθέσεις τους που έχουν τραβήξει καιρό και παγώνοντας σε άλλους νέα σχέδια και πλάνα. Την ίδια μέρα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα φτιάξει την ατμόσφαιρα σε Μεταβλητούς και Σταθερούς του γ' δεκαημέρου, θα τους κάνει πιο ρομαντικούς, αισθησιακούς και πιο πιστούς στην αγάπη, ενώ θα τροφοδοτήσει τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους. Στις 5, η Αφροδίτη περνά στον Κριό και Παρορμητικοί και Μεταβλητοί έχουν κάθε λόγο να χαίρονται για την εύνοια που θα τους χαρίσει τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά τους ζητήματα. Στις 6, ωστόσο, το εξάγωνό της με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, εκτός από βαθιά αισθήματα, μοιραίους έρωτες και πάθη, φέρνει και κτητικότητα και απολυτότητα.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Σαφώς εσείς οι Ιχθύες και οι Σκορπιοί του γ' δεκαημέρου έχετε το προβάδισμα αυτή την εβδομάδα, αφού θα βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό, θα πλασάρετε την εικόνα που σας κολακεύει, θα απλώσετε τα δίχτυα σας και θα πιάσετε το "μεγάλο ψάρι", αν αυτός είναι ο σκοπός σας, ενώ κανείς και τίποτα δε θα μπορεί να ξεφύγει από τη σαγήνη σας και να φέρει αντιρρήσεις. Με την είσοδο της Αφροδίτης στον Κριό, Κριάρια, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες των πρώτων ημερών είναι αυτοί που θα έχουν την τύχη με το μέρος τους, αφού εκτός από ενθουσιασμό και πάθος, θα βγάλουν έντονο ερωτισμό. Επιπλέον, αναμένονται καινούργιες συναρπαστικές γνωριμίες και εμπειρίες, ενώ αισθητή θα είναι και η βελτίωση τόσο των οικογενειακών, όσο και των επαγγελματικών ζητημάτων και στις σχέσεις τους θα έρθει... η άνοιξη, καθώς θα υπάρχει θετική οπτική και διάθεση να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους προκειμένου να περνούν κι οι ίδιοι καλά και οι σημαντικοί άνθρωποι της ζωής τους.

ΑΤΥΧΑ

Κι άτυχα δεν θα τα λέγαμε, απλά χρειάζονται προσοχή Ταύροι, Σκορπιοί και Λέοντες των πρώτων ημερών, καθώς η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, στις 6, ενδεχομένως να τους προκαλέσει ζήλια και αισθήματα ανασφάλειας, καχυποψίας, απολυτότητας ή έλλειψη ικανοποίησης. Εδώ, καλό θα ήταν να προσπαθήσουν να αποστασιοποιηθούν -όσο γίνεται- συναισθηματικά και να δουν τα πράγματα τελείως λογικά, μην τυχόν βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν, αλλά και οι ίδιοι να μην βασανίζονται άδικα, ψάχνοντας ψύλλους στα άχυρα. Από την άλλη, είναι προτιμότερο να μοιραστούν τους φόβους και τις ανησυχίες τους με τους ανθρώπους της εμπιστοσύνης τους, παρά να τα κρατήσουν μέσα τους και να υποφέρουν. Απλά, χρειάζεται ένα μέτρο για να μην αφεθούν να τους παρασύρει το ρέμα και καταλήξουν τσακωμένοι ή... παγωμένοι.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved