Μαύρη Σελήνη στον 12ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 12ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 12ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

12ος οικος

Με τη Λίλιθ τοποθετημένη στον 12ο οίκο σου, καλείσαι για μία βουτιά στο υποσυνείδητό σου. Εάν δεν καταφέρεις να κοιτάξεις βαθιά μέσα του, μπορεί οι εσωτερικές συγκρούσεις και διάφορα άλλα μπλοκαρίσματα να μην σε αφήνουν να εξελιχθείς και παράλληλα να ζεις μέσα σε ψευδαισθήσεις και αυτοεκπληρούμενες προφητείες, κατά βάση δυσοίωνες. Ωστόσο, υπάρχει και η θετική εκδοχή. Το ένστικτό σου είναι πολύ πιθανό να υπερλειτουργεί και να σε κατευθύνει απολύτως σωστά. Αυτό σημαίνει πως θα κάνεις τις σωστές επιλογές ακόμη και κόντρα σε κάθε λογική.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Έντονη είναι η εμμονή σου με το παρελθόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Μένεις προσκολλημένος/η σε καταστάσεις, ιδέες και πρόσωπα και συχνά συγκρίνεις ή παρομοιάζεις ό,τι σου συμβαίνει στο εδώ και τώρα με το τότε και έτσι δεν ζεις την κάθε στιγμή ως ξεχωριστή ή -ακόμη χειρότερα- αρνείσαι να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν στη ζωή σου, θεωρώντας πως γνωρίζεις πολύ καλά το τέλος. Με αυτόν τον τρόπο χάνεις πολύτιμες εμπειρίες και χρόνο.

Όλα αυτά μπορεί να σε οδηγήσουν σε κοινωνική και συναισθηματική απομόνωση, ενώ και στην ερωτική σου ζωή ίσως να αντιμετωπίζεις συχνά προβλήματα, ενώ υπάρχει και μία τάση για αδιέξοδους ή/και παράνομους έρωτες. Η ψυχανάλυση και η εξωτερίκευση των βαθύτερων φόβων σου θα σε βοηθούσαν ιδιαίτερα, ώστε να αποφεύγεις τις αυτοκαταστροφικές συμπεριφορές και να ζήσεις με γαλήνη και ηρεμία.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved