Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

Δεν μπορούν να κρύψουν το ερωτικό πάθος τους!

Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

Όλοι γνωρίζουμε πόσο δυνατό πράγμα είναι η ερωτική επιθυμία, όσο σκληρά κι αν προσπαθήσουμε να τη συγκρατήσουμε. Από την άλλη πλευρά, οι κανόνες και οι κοινωνικές συμβάσεις πολύ συχνά απαιτούν να είμαστε ευπρεπείς στη δημόσια συμπεριφορά μας, κάτι που συμπεριλαμβάνει βέβαια και τις ερωτικές περιπτύξεις.

Σίγουρα οι ορμόνες που συνδέονται με τον έρωτα και το σεξ ή και η έλλειψη αυτοελέγχου είναι παράγοντες που μπορεί να συμβάλλουν στο να «ξεφύγει» ένα ζευγάρι και να αρχίσει τις... περιπτύξεις, ενώ βρίσκεται σε χώρο διασκέδασης, σ’ ένα σπίτι με παρέα φίλων ή ακόμα και σε ένα δημόσιο χώρο.

Εντοπίσαμε λοιπόν 3 ζευγάρια ζωδίων, τα οποία έχουν αποδείξει ότι αδιαφορούν εντελώς ή τους είναι αρκετά δύσκολο να λάβουν υπόψη την παρουσία και άλλων ατόμων, όταν νιώσουν την ανάγκη να έρθουν πιο κοντά ερωτικά. Στην περίπτωσή τους, η σωματική έλξη είναι εκείνη που νικάει όλα τα υπόλοιπα έχουν δευτερεύουσα σημασία. Απλώς, η επιθυμία του ενός για τον άλλον είναι τόσο δυνατή, που είναι αδύνατον να μην εκδηλωθούν, είτε με ένα απαλό χάδι είτε με... πιο προχωρημένες ερωτικές περιπτύξεις.

Διάβασε παρακάτω ποια ζωδιακά ζευγάρια είναι τα πιο ασυγκράτητα στον έρωτα:

ΚΡΙΟΣ - ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν δύο ζώδια της φωτιάς σμίξουν, είναι δεδομένο ότι θα έχουν μια παθιασμένη σχέση. Τόσο ο Κριός όσο και ο Τοξότης είναι ελκυστικοί, σέξι, δραστήριοι και έξω-καρδιά τύποι. Μοιάζουν μεταξύ τους με πολλούς τρόπους και ξέρουν πώς να προσφέρουν ευχαρίστηση ο ένας τον άλλον. Μακροπρόθεσμα, η σχέση αυτού του ζευγαριού μπορεί να μην ευδοκιμήσει, αλλά όταν βρίσκονται μαζί, ποτέ δεν θα βαριούνται.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΑΥΡΟΣ - ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο αισθησιακός Ταύρος και ο σέξι Σκορπιός συνευρεθούν, έχουμε ένα ζευγάρι που δείχνει ότι δεν θέλει να ξεκολλήσει ο ένας από τον άλλον. Ως γνωστόν, «τα αντίθετα έλκονται» και αυτό το ζευγάρι τραβάει ο ένας τον άλλον σαν μαγνήτης. Στο κρεβάτι υπάρχει μεγάλη ένταση, ενώ όταν βρεθούν εκτός κρεβατοκάμαρας, έχουν εκρηκτική σχέση. Είναι δύο δυνάμεις της φύσης, με πολύ ισχυρή θέληση και είναι αποφασισμένοι να είναι σωστοί, ανεξαρτήτως των εξωτερικών επιδράσεων. Ίσως σε βάθος χρόνου να μην έχουν μέλλον ως ζευγάρι, αλλά όσον χρόνο έχουν μαζί θα τον ζήσουν στο έπακρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ - ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτά τα δύο αέρινα ζώδια έλκονται ερωτικά, επειδή μεταξύ τους υπάρχει μεγάλο πνευματικό ταίριασμα. Ξέρουν πώς να ανάβουν ο ένας τον άλλον, με τρόπο που κανένα άλλο ζώδιο δεν μπορεί να το κάνει. Λατρεύουν και οι δύο τα παιχνίδια με τις λέξεις (ή οποιοδήποτε παιχνίδι) και η φαντασία τους μπορεί να δημιουργήσει τα πιο ευρηματικά σενάρια που μπορεί να φανταστεί κανείς. Το καλύτερο είναι ότι αυτά τα ζώδια έχουν μια φυσική περιέργεια και δεν φοβούνται να δοκιμάσουν νέα πράγματα, μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που δεν αντέχουν την αποχή από το σεξ!

Αυτά είναι τα ζώδια που έχουν το μεγαλύτερο σεξαπίλ!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 3 ζώδια που προτιμούν το περιστασιακό σεξ από τις σχέσεις!

Τα 4 ζώδια που είναι «κρυφά ταλέντα» στο σεξ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved