Μαύρη Σελήνη στον 10ο οίκο! Τι σημαίνει;

Πώς ερμηνεύεται η Λίλιθ στον 10ο οίκο σε έναν γενέθλιο χάρτη;

Μαύρη Σελήνη στον 10ο οίκο! Τι σημαίνει;

Σε προηγούμενα άρθρα είδαμε το τι σημαίνει το να έχεις τη Λίλιθ ή Μαύρη Σελήνη σε κάθε ζώδιο. Τώρα θα εξετάσουμε το πώς ερμηνεύεται σε κάθε έναν από τους 12 οίκους!

10ος Οίκος

Με τη Λίλιθ στον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου σε κάνει υπέρμετρα φιλόδοξο/η και προσηλωμένο/η στους υψηλούς σου στόχους. Αναζητάς τη φήμη, τη δύναμη, το κύρος και την εξουσία χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες των πράξεών σου. Άλλωστε συχνά χρειάζεται να ακολουθήσεις παράπλευρους και «σκοτεινούς δρόμους» για να τα καταφέρεις, ωστόσο, το αγαπημένο σου μότο είναι πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Προκειμένου να κατοχυρώσεις τη θέση που θεωρείς ότι αξίζεις, δε διστάζεις να χρησιμοποιήσεις τους γύρω σου, οποιαδήποτε σχέση κι αν σας ενώνει. Μπορεί να κάνεις έναν γάμο από συμφέρον ή να εξουδετερώσεις με δόλιους τρόπους συνεργάτες που σου έδειξαν εμπιστοσύνη.

Δες ΕΔΩ που έχεις τη Λίλιθ σου!

Οι απαιτήσεις που έχεις εσύ ο/η ίδιος/α από τον εαυτό σου είναι τεράστιες και μπορεί μία σκληρή κριτική ή ένα πλήγμα στη δημόσια εικόνα σου να σε κάνει ψυχολογικά ράκος. Για αυτό το λόγο, κρύβεις πολύ καλά τις αδυναμίες σου, θεωρώντας πως όποιος/α τις γνωρίζει μπορεί να τις χρησιμοποιήσει εναντίον σου. Η επιθυμία σου για εκδίκηση γίνεται ακόρεστη, όταν υπάρξει κάποιος αντίπαλος, που σε ανταγωνίζεται με τα ίδια μέσα.

Στην ερωτική σου ζωή, έλκεσαι από ισχυρά άτομα, τα οποία με κάποιο τρόπο ξεχωρίζουν και φυσικά μπορούν να σε βοηθήσουν να ανέβεις κοινωνικά και οικονομικά. Τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σου είναι αναμενόμενα, όμως εάν σε συμφέρει, δέχεσαι εύκολα να έχει η άλλη πλευρά το πάνω χέρι. Θα πρέπει να καταλάβεις πως δεν είναι όλα θέμα συμφέροντος και πως δεν είναι όλα για το φαίνεσθαι. Διαφορετικά, πάντα ό,τι κι αν καταφέρεις, δεν θα νιώσεις ποτέ πλήρης κι ευτυχισμένος/η με τον εαυτό σου.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved