Μαύρη Σελήνη στον 11ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 11ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 11ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

11ος οικος

Όταν η Λίλιθ είναι τοποθετημένη στον 11ο οίκο σου, σε κάνει εξαιρετικά ανεκτικό/ή και ανοιχτό/ή σε οτιδήποτε ασυνήθιστο και εκκεντρικό. Αυτό ισχύει και για τα άτομα που επιλέγεις να κάνεις φίλους σου. Για να σε κερδίσουν θα πρέπει να μπορούν να σου προσφέρουν μεγάλες συγκινήσεις, ώστε να μην σε κουράσουν και βαρεθείς, γιατί τότε πολύ εύκολα τους αποκλείεις από τη ζωή σου, χωρίς καν να δώσεις εξηγήσεις. Αν δεν είναι τόσο έξυπνοι για να καταλάβουν, μάλλον δεν άξιζαν την παρέα σου, σύμφωνα με τη θεωρία σου.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Πολλές φορές τα πράγματα περιπλέκονται, μόλις εντοπίσεις κάποιον/α μέσα στον κύκλο σου από τον/την οποίο/α έχεις κάποιου είδους όφελος. Δεν διστάζεις να προσποιηθείς ερωτικά συναισθήματα ή να εκμεταλλευτείς τα δικά του/της, εάν καταλάβεις ότι τον/την έλκεις έστω και λίγο ή να τον/την κάνεις να πιστεύει πως έχετε κοινούς στόχους και όνειρα. Μόλις πάρεις αυτό που θέλεις, η υπόθεση τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες.

Τα κριτήρια με τα οποία επιλέγεις τους/τις συντρόφους σου, επίσης, δεν είναι συνηθισμένα, ενώ μπορεί διαρκώς αλλάζουν. Σε εξιτάρουν όσοι/ες διαθέτουν υψηλή ευφυΐα και μπορούν να παίξουν με το μυαλό σου. Τις περισσότερες φορές όμως καταλήγεις συναισθηματικά πληγωμένος/η και ξέρεις ότι εν τέλει ο υπεύθυνος/η είσαι εσύ.

Σίγουρα η ζωή είναι μία μεγάλη περιπέτεια, ωστόσο, δίπλα σου χρειάζεσαι σταθερούς ανθρώπους για να την απολαύσεις.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved