Αυτές είναι οι πέντε φάσεις μιας καρμικής σχέσης

Τα πέντε στάδια μιας καρμικής σχέσης

Αυτές είναι οι πέντε φάσεις μιας καρμικής σχέσης

Πολλοί θεωρούν ότι οι επονομαζόμενες καρμικές σχέσεις είναι ένας δεσμός που έχει την προέλευσή του σε προηγούμενες ζωές. Ο σκοπός της συνάντησης δύο ατόμων σε αυτήν τη ζωή είναι να αναπτυχθούν, να μάθουν και να θεραπεύσουν τις αρνητικές εμπειρίες που το ένα ή και τα δύο μέρη έχουν συμβάλλει στο να δημιουργηθούν.

Αν έχεις εμπλακεί κι εσύ σε μια σχέση που νιώθεις ότι έχει καρμικό υπόβαθρο και θέλεις να εξηγήσεις τα σημάδια των συναισθημάτων και της βαθιάς σύνδεσης που νιώθεις για το άλλο άτομο, διάβασε παρακάτω ποια είναι τα στάδια, που θα περάσει αυτή η σχέση, τα οποία κατανέμονται σε πέντε φάσεις.

1. Η συνάντηση

Γενικά, μια καρμική συνάντηση λαμβάνει χώρα με πολύ ασυνήθιστο τρόπο που μπορεί να είναι ένα ατύχημα, μια συνομιλία ή μια περιστασιακή γνωριμία στη στάση του μετρό. Αμέσως προκαλείται μια μαγνητική έλξη σε συνδυασμό με το γεγονός ότι νιώθεις μια αίσθηση οικειότητας προς το άλλο άτομο. Κατά βάθος γνωρίζεις ότι έχεις δει ήδη αυτά τα μάτια, ότι έχεις ήδη βιώσει την ενέργεια αυτής της αγκαλιάς και ότι δεν έχεις καμία άμυνα ενάντια στην ανάπτυξη αυτού του συναισθήματος στη ζωή σου.

Όλα αυτά μπορεί να εκδηλωθούν με την έντονη ανάγκη να βοηθήσεις τον άλλον ή, αντίθετα, να τον απομακρύνεις. Αυτό συμβαίνει γιατί η ψυχή σου «γνωρίζει» κατά βάθος ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια διαδικασία θεραπείας.

Τη στιγμή που συναντάς αυτό το άτομο, από ένστικτο, ξέρεις ότι θα σε ψάξει, σε ιντριγκάρει, σε ελκύει. Τα συναισθήματα και ο ρομαντισμός θα βιωθούν με έναν πιθανό εκνευρισμό και με πραγματική ένταση.

2. Όνειρα και συμπτώσεις

Συχνά, αυτές οι σχέσεις αναγνωρίζονται σε αστρικό επίπεδο και υπάρχουν πολύ συγκεκριμένα όνειρα που ενισχύουν αυτήν την άποψη. Μερικές φορές είναι το άλλο πρόσωπο που σου λέει ένα μέρος του ονείρου που έχεις ήδη δει. Αυτό είναι ένα σημαντικό σημάδι που βοηθάει να κατανοήσεις τη φύση της σχέσης.

Είναι επίσης πολύ πιθανό να εμπλακείς σε μια απίστευτη σειρά συμπτώσεων και συγχρονισμών. Να έχεις συνέχεια στο μυαλό σου το όνομα αυτού του ατόμου ή και της περιοχής στην οποία ζει. Ή μπορεί να αγοράσετε το ίδιο βιβλίο ο καθένας ξεχωριστά, να διασταυρωθείτε απροσδόκητα στο δρόμο ή να τηλεφωνείς τη στιγμή που ετοιμαζόταν να σε καλέσει. Το άλλο πρόσωπο σε νιώθει και αντιστρόφως. Όλα αυτά σε κάνουν να τον/την νιώθεις ως μέρος του εαυτού σου.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

3. Συναισθήματα

Εκτός από την αίσθηση οικειότητας, μπορεί κανείς να αντιληφθεί μια έντονη ενσυναίσθηση, την απόλυτη ανάγκη να νιώσει, να βλέπει, να αγγίζει τον άλλον και ίσως έναν οξύ πόνο στο ηλιακό πλέγμα όταν δεν νιώθεις αυτό το άτομο στη ζωή σου για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Οι καρμικές σχέσεις δεν είναι ποτέ εύκολες. Αντιθέτως, παρουσιάζουν πολλές παγίδες και εμπόδια. Συχνά, δύο άνθρωποι μπορεί να δέσουν τις ζωές τους, ενώ βρίσκονται σε διαφορετικά σημεία του προσωπικού τους ταξιδιού.

Όταν «πυροδοτηθεί» μια σχέση αυτού του είδους και τα άτομα διαχειριστούν με επίγνωση την αγάπη που πηγάζει από αυτήν, τότε μπορούν να γίνουν θαύματα. Μπορεί να ξεκινήσεις μια προσωπική αναζήτηση και ανάλυση της ζωής σου, σπάζοντας τα παλιά πρότυπα με τα οποία είσαι συνδεδεμένος/η. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει μόνο αν έχουμε το θάρρος να είμαστε αυθεντικοί.

4. Ανάπτυξη, Εξέλιξη

Το τελικό αποτέλεσμα κάθε καρμικής σχέσης είναι περισσότερο η ανάπτυξη και η εξέλιξή της, παρά το να είναι μαζί δύο άτομα. Σε μια τέτοια σχέση, ο άλλος είναι ο καθρέφτης μας. Και, ενώ καθρεφτιζόμαστε, έρχονται στο φως διάφορες πτυχές της ύπαρξής μας ή της ζωής μας που δεν έχουν ακόμα αντιμετωπιστεί.

Πολλές φορές, αυτές οι σχέσεις μας διδάσκουν τι είναι αυτό ή αυτά που πρέπει να εγκαταλείψουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την αληθινή αγάπη.

5. Προβλήματα

Αν και στην αρχή η σύνδεση μεταξύ των δύο συντρόφων μπορεί να φαίνεται τέλεια, οι καρμικές σχέσεις είναι σε μεγάλο βαθμό χαοτικές: κουβαλούν το βάρος και τον πόνο των προηγούμενων ζωών. Αν η σχέση δεν περάσει από μια θεραπευτική διαδικασία, τότε θα πυροδοτήσει ένα διαρκές πηγαινέλα μεταξύ κρίσεων και συμφιλίωσης.

Δεδομένου ότι υπάρχει πολύ δυνατή ενέργεια και ένας «αρχαίος» σύνδεσμος μεταξύ σας, τη στιγμή που αποφασίζεις να τον σπάσεις, ο άλλος θα το νιώσει και θα τον επαναφέρει στη ζωή σου. Μακροπρόθεσμα, αυτή η σχέση μπορεί να σε αποδυναμώσει συναισθηματικά.

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved