Με αυτόν τον τρόπο οι παλιές σου σχέσεις επηρεάζουν τις τωρινές!

Πώς το παρελθόν σου επηρεάζει το παρόν;

Με αυτόν τον τρόπο οι παλιές σου σχέσεις επηρεάζουν τις τωρινές!

Αν ανήκεις κι εσύ σε εκείνους/ες που έχουν διαπιστώσει ότι ζουν τα ίδια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις αισθηματικές σχέσεις του, να ξέρεις ότι αυτό οφείλεται σε παλαιά καρμικά σου χρέη. Δηλαδή σε δικές σου αντιδράσεις και συμπεριφορές που τείνουν να επαναλαμβάνονται, είτε σε… προηγούμενες ζωές είτε και στην τωρινή!

Όταν λοιπόν επαναλαμβάνονται κάποιες καταστάσεις, μπορεί αρχικά να νιώθεις ψυχικά ήρεμος/η, επειδή βιώνεις μια εμπειρία που σου είναι οικεία και η ψυχή σου έχει επιλέξει να αναπτυχθεί από αυτές τις εμπειρίες. Όμως, ακριβώς επειδή υπάρχει ένα επαναλαμβανόμενο θέμα, δεν σημαίνει ότι πρέπει να υποφέρεις και να νιώθεις ασφυκτικά σε όλη τη διάρκεια της ζωής σου. Όσο πιο βαθιά κατανοείς τον εαυτό σου, τόσο πιο εύκολο θα είναι να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που προκύπτουν.

Μόλις διαπιστώσεις ότι αντιμετωπίζεις τα ίδια επαναλαμβανόμενα μοτίβα στις σχέσεις σου, θα πρέπει αμέσως να εξετάσεις τις τρέχουσες καταστάσεις της ερωτικής σου ζωής οι οποίες ζητούν να επιλυθούν.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συγκεντρωθείς, να κοιτάξεις προσεκτικά την φωτογραφία και να διαλέξεις την καρδιά που σου αρέσει περισσότερο. Στη συνέχεια, μπορείς να διαβάσεις παρακάτω το σημαντικό μήνυμα που κρύβεται πίσω από την επιλογή σου.

1η καρδιά: Εμπιστοσύνη στους άλλους

Αν διάλεξες την πρώτη καρδιά, σε προηγούμενες αισθηματικές εμπειρίες, σου είπαν ψέματα και ίσως σε εκμεταλλεύτηκαν σε σημείο που να ζεις στη φτώχεια, ενώ πριν ήσουν πλούσιος/α και επιτυχημένος/η.

Οι άνθρωποι γύρω σου εκμεταλλεύτηκαν την καλή σου φύση και ουσιαστικά στο τέλος έμεινες με το… τίποτα. Στη φάση που είσαι τώρα, είναι δύσκολο να εμπιστευτείς και να πιστέψεις ότι τα άτομα που σε προσεγγίζουν είναι ειλικρινή.

Το παρελθόν σε έκανε καχύποπτο/η σε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις στον τομέα των σχέσεων, κι έμεινες να αναρωτιέσαι ποια είναι τα πραγματικά τα κίνητρα του καθενός. Αν και είναι σοφό να μην πιστεύεις όλα όσα ακούς, έρχεται μια στιγμή που το να είσαι καχύποπτος μπορεί να γίνει μια διαρκής αρρωστημένη κατάσταση και να καταλήξεις ένα μοναχικό και δυστυχές άτομο.

Μια πρόταση για την αντιμετώπιση των νέων προκλήσεων στον τομέα των σχέσεων, θα ήταν να μην κάνεις βιαστικές κρίσεις για το αν πρέπει να εμπιστευτείς κάτι ή κάποιον. Δώσε λίγο χρόνο στην κατάσταση και άφησέ την να «παίξει» από μόνη της.

Η Καρμική ανάλυση του Ωροσκοπίου σου δίνει απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί»! ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕ ΤΗΝ.

2η καρδιά: Όρια

Μήπως έχεις παρατηρήσει ότι κάποιοι άνθρωποι σε πιέζουν σε διάφορες καταστάσεις και να παίρνουν περισσότερα από αυτά που είχαν συμφωνηθεί μαζί σου;

Μια από τις προκλήσεις στον τομέα των σχέσεων είναι να μένεις δυνατός/ή στις απόψεις σου και στις υποσχέσεις στον εαυτό σου και να μάθεις πώς να λες «όχι» όταν εννοείς «όχι».

Στο παρελθόν, ένιωθες τόση λαχτάρα για έγκριση που είπες «ναι» σε όλους και έχασες την ταυτότητά σου, επειδή ήθελες τόσο πολύ να ταιριάξεις με κάποια άτομα.

Η πρόκληση παρουσιάζεται όταν βάζεις τα όριά σου, τα οποία όμως δεν αρέσουν σε όλους. Ωστόσο, είναι σημαντικό να το κάνεις, διαφορετικά θα εξαντληθείς, προσπαθώντας να ευχαριστήσεις τους πάντες και στο μεταξύ θα θυσιάσεις τη δική σου ευημερία.

Μείνε σταθερά στη θέση που έχεις ορίσει εξαρχής και, με την πάροδο του χρόνου, δεν θα αισθάνεσαι τόσο ένοχος/η λέγοντας «όχι». Και όσο το κάνεις αυτό, θα έχεις εξασφαλισμένη την ψυχική σου ηρεμία.

3η καρδιά: Φόβος να προχωρήσεις μπροστά

Βρίσκεσαι σε φάση που παλεύεις να κόψεις τους δεσμούς με τοξικούς ανθρώπους και καταστάσεις. Αυτός ο αγώνας πηγάζει από προηγούμενες φάσεις όπου οι άνθρωποι χάθηκαν από τη ζωή σου ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση – λόγω θανάτου, ασθένειας, πολέμου, μοιχείας κ.λπ.

Σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις, ήσουν μόνος/η, γιατί οι άνθρωποι με τους οποίους ήσουν πολύ κοντά χάθηκαν πολύ νωρίς. Στην τωρινή σου φάση, δεν υπάρχει έλλειψη υγιών, αγαπημένων και ισορροπημένων σχέσεων, επομένως μπορείς να προχωρήσεις και να ξεφύγεις από το χάος και την τοξικότητα.

Όμως επειδή τα παλιά τραύματα πονάνε ακόμα, θα πρέπει να εργαστείς για να αποκτήσεις τη σιγουριά ότι αυτό που συμβαίνει τώρα είναι τόσο καλό όσο πρόκειται να είναι στην πραγματικότητα.

Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος/η, τότε είναι καλύτερα να βγάλεις τον εαυτό σου από την νοσηρή κατάσταση, να δώσεις στον εαυτό σου χρόνο να θεραπευθεί και μετά να ανοίξεις την καρδιά σου. Πρέπει να το κάνεις, γιατί υπάρχουν πολλές χαρούμενες σχέσεις που σε περιμένουν στην άλλη άκρη του τούνελ!

Διάβασε επίσης:

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved