Τα 4 ζώδια που είναι «κρυφά ταλέντα» στο σεξ!

Σου επιφυλάσσουν τρελλές εκπλήξεις στο κρεβάτι!

Τα 4 ζώδια που είναι «κρυφά ταλέντα» στο σεξ!

Μερικοί άνθρωποι είναι κάπως έντονοι, παράξενοι ή εκκεντρικοί τύποι, τόσο στην καθημερινή όσο και στην ερωτική τους συμπεριφορά και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να το δείχνουν. Είναι τα άτομα που μπορεί να ανυπομονείς να βρεθείς μαζί τους στο κρεβάτι, αφού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, σου υπόσχονται ότι θα περάσετε ονειρεμένες στιγμές!

Παράλληλα, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που στις ερωτικές τους σχέσεις τους διαθέτουν μια… κρυφή τόλμη. Τα άτομα αυτά συχνά εκπλήσσουν τόσο τους παρτενέρ τους όσο και τον εαυτό τους για το πόσο παιχνιδιάρηδες ή «ανοιχτοί» μπορεί να είναι στα σεξουαλικά παιχνίδια. Είναι αυτό που λέμε «κρυφά ταλέντα» στο σεξ.

Κατ’ αναλογία, υπάρχουν και κάποια ζώδια που είναι πολύ πιο kinky απ’ όσο μπορεί να νομίζεις. Τα ζώδια αυτά βλέπουν την κρεβατοκάμαρα σαν ένα χώρο όπου μπορούν να ξεδιπλωθούν οι φαντασιώσεις τους και να εκτονωθεί η συνήθως ψυχρή, συμμαζεμένη ή και συνεσταλμένη φύση τους. Όσοι ανήκουν σε αυτά τα ζώδια μπορεί να είναι διακριτικοί και σεμνοί περπατώντας στο δρόμο ή κινούμενοι στο εργασιακό τους περιβάλλον, αλλά όταν βρεθούν στον κρεβάτι με ένα άτομο που επιθυμούν, τότε θα αναστενάξουν τα σεντόνια! Είναι σαν ένα κουτί με σοκολατάκια. Αν δεν το ανοίξεις, δεν ξέρεις ποτέ τι θα πάρεις!

Για τα 4 ζώδια που ακολουθούν, το σεξ είναι μια εκπληκτική ερωτική περιπέτεια, οπότε αν συνευρίσκεσαι με ένα από αυτά, να περιμένεις το… απροσδόκητο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι Υδροχόοι είναι άκρως δημιουργικοί, οπότε για αυτούς το… ιεραποστολικό σεξ μοιάζει με μια χαμένη ευκαιρία. Όπως ακριβώς και στη ζωή, αυτά τα ανοιχτόμυαλα και χωρίς αναστολές άτομα προσπαθούν να δοκιμάσουν τα πάντα, έστω για μια φορά, ανεξάρτητα πόσο εξωφρενικά μπορούν να είναι. Αν ψάχνεις για έναν σύντροφο που ξοδεύει τον ελεύθερο χρόνο του εφευρίσκοντας διάφορες στάσεις στο σεξ ή του αρέσει το role playing, τότε χρειάζεσαι έναν Υδροχόο. Εάν πάλι είσαι ένας αθεράπευτα ρομαντικός/ή που σου αρέσουν οι γλυκές και τρυφερές εκδηλώσεις αγάπης, τότε καλύτερα να ψάξεις για κάτι άλλο.

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

ΙΧΘΥΕΣ

Σε αντίθεση με τους απόμακρους Υδροχόους, οι Ιχθύες είναι οι απίστευτα ρομαντικοί, γι’ αυτό και δεν θα σου πήγαινε με τίποτα στο μυαλό ότι στο κρεβάτι μπορεί να μετατραπούν σε δυναμικούς εραστές. Μπορεί να μην είναι οι τύποι που θα επιδοθούν σε άγριο σεξ, αλλά σίγουρα είναι πιο φλογεροί απ’ ό,τι θα περίμενες. Οι Ιχθύες δεν συνηθίζουν τόσο να εφαρμόζουν ή να απαιτούν τις δικές τους φαντασιώσεις, αλλά προτιμούν να συμμετέχουν στα κέφια και τις φαντασιώσεις του συντρόφου τους. Αυτό είναι και το πιο ερεθιστικό για έναν Ιχθύ: να παίζει το παιχνίδι του υποταγμένου που του επιβάλλονται.

ΤΑΥΡΟΣ

Επειδή είναι ένα από τα πιο αισθησιακά ζώδια, δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη ότι ο Ταύρος είναι αρκετά kinky στο κρεβάτι. Αυτό που εκπλήσσει είναι ότι συνήθως γίνεται πολύ δεκτικός σε όλα τα πράγματα που δείχνουν ριψοκίνδυνα και τρελά. Όπως και οι Ιχθύες, οι Ταύροι δεν είναι αυτοί που θα πάρουν την πρωτοβουλία για νέες στάσεις και πειράματα, αλλά όταν ο ερωτικός τους σύντροφος εκδηλώσει κάποια ιδιαίτερη προτίμηση, είναι ευτυχείς να ακολουθήσουν. Οι Ταύροι είναι οι μόνιμοι αναζητητές της απόλαυσης και τίποτα δεν τους δίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση από το να ικανοποιούν τον ερωτικό τους παρτενέρ. Συνεπώς, είναι μέσα σ’ όλα!

ΖΥΓΟΣ

Οι Ζυγοί είναι από τη φύση τους δοτικοί, ειδικά στον έρωτα, κάτι που τους καθιστά εξαιρετικά σεξουαλικούς παρτενέρ και επιρρεπείς στους πειραματισμούς. Αν και η περίφημη σαγήνη τους διαχέεται στο περιβάλλον τους, σιωπηλά και χωρίς τυμπανοκρουσίες, συνήθως το ζώδιο αυτό έχει υψηλότερη σεξουαλική ορμή απ’ ότι υποθέτουν οι περισσότεροι. Δεδομένου, μάλιστα, ότι είναι πολύ εφευρετικοί, βρίσκουν πάντα νέους και συναρπαστικούς τρόπους για να ικανοποιήσουν το σύντροφό τους. Μην ξεχνάς, πάντως, ότι το σεξ με έναν Ζυγό δεν είναι μονόδρομος. Θα περιμένει ως αντάλλαγμα από τον /την σύντροφό του να του επιστρέψει την ίδια φροντίδα και προσοχή.

Διάβασε επίσης:

Αυτό είναι το στιλ σεξ που είσαι πολύ καλός, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Αυτοί είναι οι 5 «σεξομανείς» του ζωδιακού

Τα σημάδια που δείχνουν ότι αυτός ο άντρας θα σε ικανοποιήσει απόλυτα!

Αυτά τα 3 ζώδια θα σου προσφέρουν μια παθιασμένη σεξουαλική ζωή!

Τα ζευγάρια ζωδίων που, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, κάνουν το πιο «καυτό» σεξ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved