AstroΤσαούσα 02/03 - 08/03: Από όλα έχει ο μπαξές

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 02/03 - 08/03: Από όλα έχει ο μπαξές

Juicy και ξεσηκωτική είναι η εβδομάδα που έρχεται. Ήδη την πρώτη μέρα, στις 02/03 έχουμε το εξάγωνο Ηλίου- Ουρανού, που φέρνει εκπληξούλες και καλές αλλαγές, τη σύνοδο ΕρμήΚρόνου (αυτό πάει πιο πολύ προς το συμμάζεμα και το στρίμωγμα) και την Νέα Σελήνη στους Ιχθύς που μπορείς να την πεις και τετράφυλλο τριφύλλι (ναι, τόσο ευνοϊκή είναι), κυρίως για Δίδυμους- Παρθένους- Τοξότες – Ιχθύες. Μπαμπάτσικη, αν και πιο σκληροπυρηνική, είναι και η δεύτερη μέρα της εβδομάδας με δύο όψεις κό-λα-ση. Σύνοδο Άρη- Πλούτωνα και καπάκι σύνοδο Αφροδίτη – Πλούτωνα στις 03/03. Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί- Αιγόκεροι, ας ετοιμάζονται για μεγάλες αποκαλύψεις, αλλά και έντονα πάθη. Η τελευταία σας δοκιμασία θα είναι προς το παρόν… Στις 05/03 έχουμε την σύνοδο Ηλίου- Δία στους Ιχθύς και η τύχη ξαναχτύπα την πόρτα των Μεταβλητών (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες - Ιχθύς). Άδικο για τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά…. Στις 06/03 η Αφροδίτη και ο Άρης την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από τον Αιγόκερω (καιρός ήταν) και μπαίνουν στον Υδροχόο ταυτόχρονα σχηματίζοντας όψη συνόδου. Σειρά, λοιπόν, των Σταθερών (Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί - Υδροχόοι) να βγουν από πάνω.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Ωραίες ιδέες έχεις για να βγάλεις λεφτάκια και οι γνωριμίες σου (οι κρυφές και οι ύποπτες) θα το σπρώξουν το θεματάκι σου. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ σε όλο αυτό… Ό,τι κάνεις μέσα στη δουλειά, θα το μάθουν όλοι και θα σε πάρουν με τις πέτρες. Οπότε λάου-λάου πήγαινε το κι όχι πολλές ταρζανιές. Καλύτερα ασχολήσου περισσότερο με τον εαυτό σου γιατί αυτές τις μέρες μπορείς και να πετάξεις από πάνω σου όποιο κόμπλεξ κουβαλάς και να βρεις και γκομενάκι. Μα στο χώρο της εργασίας, μα σε παρέα, το αποτέλεσμα είναι ένα: Ξυπνάς πάθη και προκαλείς ερωτικά εγκεφαλικά.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Στρίμωγμα από τα λίγα σε περιμένει στη δουλειά και θέλοντας και μη θα σκύψεις το κεφάλι και θα κάνεις τα πικρά γλυκά, γιατί άλλες επιλογές δεν έχεις. Ωστόσο, μετά το χώσιμο, στο τέλος της διαδρομής σε περιμένει κάτι καλό, έτσι για να μη μείνεις με το παράπονο. Τώρα, εάν δεν είναι χρήμα, βολέψου με τον έρωτα του/της συναδέλφου (από το ολότελα, κάτι είναι κι αυτό). Προκοπή μόνο από τα φιλαράκια σου πάντως να περιμένεις. Με κάποιο τρόπο σε βοηθούν να φτιαχτείς για τα καλά και επιτέλους να ζήσεις ένα από τα μεγάλα σου όνειρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Δύο είναι τα σενάρια σε θέματα δουλειάς: Είτε κεντάς και σου έρχονται ουρανοκατέβατα χρήματα, προαγωγές, νέες συμφωνίες (καλές, όχι τίποτα μίζερες) κι ό,τι άλλο θελήσεις είτε πας το παίξεις ξύπνιος ή να πουλήσεις παπά και γίνεσαι ρεζίλι. Γι’ αυτό άσε τις πονηριές. Το κρεβάτι σου όμως παίρνει φωτιά και μάλιστα με πρόσωπο που γουστάρεστε κάργα. Βέβαια ανάμεσα στα χάδια και τα φιλιά παίζει κι ένας τρικούβερτος καβγάς, για να ανάψουν τα αίματα, αλλά κι αυτό στο παιχνίδι είναι και το φχαριστιέσαι. Μέσα σε όλα σου κάθεται και ταξιδάρα σούπερ που ήθελες να κάνεις καιρό και περνάς και εκεί αστεράτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Στα δύο άκρα παίζεις αυτό το διάστημα και εξηγούμαι αμέσως: Λοιπόν, από τη μία περνάς κορυφαία με τους φίλους σου, βολτάρετε, παρτάρετε, κάνετε το χαβαλέ σας και (γιατί όχι;) φεύγετε και ταξιδάκι αναψυχής, από την άλλη όμως, εάν πιάσεις την προσωπική σου ζωή, θα σε πάρουν τα κλάματα και έχεις και δίκιο. Με το πρόσωπο που σε καίει μεν είστε καψούρια, αλλά με όλους αυτούς τους καβγάδες, τη ζήλια, τα παιχνιδάκια και τα σπασίματα που κάνετε ο ένας στον άλλον βασανίζεστε. Σου δίνω μία πιθανότητα προς τα τέλη της εβδομάδας να στρώσει το πράγμα και να δεις κι εσύ Θεού πρόσωπο.

ΛΕΩΝ ♌

Με εξαίρεση κάποια θέματα που θα προκύψουν στη δουλειά με τους σπαστικούς και διπρόσωπους συναδέλφους σου (τους ξέρεις πια και θα τους φας στη μάπα), όλα τα άλλα πάνε καλά. Βέβαια, να σου πω και κάτι που ίσως δεν έχεις πάρει γραμμή, ο/η συνάδελφος που σε πολυζαλίζει, παίζει και να σε γουστάρει και να τα κάνει όλα επίτηδες (πράξε αναλόγως). Στο οικονομικό πας σφαίρα και σου κάθονται λεφτά από παντού, σε φάση να κληρονομήσεις και τον θείο John Papas στην Αμερική, που μόνο έχεις ακούσει. Οι κατακτήσεις σου δεν περιορίζονται στον/στην ζαβό/ή συνάδελφο (βλέπε πιο πάνω), αντιθέτως μπαίνει στη ζωή σου κι άλλο πρόσωπο. Εάν ήδη το έχεις βρει, ο έρωτάς σας φουντώνει, το ίδιο και το πάθος, οπότε πρόσεχε μην τσουρουφλιστείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Παίζεις τα ρέστα σου σε ερωτικά θέματα και εδώ μιλάμε για πάθος και έρωτα που μόνο μία φορά συναντά κανείς στη ζωή του. Σεξ θα κάνεις πολύ, καβγάδες θα κάνεις επίσης πολλούς, ζήλια θα υπάρχει φουλ, ανταγωνισμός εννοείται ! Λίγο πριν σπάσουν τα νεύρα σου τελείως από το σκωτσέζικο ντους, το πράγμα σοβαρεύει κι εσύ με το έτερο ήμισυ αποφασίζετε να σταματήσετε να φέρεστε σαν πεντάχρονα, αλλιώς να το διαλύσετε. Στη δουλειά, πάντως, παρ’ όλο που πέρασες δύσκολα τώρα τελευταία, σου έρχεται κάτι πολύ καλό.

ΖΥΓΟΣ ♎

Στο σπίτι, η κατάσταση θα είναι από χάλια έως άθλια… Ο λόγος; Μυστικά που θα βγουν στην φορά (έχετε απόθεμα), κάτι λόγια που θα μάθεις πως είπαν, κάτι άλλα λόγια που θα μάθουν πως είπες εσύ. Μύλος θα γίνετε… Καλά δεν περνάς πουθενά και με κανέναν, γιατί όλα τα βλέπεις μαύρα ή κουραστικά (λογικό είναι να έχεις ξενερώσει την πέτσα σου). Μόνη ελπίδα χαράς είναι η δουλειά σου και δεν στο λέω για να σου χρυσώσω το χάπι. Πράγματι από εκεί μπορείς να περιμένεις και ευχάριστες αλλαγές (λες να πάρεις καμία αυξησούλα;) και εξελίξεις σε θέματα που σου την έσπαγαν και τώρα σιγά-σιγά θα στρώσουν.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Και να θες να μην μπλέξεις σε κουβέντες και λόγια (που σε τρώει ο... απαυτός σου), δεν θα μπορείς. Μία χιονοστιβάδα αποκαλύψεων, πληροφοριών και κουτσομπολιών (βαρβάτων όμως) θα σε παρασύρει τις επόμενες μέρες. Εννοείται ότι δεν θα αφήσεις τίποτα να πέσει κάτω και θα τα χρησιμοποιήσεις όλα στην ώρα τους, προς όφελος σου (δεν είσαι χθεσινός/ή). Πάντως μην σου κάνει εντύπωση, εάν κάποιος/α σου εξομολογηθεί τον έρωτα του/της, αφού είσαι φουλ ερωτεύσιμος/η. Έχεις την τύχη με το μέρος σου στα αισθηματικά και θα περάσεις ζάχαρη, με άτομο που θέλεις πολύ (δεν θα κάνεις ψυχικό), ενώ η κατάσταση έχει μέλλον (καλό, όχι μαύρο). Στο σπίτι σου, καλύτερα μην τα ρωτάς, πιεστική η κατάσταση, ως συνήθως και μόλις θα φτιάξει κάτι, θα χαλάσει κάτι άλλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Σούπερ SOS για αυτή την εβδομάδα ό,τι έχει να κάνει με οικονομικά θέματα. Σπατάλες, κακοδιαχείριση και γενικά ό,τι στραβό κι ανάποδο έχεις κάνει στα οικονομικά, θα τα βρεις μπροστά σου. Θα βάζεις το χέρι στην τσέπη και θα πιάνεις το παπούτσι. Μην αρχίσεις τα ψέματα, τις γνωστές δικαιολογίες σου και τις γαλιφιές, γιατί δεν τη βγάζεις καθαρή. Παίξ’ το καλύτερα μετανιωμένος/η, μπας και σε λυπηθεί κανείς. Μια βοήθεια θα έχεις από το σπίτι σου (παιδί τους είσαι, τι να σε κάνουν; Να σε γυρίσουν πίσω και να πάρουν τα χρήματα της εγγύησης είναι αργά) και κάπως θα διορθώσεις τα σπασμένα, με τα ανάλογα όμως ανταλλάγματα. Με το φάρδος που σε διακρίνει όμως παίζει να κληρονομήσεις κανένα σπιτάκι ή χρήματα και να καλύψεις τα χρέη σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Άπαιχτος είσαι αυτή την εβδομάδα! Με αποφασιστικότητα και πάθος κυνηγάς όσα επιθυμείς, μόνο που κάποιες φορές γίνεσαι εμμονικός/ή και αυτό είναι που θα σε χαντακώσει. Είναι γνωστό ότι γουστάρεις να έχεις το κουμάντο παντού και για αυτό γίνεσαι αρκετά προβλέψιμος/η. Έχε υπόψη σου πως αυτές τις μέρες μαγεύεις τα πλήθη με τα λόγια σου, οπότε πιάσ’ τους όλους στο μπίρι-μπίρι γιατί πες-πες το κοπέλι κάνει τη γριά να θέλει. Ισχύει και για τα ερωτικά σου η συγκεκριμένη παροιμία! Στα οικονομικά σου ξανακάνεις πλάνο (άντε πάλι), γιατί δε σου βγαίνει ο λογαριασμός αλλά θα σου έρθει μία καλή ευκαιρία και θα ηρεμήσεις κάπως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Καλέ ποιο σαράκι σε τρώει και δεν μας το λες; Mάλλον κάποιο πρόσωπο από τα παλιά σου ξύπνησε το πάθος και κάθεσαι τώρα σε αναμμένα κάρβουνα. Όχι που θα το ξεπερνούσες και θα πήγαινες για άλλα... Σκέφτεσαι ξανά και ξανά τι να κάνεις γιατί δεν σε παίρνει να φας πόρτα (θα σου χαλάσει η μόστρα). Ας έβαζες νωρίτερα μυαλό για να μην έφτανες σε αυτό το σημείο. Πάντως, στο λέω εγώ και στο υπογράφω, μέχρι να κλείσει η εβδομάδα, θα είσαι αγκαλιά με το πρόσωπο να ατενίζετε τα αστέρια και όχι μόνο, αρκεί να μην τα ξανα... σεις! Καλά μαντάτα έρχονται και στα οικονομικά σου. Τι καλά; Μεγιστάνα σε βλέπω με τόσο χρήμα που σου έρχεται!

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Προβληματάκια με φίλους θα εξακολουθήσεις να έχεις και αυτό γιατί έχεις κάνει κι εσύ τις κουτσουκέλες σου κατά καιρούς και τώρα βγαίνουν όλα στη φόρα και δεν ξέρεις πού να πας να κρυφτείς. Εμ, τι νόμιζες; Ότι δε θα μαθεύονταν ποτέ και θα το έπαιζες συνέχεια ο/η ριγμένος/η και αδικημένος/η; Θα σε ρίξει κάπως αυτή η κατάσταση, αλλά μετά τα ξαναβρίσκεις μαζί τους και μη σου πω ότι με κάποιον/α από όλους παίζει και να ζευγαρώσεις (αυτό θα πει αποκατάσταση σχέσεων). Το σημαντικό είναι ότι η τύχη σου ανοίγει οριζοντίως και καθέτως και ό,τι κι αν ζητήσεις θα το έχεις άκοπα και αβίαστα στο χώρο σου... Μα δουλειά θέλεις, μα σχέση, μα σπίτι, μα,μα,μα…. Τσουπ σου έρχεται χωρίς να κουνήσεις ούτε το δαχτυλάκι σου! Άλλωστε είσαι μη μου άπτου κι όχι για να κοπιάζεις...

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved