AstroΤσαούσα 29/01 - 04/02: «Γης Μαδιάμ»

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

AstroΤσαούσα 29/01 - 04/02: «Γης Μαδιάμ»

Έχει τα δυσκολάκια της αυτή η εβδομάδα και φέρνει πολλά απρόοπτα και σοκαριστικά γεγονότα, τα οποία θα αλλάξουν πολλών τις ζωές. Στις 30/01 ο Ήλιος από τον Υδροχόο θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο. Τρέμετε Ταύροι- Λέοντες- Σκορπιοί και Υδροχόοι, που έχετε γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου ή στις αρχές του 2ου. Ένας Θεός ξέρει τι αναπάντεχο θα σας βρει. Την πρώτη μέρα του Φεβρουαρίου,(καλό μήνα κιόλας), έχουμε την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Άλλη πετυχεσιά κι αυτή!! Συμμετέχουν Κρόνος και Ουρανός στο σχήμα, οπότε περιμένουμε δυσκολίες και εκπλήξεις παντός είδους σε καινούργια ξεκινήματα, ειδικά για τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου. Στις 4/2 υπάρχει ένα εξαγωνακί μεταξύ του Αρη στόν Αιγόκερω και του Δία στους Ιχθύς. Δεν σώζει και πάρα πολλά, αλλά δίνει ευκαιριούλες σε Προρμητικά (Κριοί- Καρκίνοι- Ζυγοί-Αιγόκεροι) και Μεταβλητά (Δίδυμοι- Παρθένοι- Τοξότες - Ιχθύς) του 1ου δεκαημέρου. Την ίδια ημέρα Ήλιος και Κρόνος συναντιούνται στον Υδροχόο και τα Σταθερά του 2ου δεκαημέρου έρχονται αντιμέτωπα με ευθύνες και ζόρια!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

ΚΡΙΟΣ ♈

Με οικονομικές σκοτούρες και προβλήματα ξεκινάει η εβδομάδα σου και εάν είχες βάλει τα ωραία σου λεφτουδάκια σε κάποια ομαδική επένδυση, κλάφ’ τα. Εκτός κι αν τα έκλαιγες μέχρι τώρα, οπότε και μπορεί να γίνει η μεγάλη ανατροπή και να τσεπώσεις κάτιτις. Με τους φίλους σου καλύτερα μακριά κι αγαπημένοι αυτές τις μέρες γιατί θα περάσεις άθλια ό,τι κι αν κάνετε. Άσε που ό,τι σου έχουν μαζεμένο θα το θυμηθούν τώρα και θα σε στριμώξουν σε μια γωνιά. Ε δε λέει! Έναν καφέ είπαμε να πιούμε, μη μας βγει κι απ’τη μύτη.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Θα τα πάρεις πολύ άσχημα με κάποια σκηνικά στη δουλειά και θα κάνεις μεγάλο σαματά. Κάτι που έχει εξαντληθεί η υπομονή σου, κάτι που όλο ζητάνε από εσένα τα ακατόρθωτα, θα έρθεις και θα σκάσεις. Ειδικά. εάν έχεις και καμία καβάτζα θέση, θα το κουνήσεις το μαντίλι κι άντε γεια. Βέβαια έχε υπόψη σου πως μόλις ηρεμήσεις, αρχίζουν τα δύσκολα, γιατί καλές οι επαναστάσεις και τα ρίσκα, όμως πάντα υπάρχουν και οι συνέπειες. Θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη όσων πεις και όσων πράξεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Από τη μία. θέλεις να κάνεις πολλά πράγματα και από την άλλη, είσαι μέσα στην αναποφασιστικότητα και δεν καταλήγεις πουθενά. Δεύτερες, μη σου πω και τρίτες σκέψεις, κάνεις για ταξίδια, σπουδές και λοιπά σχέδια και στόχους. Το αστείο είναι πως μόλις θα καταλήξεις κάπου και θα είσαι δήθεν βέβαιος για ό,τι αποφάσισες, κάποιος ή κάτι θα στα χαλάσει και θα αναγκαστείς να αλλάξεις πορεία και σχέδιο δράσης. Επιπλέον, υπάρχει και η πιθανότητα να πρέπει με το ζόρι να μάθεις κάτι καινούριο. Μπέρδεμα….

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Μεγάλη αναμπουμπούλα θα υπάρξει ανάμεσα σε σένα και κάποιο φιλικό σου πρόσωπο. Είτε θα ξεσπάσεις γιατί του/της τα έχεις από καιρό μαζεμένα, είτε θα φτάσουν στα αφτιά σου λόγια και πράξεις του./της που δεν θα μπορέσεις να τα αφήσεις να περάσουν έτσι. Στα χέρια θα πιαστείτε και θα σας χωρίζουν. Επιπλέον, θα έχεις και οικονομικά προβλήματα. Ειδικά εάν έχεις δημιουργήσει χρέη ή έχεις κάνει μεγάλα ανοίγματα, θα αναγκαστείς να στριμωχτείς για να τα καλύψεις, ώστε να μην προκύψουν ακόμη μεγαλύτερα θέματα.

ΛΕΩΝ ♌

Ξέχνα τις σχέσεις σου και τις συνεργασίες σου, όπως τις ήξερες. Αποχαιρέτα άτομα που μέχρι τώρα ήταν σημαντικά στη ζωή σου. Θες-δεν θες, το τοπίο αλλάζει. Εάν έχεις ταίρι, διόλου απίθανο να βρεθείς μόνος/η. Ξέρεις όμως ότι έτσι έπρεπε να γίνει γιατί δεν τράβουσε… Εάν είσαι σόλο, ξαφνικά και αναπάντεχα σου έρχεται το άλλο σου μισό. Μην πολυενθουσιάζεσαι όμως, άσε να δείξει κι αυτό τι ρόλο βαράει. Πάνω-κάτω, τα ίδια υπολόγισε να σου συμβούν και σε επαγγελματικές συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ ♍

Δύσκολα τα πράγματα στη δουλειά και οι υποχρεώσεις βουνό. Θα το ανέβεις βέβαια γιατί εσύ δεν μασάς, αλλά σε τι κατάσταση θα φτάσεις στην κορυφή δεν ξέρω… Οι ευθύνες που θα αναλάβεις θα είναι παραπάνω από κάθε άλλη φορά και καλό θα ήταν για ένα διάστημα να ξεχάσεις ελεύθερο χρόνο και καλοπέραση. Όμως δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει πως ανεβαίνεις στη δουλειά σου και ο κόπος σου θα ανταμειφθεί. Μην περιμένεις σήμερα αύριο, αλλά μελλοντικά έχεις να λαμβάνεις.

ΖΥΓΟΣ ♎

Ερωτικά τα πράγματα πάνε κάπως περίεργα για εσένα. Από τη μία, φαίνεται πως σε πιέζει τρομερά μία υπάρχουσα κατάσταση και δεν καλοπερνάς. Αντιθέτως, φαίνεται πως τα δύο σου ποδαράκια, είναι μέσα σε ένα παπούτσι. Από την άλλη όμως, δεν θα κάνεις και άλλη υπομονή, θα ξεσπάσεις και θα αποτινάξεις το ζυγό από πάνω σου. Εδώ να σημειωθεί ότι πιθανότατα κάποια νέα γνωριμία να σε ξετρελάνει και να πεις μία ώρα αρχύτερα το πικρό αντίο σε όποιον/α σου έχει φάει τη ζωή.

**Για να έχεις την ολοκληρωμένη εικόνα της εβδομάδας, δες και την εβδομαδιαία πρόβλεψη για το ζώδιο του Ωροσκόπου σου**

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ♏

Από τα θεμέλια τρίζει το σπιτικό σου και για άλλη μία φορά η κατάσταση με τους δικούς σου είναι εμπόλεμη ζώνη. Καβγάδες, φωνές, ταραχή και πανικός επικρατούν αναμεταξύ σας και όλο και κάποιος θα ανοίξει την πόρτα και θα φύγει, τρέχοντας γιατί δεν αντέχει. Θα σε στεναχωρήσω, αλλά μάλλον δεν την κάνεις εσύ. Αντιθέτως, μένεις και σηκώνεις σαν το γαϊδούρι όλα τα οικογενειακά βάρη και ψάχνεις να βρεις τρόπους να λύσεις προβλήματα και να εξομαλύνεις την κατάσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ ♐

Μην ανοίγεις συζήτηση με κανένα στη δουλειά και μην κάνεις ούτε σχόλια, ούτε παρατηρήσεις, ούτε τίποτα. Ό,τι και να πεις, φταίχτης θα βγεις και θα αρπαχτείς με τον/την απέναντι. Πάρε λοιπόν πολλές τσιχλίτσες, να έχεις γιατί καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς. Πάντως, επειδή δεν γλιτώνεις και απόλυτα, έχε στο μυαλουδάκι σου μέσα ότι ακόμη και για όσα έχεις πει στο παρελθόν, θα βρεθείς υπόλογος/η. Ελπίζω μόνο να μην είσαι μπλεγμένος/η σε κακοήθιες και κουτσομπολιά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ♑

Αλλαγές και ανατροπές στα ερωτικά σου φέρνει αυτή η εβδομάδα κι όσο κι αν λες και επιμένεις ότι εσύ τη ζωούλα σου την έχεις στρωμένη και δεν παρασύρεσαι από πάθη, συναισθήματα κλπ είναι ξεκάθαρο πως κάποιο πρόσωπο θα φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή σου. Δάσκαλε που δίδασκες… Οικονομικά, θα έχεις κάποια στριμωγματάκια ή θα στριμωχτείς αυτοβούλως προκειμένου να μην έχεις προβλήματα στο μέλλον ή γιατί απλά θέλεις να φουσκώσεις το κομπόδεμά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ♒

Άμα γλιτώσεις την κατάθλιψη αυτή την εβδομάδα θα είναι θαύμα. Πιέζεσαι και μάλιστα πολύ, ενώ δεν υπάρχει και τρόπος διαφυγής, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Ετοιμάσου να αναλάβεις ευθύνες για όλα τα λάθη και τα σωστά που έχεις κάνει. Βέβαια το καλό της υπόθεσης είναι πως ό,τι βαρίδι κουβαλάς από το παρελθόν το διώχνεις και μάλιστα με τρόπο απόλυτο και τελειωτικό. Προσοχή μεγάλη και σε οικογενειακούς καβγάδες γιατί δεν θα χαριστεί κανείς σε κανέναν και σε βλέπω να ψάχνεις για σπίτι….

ΙΧΘΥΕΣ ♓

Σε ψυχολογικό επίπεδο, θα νιώσεις την ένταση των ημερών, αλλά όσα έχεις μέσα σου θα τα εκφράσεις αφιλτράριστα. Ανοίγεις, λοιπόν, το στόμα σου κι όποιον πάρει ο Χάρος. Θα σε δουν φίλοι και γνωστοί όπως δεν σε έχουν ξαναδεί και θα κάνεις μεγάλη εντύπωση. Βεβαίως, θα υπάρχουν και απώλειες σε κάποιες περιπτώσεις, αφού ορισμένοι θα στραβώσουν με όσα θα τους σούρεις. Στα συν της εβδομάδας υπολόγισε πως θα κάνεις και μία καλή αυτοκριτική, χωρίς να κανακέψεις καθόλου τον εαυτό σου.

Διάβασε την εβδομαδιαία πρόβλεψη του ζωδίου σου εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved