Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα ζώδια του νερού σου διδάσκουν την τέχνη της αποπλάνησης

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Η επιθυμία μας να σχετιστούμε με άλλα άτομα εκπορεύεται σε μεγάλο βαθμό από το σώμα μας. Η σαρκική μας υπόσταση έχει απαιτήσεις και εμείς πρέπει να φροντίσουμε για την ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων. Είμαστε υποκείμενοι στην ανθρώπινη φύση μας και όπως και να το κάνουμε η επιβίωση του είδους στηρίζεται στο… σεξ.
Δεν υπήρξε ποτέ εποχή που η τέχνη της αποπλάνησης να μην αποτελούσε μέρος της καθημερινής ζωής. Ίσως σκεφτείς ότι απλώς το έχουμε έμφυτο, αλλά μπα…. Για να αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου, πρέπει να κουνηθείς και λίγο από τη θέση σου, να χορέψεις, να λικνιστείς, να προσπαθήσεις τέλος πάντων.

Διάβασε πιο κάτω με ποιον τρόπο επιχειρούν τα ζώδια του νερού να σε αποπλανήσουν και να... ανάψουν την ερωτική επιθυμία σου:

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ντροπαλός αλλά ελκυστικός! Ο Καρκίνος δεν είναι και τόσο πιθανό να επιδείξει σπουδαίες ικανότητες στην αποπλάνηση. Περισσότερο προτιμά να μένει κρυμμένος στο παρασκήνιο, αφού λόγω της φυσικής συστολής του, σπάνια θα κάνει την πρώτη κίνηση. Ωστόσο, η ευγένεια και η ευαισθησία του είναι πολύ ελκυστικές ιδιότητες.

Η ομορφιά του σε δελεάζει, τα χείλη του είναι υγρά και τα μάτια του σαν τα καθαρά νερά μιας λίμνης. Όταν σε φιλήσει, θα νομίζεις ότι σε φίλησε το ίδιο το φεγγάρι. Όμως θα είναι απλώς ο Καρκίνος, που θα προσπαθήσει να σε σαγηνεύσει για να πάρει από σένα ότι μπορεί και να μετά να χαθεί με το πρώτο φως της μέρας.

Η προσέγγισή του είναι ελκυστική από τη μια πλευρά και από την άλλη γεμάτη οικειότητα και βαθύ ενδιαφέρον. Τον νοιάζει πραγματικά να ακούσει από σένα τις λεπτομέρειες από την τελευταία σχέση σου που τέλειωσε τόσο φρικτά ή ακόμα και για το πόσο άσχημη ήταν η μέρα σου. Δεν προσπαθεί ακριβώς να σε αποπλανήσει, αλλά επειδή συνδέεται πολύ σε συναισθηματικό επίπεδο, μπορεί να γίνει ακαταμάχητος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο σέξι γητευτής! Επειδή είναι πολύ ανοιχτός στο να γοητευτεί από κάποιο άλλο άτομο, σίγουρα δεν είναι εκείνος που θα κρύψει τα συναισθήματά του. Έχει πολύ σεξ απήλ και μεγάλη πειθώ στον προφορικό λόγο, κάτι που τον κάνει εντελώς ακαταμάχητο!

Η έντονη σεξουαλικότητα, η ευαισθησία του και τα σέξι υπονοούμενα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του, όταν μπει στο παιχνίδι της αποπλάνησης. Του αρέσει τόσο πολύ να γοητεύει, που δεν είναι απαραίτητο να έχει κάποιον στόχο κάθε φορά. Απλώς απολαμβάνει όσο κανείς το να σου ρίξει μια φιλήδονη ματιά, ένα σέξι χαμόγελο ή ένα δελεαστικό άγγιγμα.

Όλα είναι μέσα στο μυαλό του. Ας μην ξεχνιόμαστε, είναι Ο Σκορπιός και αυτό σημαίνει σεξ, οπότε θα σε αποπλανήσει μέσω της ίδιας της ζωής, που το σεξ είναι το καλύτερο κομμάτι της. Αν θελήσει να σε διεκδικήσει, θα χρησιμοποιήσει το μαγνητισμό και τη γοητεία του και, πριν το καταλάβεις, θα το έχει πετύχει καταργώντας κάθε σου άμυνα. Τα πιο δυνατά όπλα του Σκορπιού είναι οι παγίδες που μπορεί να στήσει τόσο στο μυαλό όσο και στην ψυχή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ρομαντικός αλλά και διστακτικός! Ο Ιχθύς συνήθως δεν γνωρίζει πώς να παίξει καλά το παιχνίδι της αποπλάνησης και προτιμάει να του δείξεις εσύ ότι σου αρέσει. Αν και, όταν περιβάλλεται από φίλους και γενικά οικεία πρόσωπα, είναι λιγότερο ντροπαλός και μπορεί να πάρει το θάρρος να σου προτείνει ακόμα και ραντεβού!

Όταν φλερτάρει μαζί σου, είναι πολύ δύσκολο να ξέρεις που τελειώνει η φαντασία και που αρχίζει η πραγματικότητα. Συχνά, λόγω της ντροπαλότητας που τον διακρίνει, προσπαθεί να υποδυθεί μια άλλη προσωπικότητα, η οποία τα καταφέρνει καλύτερα στο παιχνίδι της κατάκτησης. Πάντως, ακόμα κι αν δεν πει ούτε μια λέξη, οι άλλοι τον προσέχουν και έλκονται από την παρουσία του. Είναι σαν ένας μαγικός μαγνήτης: μυστηριώδης, αισθησιακός και ευαίσθητος.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του είναι ότι του αρέσει να παρουσιάζει τον εαυτό του στους άλλους ως θύμα, μάρτυρα ή άγιο. Το πιο ισχυρό όπλο του για να σε γοητεύσει είναι η αυτολύπηση. Αν σε πείσει για κάτι απ’ όλα τα παραπάνω, σημαίνει ότι το τσίμπησες το δόλωμα και η αποπλάνησή σου είναι πλέον γεγονός! Από τη στιγμή που θα πιαστείς στον ιστό της λύπησης των Ιχθύων, μπορεί να δεσμευτείς εφ’ όρου ζωής μαζί τους. Γι’ αυτό, αν προλαβαίνεις, τρέξε μακριά. Τώρα!

Διάβασε επίσης:

Δίδυμε, Ζυγέ, Υδροχόε, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Ταύρε, Παρθένε, Αιγόκερε, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Κριέ, Λέοντα, Τοξότη, ιδού πως θα αποπλανήσεις το αντικείμενο του πόθου σου!

Τα 3 ζωδιακά ζευγάρια που κάνουν το πιο καυτό τηλεφωνικό σεξ!

Τα 4 ζώδια που είναι ακούραστα στο σεξ!

Τα 3 ζευγάρια ζωδίων που συνεχίζουν να «βλέπονται» και μετά το χωρισμό

Με αυτά τα 3 ζώδια θα ζήσεις μια περιπετειώδη ζωή!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved