AstroΤσαούσα 23/02 - 01/03: Ερωτευμένος Σαίξπηρ

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 23/02 - 01/03: Ερωτευμένος Σαίξπηρ

Στα όρια της μυθοπλασίας κινείται αυτή η εβδομάδα και κυρίως λόγω έρωτα κι άλλων τρυφερών και γλυκανάλατων συναισθημάτων θα δούμε πολύ κόσμο, να τον πιάνουν κότσο και θα απορούμε με την αφέλεια (sic) ορισμένων. Γιατί μπορεί να φέρνει το εξάγωνο του Άρη από τον Αιγόκερω στις 23/02 με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αποκαλύψεις και να μας σπρώχνει να ξεστραβωθούμε και να δούμε που την πατήσαμε, έρχεται όμως ξοπίσω το άλλο εξάγωνο της Αφροδίτης, που κι αυτή στον Αιγόκερω είναι, στις 24/02 με τον Ποσειδώνα να μας αποχαυνώσει πλήρως. Τα ζώδια του Μεταβλητού (Δίδυμοι-Παρθένοι-Τοξότες- Ιχθύς) και του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί – Αιγόκεροι), δεν τα λες και λίγα, είναι πιο επιρρεπή στην τύφλωση. Ταύροι-Λέοντες- Σκορπιοί-Υδροχόοι μεν θα τσιμπήσουν λίγο από το χαζοχαρούμενο κλίμα, όμως τους ξεκουνάει για τα καλά το τετράγωνο του Ερμή από τον Υδροχόο στις 25/02 με τον Ουρανό στον Ταύρο και τους βγάζει από το λήθαργο. Η αλήθεια είναι δεν μπορείς να ξετσουτσουριάζεσαι στον καβγά και ταυτόχρονα να κοιμάσαι όρθιος….

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Έκανες τα δικά σου στη δουλειά και δεν έδινες λογαριασμό σε κανέναν; Πίστευες μάγκα μου ότι δεν σε πιάνει κανείς και τίποτα; Κοίτα να δεις τώρα που σε παίρνουνε χαμπάρι, τι θα κάνεις γιατί την έχεις άσχημα (πολύ, όχι λίγο). Βέβαια, ο χαμός, χαμός αλλά ο έρωτας, έρωτας γιατί μπορεί να γίνεται της τρελής το πανηγύρι, αλλά παίζεσαι και με τον/την συνάδελφο που σου κάνει τα γλυκά μάτια! Ή μήπως πουλάς παραμύθι για να βρεις συμμάχους; Εκεί έφτασες; Κερασάκι στην τούρτα είναι ότι γίνεσαι μπίλιες και με τους φίλους σου και μένεις μόνος/η, κατάμονος/η! Καλό κουράγιο!

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Και εκεί που είσαι στα πάνω σου και στα ωραία σου και περνάς ζάχαρη με φίλους, γνωστούς και το ταίρι σου, κάτι στραβώνει άσχημα (πιθανότατα με το ταίρι). Τώρα θα σε αφήσει στα κρύα του λουτρού γιατί του αρέσει καλύτερα ο/η κολλητός/ή σου, θα αποφασίσεις εσύ πως η καρδούλα σου χτυπά για άλλον/ή… Άγνωστο... Όμως μία τέτοια ομορφιά θα έχεις να αντιμετωπίσεις. Επιπλέον (γιατί άμα παίρνεις την κάτω βόλτα, όλα τα περιμένεις) το σύστριγκλο θα γίνει και στη δουλειά σου. Εάν έχεις εναλλακτικές κάν’ την για αλλού, χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Στο μουλωχτά και στα κρυφά πουλάκι μου φτιάχνεσαι στο οικονομικό, αλλά και στο συναισθηματικό. Το μυαλό σου στροφάρει με χίλια και βουτάς τις ευκαιρίες που σου έρχονται για να βγάλεις χρήμα και να δικτυωθείς στη δουλειά. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από εσένα! Εύγε! Με το πρόσωπο, έχεις πάθει μεγάλη ζημιά, και προκειμένου να τα βρείτε, δεν κολλάς να πεις και ψεματάκια και να τάξεις και τον ουρανό με τα άστρα, άμα λάχει. Πρόσεξε μόνο, εάν, εκτός από το να πουλάς, αγοράζεις και παραμυθάκι. Δεν είσαι ο/η μόνος που του κόβει...

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Έχεις καβαλήσει ένα μεγάλο, ροζ σύννεφο και πας…. Δικαιολογημένα βέβαια γιατί οι μέρες αυτές είναι γεμάτες έρωτα και πάθος για σένα και από την πολύ καψούρα δεν βλέπεις μπροστά σου. Θα ακούσεις (και θα πεις) μεγάλα λόγια (τεράστια) ένεκα των στιγμών, όμως σύντομα θα προσγειωθείς στην πραγματικότητα. Εάν είσαι συνειδητοποιημένος, it’s ΟΚ, εάν τώρα τρέφεις ελπίδες, λυπάμαι πολύ, την πάτησες! Α, σημείωσε και κάτι ακόμη! Εάν έχει παίξει οικονομικό πάρε-δώσε με κάποιον/α φίλο/η, καταλήγετε στα μαχαίρια γιατί ένας από τους δύο σας μάλλον δεν κατάλαβε τους όρους της συμφωνίας…

ΛΕΩΝ ♌

Μάλλον άθλιο θα έλεγες το κλίμα που υπάρχει στη δουλειά σου και θα σιχτιρίζεις από την ώρα που θα πηγαίνεις μέχρι και να φύγεις. Κάθε μέρα και μία έκπληξη, αφού θα μαθαίνεις διαρκώς και κάτι που έχει γίνει πίσω από την πλάτη σου. Μωρέ καλά τους θεωρούσες ανέκαθεν κατίνες και δεύτερους…. Στο αισθηματικό σου τώρα υπάρχει θέμα με άτομο που σε έχει σημαδέψει ανεπανόρθωτα στο παρελθόν και επιστρέφει με πολλές υποσχέσεις, όμως δεν σου κρύβω πως πάλι στο τέλος θα φας χλαπάτσα. Δεν αργείς να ξεσπάσεις και τα ακούει κι από την καλή κι από την ανάποδη και μάλιστα εκεί που δεν θα το περιμένει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Μυαλό δεν βάζεις με τίποτα εσύ! Κι εμείς ερωτευτήκαμε, αλλά δεν κάναμε έτσι… Έχεις πλέον ξεφύγει και ό,τι και να σου λένε, δεν παίρνεις χαμπάρι. Ναι, τον/την γουστάρεις! Ναι, τον/την θέλεις απελπισμένα! Δεκτά όλα αυτά, αλλά δεν μπορεί να σε δουλεύει μέσα στα μούτρα σου και να σου πετά ένα γλυκόλογο ή να σε κάνει μία αγκαλίτσα και να γίνεσαι αλοιφή. Δηλαδή, κάπου όπα, πόσο χάπατο είσαι; Μαγκιές κάνεις μόνο στο χώρο της δουλειάς (υποπτεύομαι ότι εκεί ξεσπάς), που το παίζεις γατόνι και ιστορία στους υπόλοιπους. Αμ έλα που κι από εκεί θα φας ήττα τώρα...

ΖΥΓΟΣ ♎

Χαμένος/η στο διάστημα εξακολουθείς να είσαι και βολοδέρνεις ανάμεσα σε δουλειά και σπίτι, προσπαθώντας να καλύψεις υποχρεώσεις, δουλειές και λοιπές τρύπες (μεταξύ μας, δεν τα πολυκαταφέρνεις). Ένα φτιάχνεις δέκα χαλάνε και τα νεύρα σου κρόσσια έχουν γίνει. Παίζει και κάτι ερωτικό με κάποιον/α που ίσως και να γνωρίζεις ήδη, αλλά πολύ λάδι και από τηγανίτα τίποτα. Ετοιμάσου και για πιθανό come back πρώην που έχει κάνει χοντρή πατάτα στο μεταξύ σας, αλλά θα τον/την βάλεις στη θέση του/της και τώρα και δε θα το δεχτεί και πολύ ψύχραιμα...

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Άχου μάζεψε τα σάλια και τα σορόπια, αναγούλα μου έρχεται! Πραγματικά όμως ηχογράφησε τον εαυτό σου και άκου τι λες για να βγάλεις γκόμενο/α. Χαλάς το image σου ανεπανόρθωτα και μη νομίζεις ότι θα πιάσεις και πολλά ψάρια. Αντίθετα, σε παίρνουν χαμπάρι και σε γλεντάνε στο ίδιο μοτίβο (περιέργως πέφτεις στην παγίδα). Παράτα τα ερωτιλίκια και δώσε βάση στο σπίτι και τους δικούς σου. Προμηνύεται καταιγίδα με όλα τα παρελκόμενα και θα γίνετε μαλλιά κουβάρια. Εάν παίζει κάτι σοβαρό στη ζωή σου στα ερωτικά κι εκεί να έχεις μάτια και στην πλάτη γιατί δεν σε βλέπω καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Εμ τα ήθελες και τα έπαθες, αφού σκορπούσες το χρήμα σαν μαρουλόφυλλο. Πώς να μην μείνεις πανί με πανί και το βασικότερο γιατί να σε συνδράμουν οι δικοί σου, αφού ξέρουν από πρώτο χέρι τι είσαι; Άσε τα λόγια παρηγοριάς που σου λένε για να σου χρυσώσουν το χάπι και τη δήθεν βοήθεια που σου υπόσχονται. Για τα μάτια είναι και επειδή έχουν την ελπίδα πως ίσως και να βάλεις μυαλό (άκου τώρα, χαχαχαχα). Στο χώρο της δουλειάς, μην πετάγεσαι σαν το ραπανάκι να πεις τη γνώμη σου και μη χώνεσαι σε όλα σαν τον μαϊντανό, γιατί τα άσχημα λογάκια με τους συναδέλφους σου και το «ξυλίκι» δε θα το γλιτώσεις και θα ανάψουν τα αίματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Για τον ίδιο άνθρωπο μιλάμε; Αυτό αναρωτιούνται όλοι όσοι σε ξέρουν, αφού έχεις μεταλλαχτεί σε soft βούτυρο για άλειμμα, που καμία σχέση δεν έχει με τον/την γνωστό/ή ξινό/η που είσαι κατά τ’ άλλα. Πάνε οι σοβαρές συζητήσεις και οι μετρημένες κουβέντες, τώρα ανοίγεις το στόμα σου για να φλερτάρεις, να κάνεις κοπλιμέντα (αυτό κι αν το μισούσες) και να πεις γλυκόλογα. Φίλε/η μου δεν σου πάει το στιλάκι… και πρόσεξε με τις μπαρούφες που τσαμπουνάς, μην δεθείς και άντε μετά να ξελυθείς. Το τελευταίο που σου λέω (μπας και μαζευτείς) είναι ότι σου φεύγει και πολύ χρήμα με τις ερωτοδουλειές σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Έχεις πάρει γραμμή τι συμβαίνει γύρω-γύρω αυτές τις μέρες (όλοι έχουν του έρωτα τους το χαβά) και επειδή είσαι από τα έξυπνα παιδιά του ζωδιακού (συν ότι δεν κάνεις ό,τι οι υπόλοιποι) εσύ πας καρφί στο χρήμα (βασικά να βρεις κορόιδα θέλεις). Κοίτα, δεν είναι απλό και ούτε περίμεναν όλοι εσένα να σε κάνουν πλούσιο. Κανόνισε με τις απατεωνίτσες σου και τα κολπάκια σου να βρεθείς μπλεγμένος. Άσε που έχεις και άλλους λόγους να σκας αυτές τις μέρες, αφού σεισμός πολλών ρίχτερ, τραντάζει συθέμελα το σπιτικό σου. Σε βλέπω να δηλώνεις «χωρίς οικογένεια», μετά το πατιρντί που θα γίνει.

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Έχουμε και λέμε, με τους μισούς φίλους/ες τα σπάτε γιατί τελικά ποτέ δεν σας συνέδεε πραγματική φιλία και αντιθέτως σκάβατε ο ένας το λάκκο του άλλου και με τους άλλους μισούς είσαι λίγο σε δίλημμα γιατί σου βγάζουν ένα κάτι τις ερωτικό. Έχεις καταλάβει ότι όλο αυτό είναι παράνοια ε; Πρόσεξε, μη δίνεις σε όλους θάρρητα και δικαιώματα γιατί άντε μετά να το κάνεις καλά όλο το τσούρμο των ερωτοχτυπημένων, που θα σου ζητάει εξηγήσεις (εσύ δεν έλεγες πως έχεις μάτια μόνο για εμένα, ε;). Πάντως από πλευράς σου, επειδή δυσκολεύεσαι να πεις όσα θέλεις, τρώγεσαι με τον εαυτό σου…

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved