AstroΤσαούσα 19/04 - 25/04: Ό,τι είναι να σε βρει, θα σε βρει

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 19/04 - 25/04: Ό,τι είναι να σε βρει, θα σε βρει

Πιο δυναμικά δεν γινόταν να ξεκινήσει αυτή η εβδομάδα, αφού το πρώτο αστρολογικό γεγονός που φιλοξενεί είναι η Ηλιακή έκλειψη της 20ης Απριλίου στην τελευταία μοίρα του Κριού. Κριάρια, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι προετοιμαστείτε για μεγάλες και μοιραίες αλλαγές στη ζωή σας.Επίσης, στις 20, με το που περνάει ο Ήλιος στον Ταύρο κονταροχτυπιέται με μία όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο. Ξεκαθαρίσματα και οριστικές ρήξεις αναμένονται στις ζωές όσων έχουν γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου τους, ειδικά για Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Την ίδια μέρα ο Ερμής είναι σε στάση για να γυρίσει ανάδρομος στις 22 στο ζώδιο του Ταύρου. Επηρεάζει τώρα τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων και ζωντανεύει το παρελθόν κυρίως για τους Σταθερούς. Φέρνει βεβαίως και τις γνωστές παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις. Στις 24, ο ανάδρομος Ερμής κλείνει εξάγωνο με τον Άρη στον Καρκίνο και όσο να πεις τον κάνει κι αυτόν πιο νωχελικό, αν και διευκολύνει τη δράση και την πρωτοβουλία, άλλο αν μετά ορισμένοι θα μετανιώσουν. Στις 25, ο Ήλιος εξαγωνίζει τον Κρόνο στους Ιχθύς και τουλάχιστον υπάρχει μία γερή δόση σοβαρότητας και υπευθυνότητας.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Καλωσόρισε τον καινούριο εαυτό σου, Κριάρι του 3ου δεκαημέρου, αφού με την ηλιακή έκλειψη στο δικό σου ζώδιο θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Κι όχι μόνο αυτό, θα επηρεαστούν σφόδρα και όλοι οι σημαντικοί τομείς της ζωής σου, όπως δουλειά, οικογένεια σχέσεις και συνεργασίες. Μην βιαστείς να ξινίσεις τη μούρη σου, ό,τι αξίζει, παραμένει, ό,τι έχει βαλτώσει, τρώει άκυρο! Γιατί το παν είναι η εξέλιξη και αν εσένα δεν σου κόβει, το σύμπαν προνοεί. Αν έχεις γεννηθεί το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις αναμπουμπούλα και κοσμοχαλασιά στις φιλικές σου σχέσεις. Κάτι τσούχτρες που στο παίζουν κολλητοί και κοιτούν μόνο να σε εκμεταλλευτούν θα δουν την πόρτα της εξόδου. Πολύ πιθανό ο λόγος να είναι οικονομικός, επομένως σου εύχομαι να τους πάρεις γραμμή πριν και όχι αφού θα σε έχουν μαδήσει. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου και σου χρωστάν λεφτά, θα τα πάρεις πίσω, βρε! Ας είναι και πριν 20 χρόνια, τότε που δεν είχαμε καν ευρώ. Καλά μην τα περιμένεις και με τόκο, αλλά από χαμένα για χαμένα, κάτι είν’ κι αυτό.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Ταύρε του 3ου δεκαημέρου, μπορείς να ελπίζεις πως επιτέλους θα ξεπεράσεις τα κολλήματα που σου δυσκολεύουν τη ζωή (και των υπολοίπων περισσότερο) και μη σου πω ότι θα κυλιέσαι ξέγνοιαστος/η στα λιβάδια και στους ανθισμένους κάμπους (ένεκα η άνοιξις!). Η ηλιακή έκλειψη έρχεται για να ρίξει φως στα σκοτάδια της ψυχής σου και να σε κάνει πιο κουλ άτομο! Διασκέδασέ το! Αν έχεις γεννηθεί στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, ετοίμασε καλού- κακού από τώρα ένα βιογραφικό, γιατί δεν θα κάτσεις και για πολύ στην δουλειά που είσαι. Ναι, έχει παραγίνει το κακό και πλέον φτάνει ο κόμπος στο χτένι. Τα φιλιά σου και να μην σε ξαναενοχλήσουν! Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου, αναθεωρείς τα πάντα όλα για τον εαυτό σου και θα αλλάξεις προσωπικότητα και εμφάνιση, για να εκφράσεις το είναι σου. Το highlight της εβδομάδας είναι η επιστροφή κάποιου/ας πρώην που μπορεί να οδηγήσει σε επανασύνδεση, εάν εσύ το επιθυμείς. Ξαναζεσταμένο φαγητό, θα μου πεις, αλλά αν έχεις να το δοκιμάσεις καιρό και κάποτε σου άρεσε πολύ, μπορεί να υποκύψεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μεταβάλλεται ο φιλικός σου κύκλος, άλλοι παν κι άλλοι έρχονται, Δίδυμε του 3ου δεκαημέρου… Δεν αποκλείεται να αποφασίσεις πως πλέον δεν σε καλύπτουν οι φίλοι σου και δεν σε γεμίζει η παρέα μαζί τους, έτσι όπως θα ήθελες. Μάλλον με κάποιους από αυτούς θα ξεκόψεις, όμως η εβδομάδα θα σου φέρει και καινούριες γνωριμίες με πρόσωπα που θα αποδειχθούν θησαυροί ολόκληροι και εν καιρώ θα χρυσώσουν και εσένα με κάποιο τρόπο, ενώ γρήγορα θα τους θεωρήσεις αδερφές ψυχές σου. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα πρέπει να αποχαιρετίσεις οριστικά και αμετάκλητα κάποια από τα σχέδια που έχεις κάνει για τα επαγγελματικά ή τις σπουδές σου. Θα σου στοιχίσει αφάνταστα και θα περάσεις μία φάση μίνι- κατάθλιψης. Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο, κάνεις βουτιά στο παρελθόν σου και σκέφτεσαι όλα τα περασμένα. Για άλλα θα μετανιώσεις και άλλα θα τα θάψεις για πάντα, ώστε να προχωρήσεις. Ζωντανεύει πάντως και το ερωτικό σου παρελθόν με κάποιο τρόπο…

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Αναμένονται πολλά και μοιραία γεγονότα στον τομέα της δουλειάς και της καριέρας σου. Η ηλιακή έκλειψη στον Κριό έρχεται για να σε βγάλει από το τέλμα που έχεις πέσει. Μπορεί να αλλάξεις δουλειά, ακόμη και αντικείμενο απασχόλησης, κυνηγώντας έτσι τα όνειρά σου και σταματώντας να κάνεις υποχωρήσεις, λόγω ανασφάλειας. Από την άλλη, μπορεί να έχει φτάσει και η μεγάλη στιγμή της δόξας σου και να αναγνωρίσουν όλοι την αξία σου (και θα την πληρώσουν κιόλας- διπλό όφελος). Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, τρως διπλό χτύπημα σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Απόφυγε οικονομικά πάρε-δώσε με φίλους σου, γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις ένα βουνό χρέη και μην δίνεις καμία βάση στις συμβουλές τους για το πώς θα διαχειριστείς τα χρήματά σου. Επίσης, αν βλέπεις πως κάποιος/α στάζει δηλητήριο απέναντί σου για να σου προκαλέσει ανασφάλεια, αγνόησέ τον και κόψ' του την καλημέρα. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, ξανανταμώνεις με παλιούς, καλούς φίλους, χαίρεστε πολύ και λιώνετε να λέτε ιστορίες από το κοινό σας παρελθόν, τότε που ήσασταν αυτοκόλλητοι.

ΛΕΩΝ ♌

Σχέδια καταστρώνεις, πλάνα οργανώνεις, το μέλλον όλο ξετυλίγεται περίλαμπρο μπροστά σου, Λιοντάρι του 3ου δεκαημέρου, και έχεις και την έκλειψη Ηλίου στον Κριό να σε σπρώχνει να τολμήσεις όσα έχεις στο μυαλό σου, αφού φέρνει στα πόδια σου ευκαιρίες και προκλήσεις, αλλά και γεγονότα που όπως και να το κάνεις σε ξεκουνάνε. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα υποφέρουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου και κάποιες θα λήξουν οριστικά. Με το ταίρι σου θα μπει ένα μεγάλο στοπ σε χειριστικές και τοξικές συμπεριφορές, μπας και μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Διαφορετικά, λέτε "αντίο" και γεια χαρά! Αν είσαι σόλο, μαζεύεις τα μυαλά σου και δίνεις ευκαιρίες σε νορμάλ άτομο και όχι σε όποιον/α σε παίζει για να σε καψουρέψει. Το ίδιο θα κάνεις και με τους συνεργάτες σου, παύοντας να ανέχεσαι όποιον σου κάνει τη ζωή πατίνι. Αν έχεις γεννηθεί στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου, έρχονται στην επιφάνεια επαγγελματικά θέματα από το παρελθόν, αλλά και την ευκαιρία να τελειώσεις δουλειές και projects που είχαν μείνει μισά. Χώρια που θα ξεκινήσεις να έχεις και πάλι επαφές με κάποιο άτομο σημαντικό στο χώρο που δραστηριοποιείσαι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Την οικονομική σου κατάσταση έρχεται να αλλάξει η έκλειψη Ηλίου στον Κριό και μπορεί τώρα να είσαι ίσως πνιγμένος/η στα χρέη ή τέλος πάντων να κωλύεσαι και να στριμώχνεσαι, Παρθένε του 3ου δεκαημέρου, σύντομα όμως θα σου έρθουν λεφτά που θα φτάνουν και θα περισσεύουν για να ορθοποδήσεις. Μπορεί να είναι από μία κληρονομιά ή αποζημίωση, αλλά και από μία επένδυση. Στον ερωτικό τομέα, επίσης, θα έχεις χαρές και πανηγύρια, αφού το πάθος και τα έντονα συναισθήματα θα σε δέσουν με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αλλά και θα έχεις την ευκαιρία να τραβήξεις σε όλα τα παλιά και δυσάρεστα μία κόκκινη γραμμή. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, η καθημερινότητά σου θα αλλάξει σε ακραίο βαθμό, τόσο σε εργασιακό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Κόβεις μαχαίρι τις κακές συνήθειες κι αν κρίνεις ότι κακό σου κάνει και η δουλειά σου, την κάνεις κι από κει, έχοντας όμως καλή καβάτζα ή εναλλακτική (αμ ξυπνήσαν οι σκλάβοι). Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, αναθεωρείς τα σχέδια που έχεις κάνει για το επαγγελματικό σου μέλλον και τις σπουδές σου, ενώ μπορεί να καταπιαστείς με κάποιο που είχες αφήσει παλιότερα στη μέση.

ΖΥΓΟΣ ♎

Εξελίξεις και γεγονότα μοιραία και καρμικά σε περιμένουν στις σχέσεις και στις συνεργασίες σου, Ζυγέ του 3ου δεκαημέρου και τίποτα δεν θα είναι ίδιο μετά την έκλειψη Ηλίου στο απέναντι από εσένα ζώδιο, τον Κριό. Πολύ πιθανό να έρθει το τέλος του δεσμού σου, ειδικά εάν με το ταίρι σου δεν έχετε να δώσετε τίποτα ο ένας στον άλλον και απλά τραβάτε μία κατάσταση από τα μαλλιά. Από την άλλη, μπορεί τώρα να συναντήσεις τον έρωτα της ζωής σου. Στις συνεργασίες σου θα ισχύσει το ίδιο μοτίβο και ακόμη κι αν κάποια επιβιώσει, θα αλλάξει μορφή. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, φρόντισε να μην εμπιστευτείς σε μία επένδυση, που θα κάνεις, ένα φιλικό σου πρόσωπο, διαφορετικά θα γεμίσεις χρέη. Επίσης, θα ξεκόψεις και με όσους από την παρέα σου σε γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα και παίζουν με τις ανασφάλειές σου. Εσύ του 2ου δεκαημέρου έχεις να περιμένεις το άσωτο πρώην ταίρι σου, που θα γυρίσει σούρνωντας στην αγκαλιά σου, αλλά και καθυστερημένα λεφτά που έχεις δανείσει. Τώρα, εάν εσύ είσαι ο μπαταχτσής και νόμιζες πως τη γλίτωσες, θα σε θυμηθούν….

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Μία ολοκαίνουρια καθημερινότητα σου υπόσχεται η ηλιακή έκλειψη στον Κριό κι ακόμη κι αν έχεις καταβολευτεί, Σκορπιέ του 3ου δεκαημέρου, σε αυτήν που ήδη ζεις, δεν θα μπορέσεις να κάνεις τίποτα για να σταματήσεις τις αλλαγές. Οι καταστάσεις και οι συνθήκες στο χώρο της δουλειάς σου μεταβάλλονται, ενώ μπορεί ακόμη και να αλλάξεις θέση. Προσοχή θα χρειαστεί να δείξεις σε θέματα υγείας, για να προλάβεις ανεπιθύμητες συνέπειες. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, τραβάς ζόρια εντός του σπιτιού σου και σε περίπτωση που δεν διορθώνονται οι προβληματικές ή/και χειριστικές συμπεριφορές των δικών σου, δεν διστάζεις να τους βάλεις απαράβατα όρια και να τους κρατήσεις μακριά από όσα συμβαίνουν στη ζωή σου. Το ίδιο θα κάνεις και άμα σου έχει λάχει ανάλογου είδους ταίρι. Τελειώσαμε λοιπόν και τι να πούμε. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο, περίμενε για να πάρεις τη ρεβάνς που τόσο θέλεις από το πρώην ταίρι σου, το οποίο απελπισμένο θα αναζητά να μπει και πάλι στην αγκαλιά σου. Τώρα αφού του βγάλεις το λάδι, δες τι θα κάνεις με το κουφάρι του. Αν τον/την αγαπάς, δέξου τον/την πίσω.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Ερωτευμένος/η και δημιουργικός/ή μέχρι τα μπούνια θα νιώθεις, Τοξότη του 1ου δεκαημέρου, και ειδικά μετά την έκλειψη Ηλίου στον Κριό. Η σχέση μπαίνει σε μία νέα εποχή, εκτός κι αν δεν είχε γερά θεμέλια, οπότε και θα λήξει, όμως δεν είναι και τόσο βέβαιο ότι θα σου στοιχίσει. Ο έρωτας της ζωής σου σε περιμένει στην επόμενη στροφή για να σε αλλάξει μία για πάντα. Επιπλέον, μπορεί να δεις ένα από τα αγαπημένα σου δημιουργικά σχέδια, που το πίστευες πολύ, να γίνεται πραγματικότητα. Αν είσαι του 1ου δεκαημέρου, θα τα πεις έξω από τα δόντια με τους συναδέλφους σου στη δουλειά και χωρίς καμία δόση χαβαλέ και καλής διάθεσης, θα επιβάλλεις τους δικούς σου κανόνες, γιατί στα έχουν παραπρήξει και δεν θα σε πεθάνουν στην τελική. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις καθυστερήσεις και διάφορα εμπόδια και ζημιές στην καθημερινότητά σου που θα σε κάνουν να σιχτιριάζεις διαρκώς, αφού δεν θα μπορείς να προγραμματίσεις τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Η αλλαγή θα ξεκινήσει από το σπίτι σου, Αιγόκερε του 3ου δεκαημέρου, αφού η έκλειψη στον Κριό έρχεται για να αλλάξει τις ισορροπίες (σε κάποιες περιπτώσεις και τα φώτα) ανάμεσα σε σένα και τους δικούς σου. Πιθανώς να πάψεις πια να ζεις υπό την προστασία τους και να ανοίξεις τα φτερά σου. Ίσως και να μετακομίσεις σε άλλη γη και άλλα μέρη. Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις να παλέψεις με τους δαίμονές σου, αφού στην ερωτική σου ζωή αναμένονται ακραίες συμπεριφορές, λόγω ζήλιας και κτητικότητας που η ρίζα τους βρίσκεται σε παλιότερες αρνητικές εμπειρίες σου και απωθημένα. Δεν αποκλείεται να χωρίσεις με το ταίρι σου ή εάν υπήρχε κάποιο φλερτ στη ζωή σου να το διαλύσετε επεισοδιακά κιόλας. Αν είσαι γεννημένος μέσα στο 2ο δεκαήμερο, συζητάς με το ταίρι σου τα προβλήματα που σας τρώνε τη ζωή εδώ και καιρό και μπορεί επιτέλους να βγάλετε μιαν άκρη. Πάντως σοβαρές πιθανότητες έχεις και για επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σου, άλλο που το αποκαλείς καιρό τώρα άχρηστο, αυτά είναι για τα μάτια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Ο τρόπος που επικοινωνείς τις απόψεις και τις ιδέες σου δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος, μάλλον ούτε και αυτές. Αλλάζεις το πώς εκφράζεσαι, όπως επίσης και τον τρόπο σκέψης σου, Υδροχόε του 3ου δεκαημέρου, ίσως και εξαιτίας ενός πολύ σημαντικού γεγονότος που θα φέρει η ηλιακή έκλειψη ση ζωή σου. Από την άλλη, αυτή την περίοδο θα κάνεις σημαντικότατες καινούριες γνωριμίες που μελλοντικά θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους σου. Αν είσαι γεννημένος/η το 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά και χοντρά οικογενειακά θέματα, όμως πλέον η δική σου συμπεριφορά θα είναι απόλυτη και δεν θα αφήσεις περιθώρια για συναισθηματισμούς. Αντιθέτως, θα κοιτάξεις το πώς θα μπορέσεις να χειριστείς τους πάντες και τα πάντα. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα λύσεις οικογενειακές παρεξηγήσεις που το τελευταίο διάστημα είχαν δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε σένα και τα μέλη της οικογένειάς σου, ενώ μπορεί τώρα να προκύψει μεταξύ σας ή στο σπίτι κάποιο πρόβλημα που έχει να κάνει με κάτι από τα παλιά.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Ψάρι του 3ου δεκαημέρου, αλλαγές ραγδαίες έρχονται για τα οικονομικά σου και μπορεί να έχεις πιθανότητες να γίνεις μεγιστάνας, οι ίδιες όμως υπάρχουν και να καταντήσεις μπατιράκι, επομένως παίξε συντηρητικά και μην προκαλείς την τύχη σου. Λόγω έκλειψης, σου εγγυώμαι πως ό,τι είναι να σε βρει, θα σε βρει από μόνο του. Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις ένα ψυχολογικό τραλαλά που θα το εκφράσεις με επιθετικότητα κάθε φορά που θα έρχεσαι σε επαφή με φίλους, γνωστούς ή συγγενείς. Με αυτά που θα πει το στόμα σου (αν και κάποια θα είναι πέρα για πέρα αλήθεια) παίζει να μην σου ξαναμιλήσουν πολλοί από αυτούς. Δεν πειράζει καθόλου, εσύ τα έβγαλες από μέσα σου και ξαλάφρωσες. Αν έχεις γεννηθεί στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, θα έχεις πολλές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν, θα σου σπάσουν όμως τα νεύρα οι βλάβες του μεταφορικού σου μέσου και γενικότερα του τεχνολογικού σου εξοπλισμού. Τέλος, εγγυημένα, τα λόγια σου θα προκαλούν παρεξηγήσεις.

Διάβασε και τις υπόλοιπες εβδομαδιαίες προβλέψεις του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved