Τα 3 ζώδια που προτιμούν το περιστασιακό σεξ από τις σχέσεις!

Αν μπορούσαν, δεν θα έκαναν ποτέ σχέση...

Τα 3 ζώδια που προτιμούν το περιστασιακό σεξ από τις σχέσεις!

Για μερικούς ανθρώπους, το καλύτερο σεξ γίνεται μέσα σε μια σχέση όπου υπάρχει δέσμευση. Αισθάνονται πιο ελεύθεροι να εκφράσουν χωρίς αναστολές την σεξουαλικότητά τους με έναν σύντροφο που τον βλέπουν σοβαρά. Και βέβαια αυτό μπορεί να είναι σπουδαίο, αλλά δεν ισχύει για όλους, πράγμα το οποίο είναι επίσης εντάξει.

Υπάρχουν κι εκείνοι που προτιμούν το περιστασιακό σεξ, χωρίς δεσμεύσεις, αφού πιστεύουν ότι οι έννοιες δέσμευση και σεξουαλικότητα δεν πάνε απαραίτητα μαζί. Και ενώ είναι σίγουρα ικανοί να δεσμευτούν με το σωστό άτομο, τη σωστή στιγμή, δεν βιάζονται και ιδιαίτερα να «κλειδώσουν» καταστάσεις. Αυτό εν μέρει οφείλεται στο ότι δεν απαιτούν μια βαθύτερη, πιο μακροπρόθεσμη σύνδεση προκειμένου να έχουν ένα ικανοποιητικό και υγιές σεξ. Επιπλέον, τείνουν να υιοθετούν την άποψη ότι η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής!

Οπότε, εάν αυτή τη στιγμή είστε σε μια φάση της ζωής σας που αντί για μια μόνιμη σχέση προτιμάτε κάτι περιστασιακό και… παιχνιδιάρικο, δείτε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που αγαπούν το ανέμελο σεξ και θα μπορούσαν να τραβήξουν την προσοχής σας:

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι Δίδυμοι είναι γνωστοί ως το πιο φιλοπερίεργο ζώδιο και έχουν κερδίσει αυτήν τη φήμη. Τους αρέσει να εξερευνούν τους ανθρώπους και να έρχονται κοντά τους, αλλά δεν κολλάνε για πολύ με κάποιον, αν δεν πυροδοτήσει το ενδιαφέρον τους. Δεν δένονται γρήγορα με τους άλλους, οπότε, ακόμα κι αν κάποια σχέση τους δεν δείχνει να εξελίσσεται, μπορούν να εκδηλώνουν τον εαυτό τους με σχετική ευκολία. Επίσης το να κάνουν σεξ που και που με κάποιον είναι κάτι που τους βγαίνει απολύτως φυσικά. Απολαμβάνουν το φλερτ, την αναζήτηση και την εξερεύνηση ενός νέου παρτενέρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θέλουν να μείνουν μαζί του για πολύ.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι το αληθινό ελεύθερο πνεύμα του ζωδιακού κύκλου. Καθοδηγείται από την επιθυμία για εμπειρίες που επεκτείνουν τους ορίζοντές του, ώστε σπάνια θα σταθεί για πολύ σε ένα σημείο, αντιθέτως ακολουθεί την διαίσθηση και τις επιθυμίες του. Όπως μπορείτε να φανταστείτε, αυτό μπορεί να κάνει δύσκολη τη δέσμευση για τον Τοξότη, ο οποίος προτιμά να διατηρεί ανοιχτές τις επιλογές του. ΟΙ Τοξότες είναι χαρισματικοί και λατρεύουν να περνάνε καλά, οπότε είναι πάντα πρόθυμοι για νέες προκλήσεις. Αυτό το χαρακτηριστικό τους είναι πολύ στενόχωρο για τα άτομα που θα ήθελαν να δεσμευτούν μαζί τους, αλλά είναι ιδανικό για κάποιον/α που θέλει να περάσει ωραίες στιγμές με έναν παρτενέρ, χωρίς να πιέζεται από δεσμούς και δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν υπάρχει τίποτα συμβατικό ή παραδοσιακό, όταν μιλάμε για έναν Υδροχόο, το ζώδιο που κάνει τα πάντα με το δικό του μοναδικό στυλ. Δεν αποτελεί λοιπόν έκπληξη ότι δεν περιορίζεται από δεσμεύσεις, όταν πρόκειται για σεξ. Γενικά, ο Υδροχόος δεν είναι υπερβολικά συναισθηματικός και χρειάζεται χρόνος για να ανοιχτεί σε βαθύτερο επίπεδο. Συχνά, αυτό σημαίνει ότι οι σχέσεις του ξεκινούν στα πλαίσια του «είμαστε φίλοι, αλλά γιατί να μην κάνουμε και σεξ;» και στην πορεία μπορεί να εξελιχθούν σε κάτι πιο πλούσιο. Ωστόσο, είναι πολύ καλός στο να διατηρεί ένα ανέμελο στυλ σε μια περιστασιακή σχέση καθώς και να την σταματήσει γρήγορα. Αυτό συμβαίνει επειδή από την μια πλευρά μπορεί να ανταποκριθεί ερωτικά σε μια κανονική σχέση, αλλά παράλληλα απολαμβάνει και τα σεξουαλικά διαλείμματα, όπου το συναίσθημα απουσιάζει εντελώς.

Διάβασε επίσης:

Τα 4 ζώδια που είναι «κρυφά ταλέντα» στο σεξ!

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Αυτοί είναι οι 5 «σεξομανείς» του ζωδιακού

Αυτά τα 3 ζώδια θα σου προσφέρουν μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή!

Τα ζευγάρια ζωδίων που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάνουν το πιο «καυτό» σεξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved