Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 21/01 έως 27/01

Πού θα κάτσει η... μπίλια για το δικό σου ζώδιο;

Παπασταύρου Λίντα
Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, 21/01 έως 27/01

Πολλά γεγονότα δεν έχει η εβδομάδα που έρχεται, έχει όμως λίγα και σημαντικά, με πρώτο και κύριο τον ερχομό του Πλούτωνα στον Υδροχόο, μόλις την πρώτη μέρα της που θα "πιάσει" Υδροχόους, Λέοντες, Ταύρους και Σκορπιούς που έχουν γενέθλια την πρώτη μέρα του ζωδίου τους. Στις 23, η κυρία των πλανητών, η Αφροδίτη, μπαίνει στον Αιγόκερω, οπότε χαρές και ευκαιρίες αναμένονται για Αιγόκερους, Καρκίνους, Κριούς, Ζυγούς και Παρθένους των αρχικών ημερών. Στις 25, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα, στον Λέοντα, που έχει το ελαφρύ άρωμα του Πλούτωνα, αλλά και πιο έντονο του Δία στον Ταύρο, που άλλους θα ανυψώσει κι άλλους θα καταποντίσει. Στις 27, μάλιστα έχουμε το τετράγωνο του Ήλιου στον Υδροχόο με τον Δία και μετά από λίγο τη σύνοδο του Ερμή με τον Άρη στον Αιγόκερω, κλείνοντας την εβδομάδα με αρκετό ντόρο, μια κάποια υπερβολή, αποφασιστικότητα, δράση και δυναμισμό.

Με βάση όλα τα παραπάνω, ας δούμε ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα ζώδια της εβδομάδας, ανάλογα με το δεκαήμερο που ανήκουν:

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΥΧΕΡΑ

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του α' δεκαημέρου, ήρθε η στιγμή να μπείτε στη λίστα (καλά, εσείς οι Αιγόκεροι δε λείπετε εδώ και τόσο καιρό), καθώς η Αφροδίτη στον Αιγόκερω έρχεται να σας ανεβάσει επίπεδο, να σας φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε προσωπικό, οικογενειακό, επαγγελματικό, αλλά και οικονομικό επίπεδο. Θα σας κάνει πιο συγκεντρωμένους και στοχευμένους στους στόχους σας, γοητευτικότατους και συμπαθέστατους στους άλλους, ενώ και το στιλ σας και η συνολική σας παρουσία θα κάνει πολλά κεφάλια να στραφούν πάνω σας. Από την άλλη, η Πανσέληνος φέρνει κι αυτή γεγονότα καταλυτικά και ίσως κι απελευθερωτικά για πολλούς από σας, που θα έχουν θετική κατάληξη, αν τα χειριστείτε σωστά.

ΑΤΥΧΑ

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των πρώτων ημερών του ζωδίου σας, τα πράγματα περιπλέκονται για σας, όχι τόσο εξ αιτίας του Πλούτωνα, που θα παραμείνει αρκετό καιρό πάνω σας, οπότε δε μιλάμε για μια βδομάδα, αλλά λόγω της Πανσελήνου που -αν μη τι άλλο- φαίνεται να δημιουργεί μια έξαρση φαινομένων που μπορεί να σας ωθήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις και συμπεριφορές. Η πολύ σιγουριά και αυτοπεποίθηση ή η έλλειψη συμβιβαστικού πνεύματος και υπομονής ενδεχομένως να είναι οι αιτίες που θα οδηγήσουν σε ρήξη τις σχέσεις σας με τον/η σύντροφο, τους συνεργάτες, τους ανωτέρους σας ή την οικογένεια. Επειδή είναι πιθανό να "σκάσουν" και γεγονότα, πρέπει, για να τα διαχειριστείτε, να είστε ψύχραιμοι και λογικοί, γιατί αν δράσετε κάτω από το συναίσθημα της στιγμής, τότε οι εξελίξεις θα είναι αρνητικές.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved